Arkadaşlar, canım sıkılıyor, can sıkıntısı nasıl geçer ?
Cevabın nedir?
+1 yılTelevizyon izle.
Meyve ye, abur cubur ye.
Kullanıyorsan sigara iç.
Oyunlar oyna(okey, batak vs. hangisini biliyorsan)
Kendi kendine bir köşeye geç geleceğin hakkında planlar yap, yarın hakkında plan yap, düşündüklerini yaz.Yaşadıklarını yaz, hoşuna giden olayları yaz, hoşuna giden geçmişindeki şeyleri yaz, geçmişini yaz, kötülükleri nasıl atlattığını yaz.
Fıkra oku, youtubede biz 4 kişiyiz gardaş videosunu izle ibret al altındaki yorumlarla gül.
Senin gibi bunalımda olan birini aara, dertleş, of kanka napıyosun de.13 Yorumla- +1 yıl
bunalımda değilim ki :D :D ama baya uzun yorum yapmışsın teşekkür ediyorum :D
- +1 yıl
Farkedermi ki sıkılan her insan bunalımdadır :)
- +1 yıl
ibret aldım :D
En İyi Cevaplar
Valla o kaldırılan soruda çok güzel bir dille saçmalamıştım ama cevabı vermeden malasef güzelim soru kalkmıştı:(( heves kalmadı:((
Not: dün en iyi cevap seçildiğim bir soru kaldırılmıştı. Evlat acısı gibi dokundu:( o yüzden sorular kalkmasın diyorum:(03 Yorumla
+1 yılcanım sıkılıyodu annemle pazar çarşı gezdik o market senin bu market benim bi sürü poşet beleş hamal..
keşke canım sıkılmaya devam etseydi diye can sıkıntımın değerini anladım an şuandır.
Dışarısı hiç güzel değil otur evde oyun oyna,kitap karıştır,tv bak10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=iVbQxC2c3-8https://www.youtube.com/watch?v=N7B74rXZVJAhttps://www.youtube.com/watch?v=827ZSLiUI9o02 Yorumla- +1 yıl
Miley tabi . Rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
270
Cevap
641Cevap
-dvd seyretmek.
-dergi okumak.
-uyumak.
-oyun oynamak(her çeşit).
-sokaklarda hızlı hızlı yürümek.
-karikatür çizmek.
-mastürbasyon ya da seks yapmak.
-sevdiği şeyleri yemek (o sırada can sıkıntısını unutursunuz).
-aşık olmak.
-ağlamak.
-kendini oyalayıcı her hangi bir iş yapmak (evdeki eşyaların yerini değiştirmek, camları silmek, çamaşır yıkamak vs.)
-uyuz olduğu kişilerle kavga çıkarmak.
-çizgiroman okumak.
-karikatür dergisi okumak.
-roman okumak.
-roman ya da öykü yazmak.
-klip seyretmek.:)03 Yorumla- +1 yıl
başka ne kaldı hangisi sordu soruda :))
+1 yılmantı aç,börek yap
kitap,karikatür oku,bulmaca çöz
dolabını düzenle
küveti doldur keyif yap :)
çay demle vur çekirdeğin gözüne
yabancı dil çalış
karaoke yap,beline allı pullu bi şey tak göbek at
saç-cilt bakımı yap,gözüne salatalık koy uyu gitsin
kestane pişir oh mis
oje sür desenler yap üstüne21 Yorumla- +1 yıl
güzel anlatmışın :)
vallaha benım canım sıkılıyo... 1 saat once konu actım bana sövün diye :D))
https://www.youtube.com/watch?v=Zgh64jegvck
Konu kapandı :D Konu açtım muhabbet ettım.. yıne sıkıldım şunları izliyorum güzel dans ediyolar Bide Seviyorum Uzak Doğuluları ;) :D Eğlencieli insanlar ;)
1 -
https://www.youtube.com/watch?v=D_mTET2FUic
2 -18 Yorumla- +1 yıl
:)Evet.Sağ ol.
- +1 yıl
:)Tekrar teşekkürler..umarım çok mutlu bi hayatın olur:)
- +1 yıl
:))Aynen öyle..
+1 yılSoruyu açtığın başlığa bakıyorum ve dönüp diyorum ki sana
- Götünü parmakla ! Canı sıkılan insan cinsellik konusuna mı sorar bu konuyu ?67 Yorumla- +1 yıl
nerde sorsaydım mesela sağlık ya da kültür uygun mudur ? hangisi olsun?
- +1 yıl
Git diğere , kişiliğe vs vs . Sen burda soru sorarak kaşındığını belli ediyosun sadece sıkıldığını değil . Arayışın cinsellikse bunu aradığını ifade et sıkılıyorum deme yalan atma bari .
- +1 yıl
sanane benim nasıl sorduğumdan ben istediğimi çekinmeden söylerim merak etme sen
- +1 yıl
Ne merak edicem la ben senin çekinip çekinmiceğini banane . Madem soru sordun al cevabını da verdim randıman alıcağına inaniyorum hadi kolay gelsin sana kezbana bak hele ya :D
- +1 yıl
Ben bu cevabı silmem :)
- +1 yıl
Tarafsız bakış açısı eyvallah diyorum :)
bak yeni kitap aldım sırf can sıkıntısı gitsin diye :D hayatımda bir elimin parmaklarını doldurmaz okuduğum kitap :D akıcı bi kitap olmalı.. ;)
Tavsiye ederim herkeze..
1.Sorun bende değil sende
2.Sorun sendeymiş
iki kitap :D acayip güzel.. özellikle bayanlar okurken keyif alacak..01 Yorumla
+1 yılsevdiğin bişiler yapabilirsin.Mesela sevdiğin bir kitabı tekrar oku ya da sevdiğin bir filmi izle ya da yeni filmler keşfet resim yap müzik dinle..Kendine bakım yap?Odanın çok dağılmış bir kısmını topla..Temizlik yap?Ben sıkıldığım zaman kafamı dağtırım başka şeylere odaklan mutlu olmak için sebep arama mutlu oll
00 YorumlaAynı durum bendede vardı 2 hafta öncesine kdr Kendime yararlı bişeyler buldum Photosop calısıyorum Bütün derslerini izledim youtubeden Photosop cs6 Simdi ftografı editlemek cok zevkli hale geldi ve fotograf üzerinde yapamıyacagım bişey kalmadı :) Dene cok iyi
00 YorumlaBenim de canım sıkılıyordu. Birkaç gün önce burada bir çocuk kendi kendimi becermek istiyorum diye bir soru sormuştu. O günden beri bütün sıkıntılarım geçti. Huzur buldum. Mutlu oldum. Çokça şükrettim :)
36 YorumlaVücuduna bak . Mesela diz kapağı çok enteresandır. Serbest bıraktığın zaman elinle oynatabilirsin.Kulak memesi de yumuşaktır mesela .Bu arada kulak memesi neden vardır. Küpe takmak için mi ?yoksa emmek için mi ?ne garip şeyler bunlar :/
00 YorumlaEğlenceli DVD'ler alın, masanızı kafanıza göre donatın, bol dedikodu yapın, müzik çalıp dans edin:)
Film tavsiyelerim de şunlar:
Letters to Julliet
How to Lose a Guy in 10 Days
Something’s Gotta Give
Only you01 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=39ArB_bTYKwhttps://www.youtube.com/watch?v=Z1dGVYdqcOg
eğlen biraz :)))
00 Yorumla sex hikayeleri oku çok sürükleyici. Dün gece benim de canım sıkılıyordü ne yapsam ne yapsam derken aklıma o geldi ve 7 saat o hikayeleri okudum şimdi okumuyorum artık ara verdim yoksa sapıtıyorum iyice
00 Yorumlayunan müzikleri dinliyorum sıkılınca şimdi yaptığım gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=VIIkMrzbsPo&feature=player_embedded
sende deneyebilirsin
mesela şu anda dinlediğim02 YorumlaHerkes tatmalı bu duyguyu: link
34 Yorumla- +1 yıl
oha nerden buldun bunu :)))
- +1 yıl
haha süper :)
- +1 yıl
İncici detected!
+1 yılMüzik dinle
Kitap oku
bir şeyler iç
bir tatlı yap ..
temizlik yap
ders çalış
arkadaşlarınla buluş
yürüyüş yap.
ders çalış.
nette oyun oyna.
olmadı uyu. :D10 Yorumlaher zamanki gibi hayır.hayat kısa diyenlerdenim.bugün hatta daha güzel geçti.bilmiyorum ama toplamda 10 km yi geçmiştir yürümem.sıcakta yürümek gibisi yok.
113 YorumlaMerhaba Kılsız Tay;
O zaman sohbete katıl sen de
Can sıkıntısı geçer
Birazdan gece 12'de sitede parti vereceğim sen de gel katıl
Sana Kılsız Tay kostümü verebilirim00 Yorumla- 01 Yorumla
Alışveriş yapabilirsin. Belki yeni bir çantaya ya da yeni bir cüzdana veya makyaj malzemesine ihtiyacın vardır. İyi düşün ve sanal alışveriş sitelerini gezip kendine yeni birşeyler al.
00 Yorumlatabi mutlaka çalışmıyorsun evde miskin miiskin oturursan öyle yapcak birşey bulamazsın. Çık dışarı bir hava al yada bir tuzlu ayran yap iç yarım saatte uyursun ..
00 Yorumlaarkdsşlar olduğunda araba yarısı oynardık :D ama tek çocukum ve akşamları haliyle benimde canım sıkılıyor işte nette zaman geçirmeye çalısıyorum yapacak bşka bşli yokkı canım :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYarının çok güzel olacağını düşün en azından bugün gibi anlamsız olmayacağını düşün çabalarının karşılığını alcaksın ve son olarak yakında iş bulacağını düşün...
04 Yorumla- +1 yıl
isim var . senin gibileri dovmek,
- +1 yıl
gel döv bakalım bekliyorum
- +1 yıl
igne yapim once sana yakinles..
- +1 yıl
benim iğnem hazır seni görürgörmez damardan yollarım sana canının sıkıntısını geçer o zman
+1 yılBu hayatta neden yaşadığını düşün. 'Nereden geldik, nereye gidiyoruz, biz kimiz, ölünce ne olacak' gibi soruları sık sık sor ve yanıtlar ara.
Diğer türlü şimdi can sıkıntını giderecek bir şey bulsan bile, sürekli mutlu kalamazsın. Ama gerçek aydınlık ve hakikati bulduğunda sonsuza kadar mutlu olabilirsin...00 Yorumla
+1 yıllütfen bana da en iyi cevabı alınca mesaj at çünkü öyle çok sıkılıyorum sıkılmıyorum boğuluyorum resmen:(
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma bi fikir geldi . Sitede evli 6 çocuklu bi adama aşığım napıcam diye soru aç gelen cevaplara bak gül :D
21 Yorumla- +1 yıl
ehuıehuehuheu
+1 yılÖrgü örebilirsiniz . Netten oyun oynayabilirsiniz . Film izleyebilirsiniz . Yarına yapabileceğiniz bir yemek tarifi öğrenebilirsiniz . vs .
10 Yorumlatelefonumu bozuyorum :) neden yapıyorum bilmiyorum ama bozunca rahatlıyorum 2 kere oldu. bidaha olursa bidaha yaparım :)
10 Yorumla
+1 yılfilm veya dizi izle.çok güzel diziler var izlenebilecek.yabancı dizileri seviyosan nasıl bi şey istediğine göre tavsiye verebilirim.
10 Yorumla
+1 yılAçtım şarabımı ramazan ramazan Leyla ile Mecnun' un eski bölümlerini izliyorum. Şaçmalamanın kralı var. :))
116 Yorumla- +1 yıl
Valla normalde çok içmem de şeytan mı dürtüyor nedir, hatta dürtmek ne kelime.. ağzıma ağzıma vuruyor pis şeytan :))
- +1 yıl
Arada iyi oluyor ya. Sen hiç alkol kullanmıyor musun?
- +1 yıl
Ooo iyi, ne güzel. Tebrik ederim efendim. :))
- +1 yıl
O tebriği biraz erteleyelim biz :)) Şimdi bırakma psikolojisine girersem daha fazla içerim. :) 2-3 ayda bir canım istediğinde içiyorum zaten.
- +1 yıl
Ok içmiyorum ama yasak olunca daha çekici geliyor :) İstediğim zaman kullanabileceğimi bildiğim zaman çekiciliği azalıyor. Bazen 5-6 ay ağzıma sürmediğim oluyor.
- +1 yıl
Peki efendim. :)) Teşekkür ederim.
- +1 yıl
İstediğiniz zaman sorabilirsiniz :)
- +1 yıl
:))
- 14 Yorumla
Uygun bir zamanda bisikletini al ve olabildiğince uzağa git. Yoksa yaya git. Gerçekten sınırları aştığını farkedince eve dön. Bende işe yaradı.
11 Yorumlaben waş hina ile şişe arasındaki farkı merak ediyorum beni bu konuda bilgilendiririmisiniz . saygılı ve seviyeli olsun :)))
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. bir kitap oku.tavsiyeme gelecek olursak,
"Leyla ile Mecnun" derim.
ha,"ben gelemem kitap mitap işlerine" dersende,
dizi-film izle derim.00 Yorumla
+1 yılAç internetten bir hoca sohbeti dinle , kitap karıştır ,ne bilim otur bu güzellikleri yaratan yaratıcı yüce Allaha şükret, tesbih çek ,zikir et sonra zaten için rahatlar...
10 Yorumla
+1 yılya bak şimdi al iki şişe bira bircips geç pc başına bul güzel bir film bak keyfine birinci birada uyklamaya başlarsın...
00 Yorumla
+1 yılminareden at beni, in aşşağı dut beni...
hem macera, hem aşk, heyecan desen tavan yapmış. dini bir arka plan...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılsıkma canını boş ver yaa .moralini yükset tutmaya çalış birkere geleceğin bir dünyada üzülmek sıkılmak niye.gülki güller açsın yüzünde.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekküre bende teşekkürle karşılık vermek istiyorum.hayatta hep mutlu olun.herkez için dileklerim
+1 yılGripten ne yaptığımı bilmiyorum.
Omuzlarında battaniye, burnumu çekiyorum, gözlerim kanlanmış, yutkunamıyorum, hapşurmaktan içim dışıma çıktı, kulaklar tıkandı..
Halinize şükredin bence..02 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirbirimizi facebooktan ekleyip resimlerimize bakıp gerçekçi notlar verelim. dış görünüşümüzü kendimiz değilde hiç tanımayan birinin değerlendirmesi çok daha gerçekçi olacaktır. sonrasında silersin facebookta:)?
00 YorumlaAl şunu dinle. Hem gülersin hem de kayda değer şeyler öğrenirsin :
https://www.youtube.com/watch?v=32jm3TbXj_M01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde canım sıkılıyor ne yapsam bilmiyorm millette işte vallahi... havada soğuk yinede çıkıp hava almak ta fayda var
00 Yorumla film izle dışarı çık hava al :D biladerleri çağar halısaha maçı yapın donarak ölmezseniz tabi...
o da olmadı ıvır zıvır al yiyek :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim canim sıkıldında müziğin sesini açıp dans ediyorum bi yandan da kıyafetlerimi deniyorum ve webcamden kendime bakıyorum :D yada makyaj yapıyorum oda olmadı film seyrederim yada yüz maskeleri yaparım falan filan :D
00 YorumlaBi korku filmi izle. İzlerken 2 saat geçer. 2 saat te korkundan sabahı beklemekle geçer. Al işte gider canının sıkıntısı :)
05 Yorumlavkontakte sitesine gir ve üye ol . oradaki güzel rus bayanları gördükçe dünyaya niçin rusyada gözlerini açmadığına tak kafayı . bu seni bir süre avutur :)
02 YorumlaSürekli dışarıda zaman öldüren bir yapın varsa fazla sosyal olmadığın zamanlar görülebilecek psikolojik bir durum.
00 YorumlaH.İ.M müzikleri dinliyorum , sever misin bilemem ama
https://www.youtube.com/watch?v=1fa90dGcOVM&feature=related05 Yorumla
+1 yılİlgi alanin neyse onunla ilgilen. Ben canim skildiginda hiz yaparim, yada arabayi kurcalarim:)) ya da resim-heykel yaparim
03 Yorumla- +1 yıl
:))) ozaman kendine bi ilgi alani ara, wakit gecer en azindan be
Ya iste burda takilionya geciyo wakit:))
+1 yıluyurum.çünkü demek ki genellikle yaptığım şeyler zevk vermiyordur ki canım sıkılıyordur.bu yüzden uyumak iyidir.
00 Yorumlafilm izlemek.rehberi kurcalayıp birilerini aramak.birini ikna edip dışarı çıkmak gezmek sana 3 seçenek:)
03 Yorumla
+1 yılÇevrende bir saldırgan olduğu söylenen köpek bul onu kızdır ve olacaklara sen bile inanamayacak can sıkıntını birden geçtiğini göreceksin.Hadi bi denesene...Not:benim böyle bir kurt köpeğim var.Bulamazsan mutlaka haber yolla...
00 Yorumla
+1 yıl23 Yorumla- +1 yıl
Sakin beyler ahahaha
senin sorunun bir üstündeki soru soran arkadaşla muhabbet edin onun da canı sıkkınmış...
10 Yorumlasoru cevpla xper kas .b erkek olsam dışarda gezerdim bilimum serserilik vs. .b
10 Yorumlasana bir akıl verimmi
git yat uyu bu saatte en güzeli bu112 Yorumla- +1 yıl
bencede en iyisi bu galiba.
- +1 yıl
öyle oldu.haydin iyi geceler :)
Aile & Toplum konusunda 488 cevap paylaştı. discovery izlerim mesela şimdi izliyorum baya eğlendrici ve eğitici
12 Yorumla- +1 yıl
ne izlion mythbusters mı :D history de izle güzel şeyler var orada da :D
+1 yılFilm izle, yemek ye, tv bak, varsa imkanin birileriyle bulus gez.
Bunlari diyorum ama ben kendime care bulamadim..25 Yorumla- +1 yıl
+!
- +1 yıl
kitap okurdum da kitabım bitti. yenisini almaya fırsat olmadı amk
- +1 yıl
hahaha :D
ben de kitap istiyordum ama almaya vakit bulamadim, onun icin film komasina girdim yine - +1 yıl
kitap önerisine ihtiyacın varsa kam hiyır
maceralı bısey var şimdı bulundugun bolgedekı en yuksek apartmanın catısına cıkıp kendını bosluga bırak
00 YorumlaTatlımı tatlı bir köpeğim var sıkılmama fırsat vermiyor :) hatta zor yazıyorum utanmasa o yazacak sıpa :)
02 Yorumla- +1 yıl
yolla bana onu.
Şimdi sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz demek istiyorum lakin mevsim kış havalar soğuk böylesi gıcık ve soğuk bir espri yapmak istemiyorum. :D
04 Yorumla- +1 yıl
offffffff, ölsemmi napsan ya bu ney arkadaş ya
- Devamını Gör (851)
Devamını Gör(896)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri