Aile & Toplum Annenize ders vermek istersen siz hiç tuş oldunuz mu? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ah bu anneler her zaman sıyıracak haklı çıkacak cevapları var yahu :D İyi ki varlar. Annenize ders vermek istersen siz hiç tuş oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çoook haklı serzenişte bulunurum ben zaten yaşlandım diye bana böyle diyorsun artık işe yaramıyorum tabii diyor... Yahu ne alaka sen haksızsın işte daha neyin peşindesin? 0 0 Yorumla
atombombasietkisiii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl İstisnasız... Bazen ağzım açık kalır annemin tepkisine. 0 0 Yorumla
GwEnTeNiSon Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 55% +1 yıl Annem i sevmiyorum o yüzden söylediği sözler de umurumda değil 0 0 Yorumla
yağmurlubirgünde Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Kesin olmuşumdur. Annem söylediğim bir şeyi lehine çevirme konusunda uzmandır çünkü. 😅 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar