Gelin ve kaynanalar arasında bir rekabet var. Biri diğer oğlumun yanı benim yanım, diğeri diyor karısı benim ben oturabilirim. KScanlar olarak bu konuya bir açıklık getirelim. Ön koltukta gelin mi oturmalı kaynana mı?Ön koltuğa gelin mi kaynana mı oturmalı?
Ön koltuk gelinlerin hakkıdır.
Kaynana varken gelinlere öne oturmak düşmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplumun kanayan yarası: Gelin mi ön koltukta oturur kaynana mı?
Şimdi asıl gelinin hakkıdır çünkü onlar evli. Artık insanlar evlenince 1. aileleri eşi ve çocukları olmalı 2. aileleride anne, baba ve kardeşleri. Asıl doğrusu budur. Hı benim kaynanam ben öne oturcam diyip inat ederse buyur otur derim hiç uğraşamam valla bu kadar saçma bir sebepten problem çıkaran biriyle. Arkaya geçer ayaklarım koltuğa uzatır gözlerimi dinlendiririm rahatımla onu kıskandırırım. 😁
Bence gelinle oğlunun önde oturup kadının çocuk gibi arkada oturması biraz tuhaf olur 😄 bir de şey gibi hani gelin gelince pabucu dama atılmış gibi ayıp olur biraz :/
Keşke birisi direksiyon koltuğuna birisi de yanında ki koltuğa otursa da kavga bitse erkekte arkada bir güzel keyif çatsa rahat rahat takılsa. Gerçi bu seferde arabayı sen süreceksin ben süreceğim kavgası çıkabilir.
Bu mu la kanayaran yara çskfsöfkssd. Koltuk kavgası yapıyorlarsa bildiğin maldır ösfksfd. Koltuk bu koltuk. hayatında herhangi bir vasfı olmayan başarı nedir bilmeyen insanların yaptığı kavgadır bu.
Yani ortada gelin aday adayı da yok ama 😅 Annem geliniyle iyi anlaşır çünkü beni seviyor ben de eşimi seviyorum ki evleniyorum, benim sevdiğimi annem daha da fazla sever 😊 Müstakbel eşim de annesinin onu ne kadar sevdiğini gördüğü zaman bence problem olmaz ikisi de anlayışla yaklaşır tatlı tatlı anlaşırlar diye düşünüyorum 😊😊
Egolu gelin kaynana ilişkileri hiç bana göre değil. Kim denk geldiyse o öne oturur. Sigarayla ön koltukla saygı mı gösterilir. Ben kendisinin yanında sigara da içerdim araçta ön koltuğa da otururdum. Ha kendisi oturmak istese bunu sorun da yapmazdım ama egosuyla kaba saba davranan bir kadın olsaydı sorun olurdu belki.
Kaynanam yok (var ama yok) eşimin yanına hep ben oturuyorum.😁 İnsanlıktan nasibini almış bir kayınvalidem olsaydı da otursaydı böyle şeyleri sorun eden biri değilim.
Bence gereksiz bir tartışma konusu. kayın peder varsa kayınpeder oturur. Yoksa farketmez. gelin otursa daha iyi. Erkek evlendikten sonra en yakını eşidir. Kayınvalideye de arkada makam koltuğu yakışır.
Bu saçmalıkların muhatabı niye biz erkekler oluyoruz ki 😉 ben çözümü buldum 😀 eşim kullansın annemde yan koltuğa bende otobüsle sonradan işrak ederim, ne halleri varsa görsünler aga
Basit bir konu olmasına rağmen ön koltukta oturma adına sorun varsa gelin ve kayın valide arasında?, 2'side arka koltukta kapı dibinde oturur ve adalet sağlanır.
Alternatif çözüm ise ; Değişimli olarak ön koltukta oturmalarıdır.
Tabiki de kayınvalidem oturur Küçük bir sey yüzünden tatsızlık çıkmasını istemem ve saygıdan dolayı büyük oldugu için arkaya oturması yakışmaz kim ne derse desin sonuçta o da bir anne (annem olacak ilerde inşallah)😊
Ön koltuk kimseye ait değildir.. isteyen oturur.. hem ne var mutlu olacaksa kayınvalidem oturabilir.. hiç de bozulmam.. oğlunu seviyorsam onu büyüteni de kendi annem gibi severim..
Valla bu gün ilk defa arabamın arka koltuğuna oturdum böyle rahat bı yer yok ilerde eşim olursa eşimi direksiyona annemi yanına bende arkaya otururum sorun kalmaz😂😂
Ben kendımce yorumluyum gelıgım A kesım ve cok kabarıktı tarlatanda cok büyüktü arka koltuga zor oturdum öne hiç oturamazdım heralde kaynanam yerıne kız kardeşim oturmuştu öne 🤣🤣 gene onlara arabada yer yoktu
Bence gelin oturmalı, çünkü erkeğin yanı daima eşinindir. Anne ve baba VS büyükler arkada rahat oturmalıdır. Önde oturmak için inatlaşan anne ve babalar ayıp ediyor. Önde giden çabuk mu gidiyor veya değerlerimi düşüyor. 😊
Ailenle birlikte yaşiyorsan kaynana sıkıntı.🤣🤣kendi evinin güzelliği bambaşka.😉 serbest sin yani mesela kendi evinde kurt tavşan kovalamaca oynaya bilrsin.🤣🤣 Kurt avcı tavşan kaçıcı.😂
Ay oturursa otursun onu mu takıntı yapalimm. Ama illede ben oturacağım demesin. Yaşlidir arkada rahat edemez diye ben olsam saygıdan oturabilirsin derim
Kesinlikle gelinler oturmalı bence. Yani şoför kimse onun esi oturmali. Ama esimin annesi oturmak isterse sorun etmem. Yine de ben kaynana olursam arkaya otururum
Bu soruya cevap verirken herkes önce kendi Annesini düşünsün ondan sonra cevap versin bence gerekse büyük olduğu için Anne olduğu için ve saygıdan dolayı Anneler hep önde oturabilir saygı şart
Ben arkaya otururum. Kızlar bide şöyle düşünün babanız arkada oturmak zorunda kalıyor kocanız önde olmak istediği için. Yakışırmı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En iyisi oglan arkada otursun. Gelin arabayi sürsün. Kaynana da yanında otursun. Nisanlimin annesi de bu sorunu yaratırdı. Bende arkaya oturmak istemezdim. Alırdım elinden anahtari ben surucem sen arkaya geç demisligim vardır😊
Ben saygıdan ötürü anneye buyrun oturun derdim ama o yine de bana bırakırsa güzel olur sevinirdim yani, yoksa yine de fark etmez. Böyle basit şeyler için polemik çıkması çok saçma.
En İyi Cevaplar