AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Kız zaten kız değildir orspudur kız bara yatsıyı kılmaya gitmiyor heralde birileri çıksada bana çksa dedirne gidiyor 😋 kimi kimden saklıyorsun dürzü 🤣
Baktıran diye bir şey yok bakan kişinin nefsi yoktur sadece
Herkes istediği gibi giyinmekte özgür, bakan suçlu tabikide..
Bakan memnun baktıran memnunsa halinden sorun yok demektir😂
Baktiran tabikide bende bir erkeğim biri ilgi çekici giyinmedigi sürece kolay kolay bakmam fakat vucut hatlarına kadar belli olacak şekilde ya da yarı çıplak bir halde giyinirse sucu erkektemi ararsın kızdami sonuçta kız öyle giyinmese erkekte bakmaz hee birde erkekte sorun varsa ne yaparsan yap bakıyorsa sen kendini baktirmiyacak selindeysen ve o bakıyorsa ozaman bakan yerine zamana ve kişiye göre değişir.
Bakmak suç değil ama bakmaktan bakmaya fark var öküz gibi bakmak suç diyelim biz buna.
Baktırana gelince bir suçu yok nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir, özellikle bu sıcak havalarda.
Kadın güzel olmayı sever ve seçer bu suç değildir. Erkek güzele bakmayı sever bu da suç değildir. Ancak yüreğinde bir başkası varken içine düşecek gibi bakmak? Bu adamlık filan değildir.
Hangı çagda yasıyoruz acaba bakan suclu bakmasın abi insanların kılıgı kıyafeti kimi ilgilendirir kişi kendınden sorumlu olmalı
Kadin tahrik edici olmasi yanlis, erkeginde baskasi hakkinda direk yanlis dusuncelerle hayal kurup ona bakmasi yanlis iki tarafinda sucu var kimse kendini paklamasin bence.
Suçlu aramamak lazım. Herkes kendi vicdani hesabını verebiliyorsa istediği gibi giyinir, her şeye de bakar. Bu kimseye hakaret etme hakkı tanımaz. Nasılsa herkes kendi hesabını kendi verecek.
Bence bu soru bakan acısından baktiranda baktiran acısında ama ikisindede suç var bakan hangi gözle ve giyen kişi hangi amaçla giyiyor bilmeden suçlamak çokta doğru degil
İnsan sevdiğimi diğerlerine kör olur/olmalı. Bakanda adam degildir.
Bakan da baktıran da
Tahrik ediciyse herkess bakar
Bakan tabi ki , ata esege hallenen de erkekler sonucta
bakmak normal rahatsız etmek gözle taciz etmek yanlış
Bakan suçlu. Nefsine hakim olsun bakmasın bu kadar basit
Giyen istediğini giymekte özgür bakan da istediğine bakmakta özgür kimse de suç yok arz talep birbirini karşılar
Suç kimde bilem ama kadın edebiyle giyindikçe giydiğini taşımasını bildikçe, erkekte nefsine hakim olduktan sonra bakan baktiran sorunu kırılmış olur
Bakan iyi niyetle bakıyorsa baktıran iyi niytle baktırıyorsa sorun yok tabi nereye baktığına bağlı insan önce kendi kendine bakacak bence
Kısaca İki tarafda Suçlu Sonuçta beden nefis çekiyor Ne kız haklı ne erkek iki tarafda kendisini korumakla görevli bir memurdur açık ve net
Soru saçma öncelikle onu belirtmek gerek ve bakan suçludur herifler çarşaf giymiş kadınlara bile hayvan gibi bakıyorsa suç kadında değil erkek dedir.
İkiside suçsuz. Ama tabi öküz gibi bakmakta ayıp farkettirmeden azıcık bakabilirsin ama kabak okşayan dede gibi olmayın
Suç mavili kızın uşak zaten p*ç kızada oyle baktığı belli mavilin oyle bir malla beraber olması mavilinin suçu ne pok olduğunu anliyamamiş 😂
Kimse kimseyi rahatsız etmediği ve kişisel alanına müdahale etmediği sürece suçlu yoktur bence
Bakan oluyormu sana
Baktiran elbette bakan niye suclu olsun baktiranin amacida bakmalarini saglamak zaten jkjkjk
kimse suçlu değil, kimi kızlar dikkat çekmeyei sever, onlar dikket çekerse bende bakarım, gerekirse fazlasını da yaparım :)
Ikisi de suç değil. Bakışın ya. Kim diyor suç diye. Bakmak farklı taciz farklı.
Bakanın da değil baktıranın da. Bakmak var içine düşmek var. Göz bu bakar neticede. Önemli olan ne kadar baktığı
Öküz gibi bakılmadığı sürece kimse suçlu değil bence. İnsan gözü bu yani bakmakta bir şey yok bence.
Insanları giyiminden dolayı suçlayacak kadar ruh hastası olmadığımız için bakan suçlu.
Baktiran diye birşey yok. Kimseye at gözlüğü takip önüne geçmiyoruz.
Ben ortada bir suç görmüyorum. Güzele bakılır, taciz boyutuna geçmediği sürece bir sakıncası yok. Sadece erkekler değil, kızlar da bakıyor.
İkiside suçlu tabiki.
Erkeğin karşıdaki kızın dmdkdkd gösterse diğerlerine niye baksın 😂
Tabiki ikisinin
Baktirmicak o
Bakanda tekrar bakmicak
Her önüne gelene dönüp bakmayiz ama bakiyorsakda bir nedeni vardir
Bence baktıran 8/8 suçludur. Neden o kadar ilgi çekici bir hali vardır ki? Olmasa şayet bakmayız 👍
Niyetler önemlidir. Baktırmak için uğraşanlar kadar bakmak için gözlerini çıkaranlar da suçludur.
Suçlu aramıyorum. Kadın giyinmişse bakarım. Üstelik bakarken haz alırım. Suçlu yok suçlu.
Bu devirde çarşafın içindeki kadına bile laf atılıyor. Çok tartışmaya gerek yok suçlu ortada jsjsjsj
Başarısız kişiler başkalarını suçlar bakan suçludur.
Ortada teşhir yoksa bakan suçlu. Teşhir varsa durumdan şikayet eden her kimse o suçlu.
Her ikisi de;
Ne davetkar olunmalı,
Ne de davetli
Bakmak demek ona aşık oldum demek değil meraktır. Kimse suçlu değildir
önünden geçerken ister istemez bakarsın
Önemli olan ikinci kere dönüp bakmamak...
baktıran daha fazla suçlu bence
açma oranı buranı bitsin.
Alan olursa satan, Satan olursa alan olur !!!
Gözler bakmak için, Mallar satmak için vardır !!!
Absurt bir durumda herkees bakar ama her onune gelen kadinlara bakmayi ilke edinmis adamlar var malesef
Neden illa bir suçlu aranır ki? Baktıran baktırmak istemese bakmamasını sağlar, bakan bakmak istemese bakmaz. Yani aslında suçlu değil suçlular var
Baktrmak istiyor ve bundan haz duyuyorki bunu yapıyor.
Ben bile kombin yapınca arkadaşıma soruyorum nasıl görünüyorum diye bazı giysilerin ilgi çeker tabiki birde içindekinin fiziğiyle butunlestiyse bakarsın suç değil ama bakmayı abartıp mide bulandirmicaksin
Yaninda biri varsa gozun ondan baskasini gormemeli insanin eger yinede bakiyorsa baktiran degil bakanda derim
Bakana sebep baktiran. Baktiran olmasa bakanda olmayacak. Kökten çözum icin baktiran suclu. Herkesin icinde nefsi var seytanda var
ikisinin suçu ayrı... bakan da suçlu sebep olaanlar da.. bakan baktığı için sebep olan sebep olduğu için suçlu..
cinayeti azmettirene suçsuz diyebilir misin
Zihniyeti bozuk olanın önünden kara çarşaflılarda geçse yine hallenir.. o yüzden bakan suçludur..
Baktıran en suçlu olan dir bakan da suçludur ama sebeb baktirandir
Baktıran olmazsa bakanda olmaz
👇👇👇👇
Tahrik eden de tahrik edilen kadar suçlu değil midir?
Ne bakan ne baktıktan kız erkek fark etmez eğer dikkat çekici bir şekilde giyinmişse herkez bakar
Ne bakan ne baktıran
Bakmak eylemi suç değildir
Baktıktan sonra nahoş fiile dökülüyorsa suç