AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Ama bu kız oynayamadı bence üstündeki giyisileride çıkarsaydı belki biraz olurdu
sünnet çocuğunun ablasını ve annesini twerk için piste davet ediyoruz efenim :D
🤣🤣🤣🤣
@Balyanaklımmm gülme hanımefendi erkek kardeşin varsa bak videoya elalem neler yapıyor :D
Allah esirgesin 🙄
@Balyanaklımmm :D :D
🤣🤣 İnsallah boyle bısey gelenek halıne gelmez
@Balyanaklımmm yok yok gelmez merak etme :D düğünde bile nasıl izin vermişler anlamadım açıkcası birde eteği falan kaldırıyor iyice :D
Tamm ayrıntıya gırmeye gerek yok herseyı meydana dökmüş zaten gördük 🙄🙄🤣🤣
@Balyanaklımmm senin videon değil ki ayrıntıya girsek ne olacak :D tahminen dansöz tarzı bir şeydir diye geldi benim aklıma :D diğer türlü akrabanın böyle oynaması biraz abes D
Neyse 🤣 romanlarda boyle seylerı normal goruyo demek ki ben daha boyle oynayan dansoz gormedım
@Balyanaklımmm devir değişiyor :D dönsözler de amaç nedir? erotik dans değil mi? Günümüzün erotik dansı twerk ise biri çıkıp ayak uydurmuş olabilir çokta normal geldi şu an :D
Romanlar roman havası dışında oynamazlar böyle.
Bence ac bı ızle ılk once tulumba cektıler 🤣 twerkle sonlandırdılar
Biz niye tartısıyoruz 🙄
@Balyanaklımmm maksat muhabbet konuşuyoruz öyle :D
🤣🤣🤣 Aman neyse bıze ne twerk falan
@Balyanaklımmm niye yahu başkasının yanında olmasa da kendi kendine hiç mi yapmadın :D
Bana göre değil 🤔 oynamam bile
Erkekler de twerk yapıyo 🤣 sen yapmıssındır kesın
@Balyanaklımmm ben sana yapmıssındır kesin diye bir önyargıda bulunmadım ama :D iftira atmayalım lütfen.
🤣🤣 Tamam tamam bişey demedim
@Balyanaklımmm merak etme yapmadım :D ben ablamın düğününde zeybek oynamaya bile zorla çıktım :D
Takip atarmısın burdan ıyı muhabbet ettik 🤣
@Balyanaklımmm _-_ gelmiştir istek :D
Tamm dır
@Balyanaklımmm
Çok merak ediyorum inandığın peygamber inançsızlara hakaret ediyor muydu?
Çok merak ediyorum kuranda saygıdan mı bahsediyor yoksa saygısızlık mı emrediliyor?
Çok merak ediyorum inancının neresinde hakaret etmek küfür etmek normal karşılanıyor?
Sözde müslümansın ama müslümanlığı zerre uygulamayan zavallı bir mahlukattan ibaretsin :D İStersen ettiğin hakaretleri ss alıp atayım buraya? O kadar yüzün var mı?
@Balyanaklımmm Ben seni engelleme zahmetine bile girmemiş iken hakaret edip küfür edip engellemek anca senin gibi birine yakışır :D Müslümanlığın yüz karası seni :D
@Balyanaklımmm Sözde müslümanlıktan bahsediyor :D Müslümanlık saygısızlık dini hakaret dini küfür dini sanırım :D
https://eksiup.com/p/xb165570rg2n
Senin gibiler her türlü kelimeyi hakeder kimse benim peygamberime kitabıma allahıma laf edemez karı gibi çene çalmayı bırakta git tövbe et
@Balyanaklımmm kime ne lafı etmişim acaba :D boş konuşma kanıtla gel :D herhangi bir laf etmedim hanımefendi :D Emrine itaat etmiyorsan yolundan gitmiyorsan peygamberim diyemezsin :D
Kelimei sahadet getırdıysen ne mutlu bana 🤣🤣🤣
Ha ha ha nasıl da okuttum sana onu ha ha ha ha aha ahaaha aha iblis
Ha ha ha ha ha ha ha ahauahahahhahahhaha
@Balyanaklımmm Okumadım bile merak etme :D Ayrıca bu hakaretlerin ile paygamberine zıt haraketler yapıyorsun kuranın emirlerine ters davranıyorsun bu yüzden günaha giriyorsun :D Sözde müslüman seni :D
Ateist beyfendı siz bizim dinimize baya bir ilgilisiniz gösteriştemi ateistsiniz 🤣🤣🤣 ahahahhahahaha neyse kapa cenenı agzında kırletme benım dınımı dızım basladı onu ızleycem bıldirim atma daha
@Balyanaklımmm Ayrıca hatırlatayım dinde zorlama yoktur. Peygamberin bile böyle emreder :D bu yüzden de günaha giriyorsun :D sen uğruna başını örttüğün dinini bilmiyorsun daha :D cahil seni :D
@Balyanaklımmm Ateist olmadan önce her dini yeterince araştırdım hanımefendi. Sizin gibi kuru kuru cahil cahil inananlardan değilim. Sinin dinini senden iyi bilen bir ateistim :D bu durumda oturup ağlaman lazım ama nerdeeee yüz yok ki :D Hadi iyi günler. Uğruna başını örttüğün dini bir ateist senden daha çok biliyor :D
Sen bir büyüdr gel olgunlaşta gel öfkenden kudurdun yaza yaza bitiremedin 🤣🤣
@Balyanaklımmm yaşındasın yazdığın şeylere bakılacak olursa büyümesi gereken sensin :D 13 14 yaşındaki ergen sohbeti yapıyorsun. Üstüne üstlük inancının tam zıttını sergiliyorsun. Önce aç kuranı oku. Peygamberinin hadislerini oku ona göre davran. şu an yaptıklarınla kafandaki tesettür değil paçavra oluyor :D iyi günler istediğin kadar yaz umursamıyorum :D
Bisey vardı uzak doğuda sanırım geline herkez elliyodu sağlam mi diye memintolara filan dokunuyorlardı o bile gelir bu ülkeye mk yakinda
Video islamiyetten hizli yayiliyor masallah her yerde bu video var :))
Yahu elin gavuru bile aile olan yerde böyle sapitip bu çamaşıri ile twerk yapmıyor.. bokunu çıkarmış
Cinsel içerikli danslar ancak evde kadın kocasına yapmalı
Böyle 5 yaşında çocuğun önünde değil !!!
Sünnet dügünleri yasaklanmalı toplumumızın en büyük ayıbı sünnet dügünleri
Cocuk yeni sünnet olmus onun acısı ile twerk yapınca sünnet dikiş tutmaz ereksiyon olursa 😄😄😄😄
Squatliysa olurda. Diger türlü löpür löpür. Goz zevkinin irzina geciyonuz
Ya abla dağıtmış hem kendini hem ortalığı.. yuh arkadaş ben olsam tutar kolundan atardım düğün kapısının önüne.. çoluk çocuk yuh yaaa
Tabiki nede olsa atalardan gelen bir halk oyunu türü (:
subyancilik.. erkek kiza yapsaydi dunya ayaga kalkardi.. ikiyuzlu insanlar
Pipi kesilince yaşadığı şoku ancak böyle atlatabilirdi:)
Doğru bir hamle olmuş)
sünnet çocuğuna yapmalılar çocuğun acısı geçsin :D :D zamanında dansöz gelirdi ya :D :D
Sünnet düğünü bu şekildeyse gerçek düğününde neler yapılır acaba
Gece herkesin karısı eşini yolar bizde sen bakma neye bakıyosun boşanma sebebi😂😂😂
Bir kişi yaptı diye herkes yapmak zorunda mı ne kadar gerici zihniyettesinz idealist olun biraz yapar yapmaz kimse laf diyemez
Tamamen saçmalık. Ufacık çocuklar var. Ayıp rezillik.
çocupun önünde dötünü açmak ahlaksızlıktır. gitsin gece kluplerinde yapsın. kaşarus
Bugünleride gördük. Bakalım daha neler gelecek başımıza 😂😂😂
Saçmalama ne geleneklerimize eklenmesi. Kadın poposunu açıyor ufacık çocuğun önünde. Bu tacizdir. Bunu savunan kim varsa sapıktır.
Bizim sünnetlerde böyle bişey yoktu 😒
Temsili sünnet mi olsak tekrardan napsak😊
Sünnet çocuğunun dikişleri patlıcak 🤓
yine sen ve komik yorumların
kgkd 💐🌷
Bence çingenelere eklenmeli zaten orasını burasını açmadan duramıyor herifler...😊😂😂
Saçmalık akılsızlık şuursuzluk.. rezalet.
valla ben izlerken utandım :D tamam twerk yap ama tanganı göstermek nedir :D
Abla hakkını vermiş fakat abla kim o önemli. :)))
Orspuyu sksin biri hayırına yaniyor
Beyin yok, zekâ yok, ahlâk zaten hiç uğramamış.
Ne kadar ahlaksız bir millet olduk
Hiç gerek yok kalsın😅
Çocuğun pipisi olmuşmu kontrolu için onemli
Saçma düğünde saçma fikir de
Edepsizlik zirvesi budur !
Midem bulandı çoluk çocuk var ulan,
Çok saçma ve yersiz bir davranış.
Kepazelik tek kelimeyle.
eklenmiş gibi görünüyor :)
Yazık çocuğa ya, öyle kalakalmış 😅
yok artık :)
hatunun kafa guzel :)
Bugün de başkası yerine utandik
Bu kızın düğündeki sonunu çok Merak ediyorum.
Gülerek izledim çünkü tam bir trajedi.
Töğbe esteğfirullah töğbe başımıza taş yağacak taş
Rezillik midem bulandı
Rezillik. Allah akıl fikir versin
Sünnet düğünleri olmamalı
nerede o eski sünnetler
Bence yapılmaması gereken bir şey 😒
Millet peynir olmuş...
Nasıl sünnet düğünü bu çocuğun dikişleri patlar
Yok ebesinin şeysi ama 😃
insanlar ne yapacağını şaşırdı iyice
Gelenek mi kaldı artık?