AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
643Cevap
elinin altında.. bi bilgisayar varsa ve korku filmi merakın varsa.. çıglık 4 filmi izlemeni tavsiye ederim..
link
internetde takıl biraz. arkadaslarınla konuş. evde pc,tv dısında yapıcak pek fazla bişi yok tabiki cinsellik dışında..
eskiden kitap diye bir şey vardı, sahi ne oldu onlara ?
senin gibi canı sıkılan birkaç mesai arkadaşı daha bul saklanbaç oynayın gidin evinize saklanın..
Abdest alıp 2 rekat namaz kılmanı tavsiye ederim. Gönlün ferahlar.
bu şehirde sevdim badem dillerini...sezen aksu dinle =)
ya allh aşkına canım skılıyo dedım ıntıhara meyıllendırıyonuz adamı =D
:D:Daaa yok öyle birşey ne intiharı :Do zaman rihanna :D
valla link bunu buldum uykumu getırıyo ıyı geldı rahatladım =D
vayy sevdim =)
=))
uykum geldi valla iyi geceler :D
iyi geceler =))
Evdeyse amuda kalkma çalışmaları yapabilirsin;)
Veya bizim orada sıkılana dedikleri gibi tuvalete gidebilirsin;)
ne oldu kız hayırdır... çık gel bana gezdirim seni heyecan olsun :)
emrin olur:P
takılıyoruz öyle canım sıkılıyor diyorsun .. tamam ben gelim değişiklik olsun ... emir falan da değil yani :)
Yaptığın hepsi faso fiso işler. Aklını başına topla güzel ameller işle.
abdest al 2 rekat namaz kıl
sonra bilmediğin bir dua varsa
onu ezberle
bir bakmışsın iftar gelmiş bile :)
muzik dinliyorum Mydonose fm hemde telefondan buraya cevap yaziyorum.bir yabanci sarki var cok guzel onu bulmak icin cabaliyorum.
teşekkürler yorum için :D
rica ederim hayat kisa sıkılmamani dilerim.yabanci sarkilar olmasa bende sıkılırdım ama anlamadigim icim sadece beni nesenlendiriyor.
bende sıkılıyorum aslında makara yapacak birilerini arıyorum ama bu saatte mümkün degil, uyusluk yapmayi severmisin yada ima'lı konuşmayı :) ?
nerden nereye... gel konuşalım :D
bu cevap intihara sebebiyet :) bak cok uyusum çok gicigim benden söylemesi:D
neyse sen bilirsin o zaman :D
1 saattir aynı parçayı dinliyorum benimle cok alakasiz bir parca tavsiye edebilirmyim huzurlu bisey falla ekmek musap carpsinki :D
et tabii
edemiyorum :( sana mesaj gondermem için bişeyler bişeyler olmam lazımmış ! ama üzülme arkadaş olursak sorun degilmiş, ben degil hatta raporu öyle dio falla yani ima ediyo :))
evde 2 kişinin yapabileceği bişey yok anca film izlersiniz istanbul gibi bir yerde yaşıyosanız dışarı çıkın yada eski arkadaşlarınızı eve cağırın tabu scrabl okey falan oynayın
Uyu geçer de ne dicektim. Eskiden sadece soru detaylarına kısa derdi şimdi cevaplarada öyle diyor. Kabul etsin diye saçmalamak zorunda kalıyorum her cevapta :/
Boşluk bırak ben öyle yapıyorum. :/ ne saçma şeyler..
4 saat olmuş soru soralı , buldunmu bişeyler :) sinema izlemeni tavsiye ederim komedi tarzı iyi geliyor can sıkıntısına , birde gezmek ve muhabbet iyi gelir.. tavsiye ederim
teşk ederim tavsiyen için merlin i izledim ben de :)
şimdi yavaşça elindekileri bırakıp sağ elini götüne sok
bunun yolu yok gidecekse kendiliğinden gidiyor zaten
uyuyunca geçcek artık :D
bnde üzgün olduğum zmnlarda hep uyuyrum
herşeyin çözümü uyumak
kısa çözüm ama uzun vadede değil
muzik dinle.ama kop kop bisey olsun dans etmek falan gelsin icinden .D hala kesmiyosa biseyler tıkın
a şehrinden b şehrine 100 km hızla giden bir arabanın camından FISTIKÇI ŞAHAP diye bağır...
kafan iyimi senin?.. :)
iyi çok şükür.
istanbula yeni bir köprü yapılıyo. bilgin olsun istedim.
saol
allah razi olsun bey efendi. günahi boynuna. kalbimide kirdin ühüüü ühü :(((
sinema izlee iyi gelir canım sıkılınca öyle açıyorum bir film geçiyor takılll işteee
Kendine manita yap mesela beni... sıkıntını falan bırakmam ortada silip süpürürüm hepsini...
Bu nicki alıp bu soruyu sordun ise merak etme şimdi 50 kişi ekler şimdi gerekeni yaparsınız..
Bu olmaz bunu al die die aldırdı nick ks
Hı hı tüm kabahat KS nin zaten. Onlar dedi git asexy nicki al sana erkekler asılsın :))))
simdiki yaptigimi yapip sorulara bakip yorum yapiyorum :)
belli bir yerden sonra o da çok sıkıcı geliyo :(
3 gundur duzenli yorumluyorum skilinca ara veririm tekrar.. :)) biz insanlar bir sure sonra herseyden skiliyoruz zaten
bak işte çok doğru bir noktaya dokundun ama çok derin o kısım be :)
resim yat veya kendi hayatını hatalarını doğrularını gecir gözden..
neyse deniyim bari...
bende bu aralar cok sıkılıom hatta su an resim yapıom olmadıgı kadar ayrıntı var sabahtan beri oyalıo işte ..
resim çizemem ben ama kendimce bişeyler çizerim...
ebru polat albümlerini tekrar başa sar dinle dinle ve yine dinle...
mantıklı cevap gelirse bnde katılacağım.. çok sıkıldım.
Arkadaş
can sıkıntısı derken
site cevap rekorunu mu kırmış
ben mi yanlış gördüm
Ben gayet iyiydim ta ki senin mesajını okuyana kadar :) İçimi daralttın :)
Spor yap can sıkıntısı mıkıntısı kalmaz iç daralmasına halsizliğe sıkıntıya depresyone bire bir.
bir erkeğe bir dişi tarafından sorulması en yanlış soru.
sigara yak mutfağa gir bir de güzel ton balıklı mayonezli sandwiç yap :D benim ki öyle geçti tabi sende aynı etkiyi yaratır mı bilemem
gece gece yemek ha aman tanrım:O kilo almaya nıyetım yok dostum:D saol ama:)
paşa keyfin bilir:D
sıgarayla cozumun ucundan yakalın ama bravo:D
Anne canım Sıkılıyor dediğimde, Annemin bana herzaman bir sözü olmuştur.. :)
neymiş o söz
Annemın Bana Dedıgını Soyluyorum.. sakın yanlıs anlama ve alınma
Dıyorumkı '' ya anne canım sıkılıyor yaaa'' dıyorum Annemde; ''Eşek boku al agzına köpek eniği'' Deyip beni geçiştiriyor :))
kafani duvara vur kafan agrimaya baslar onun derdine düsersin böylece canin SIKILMAZ
hangi konuda neden sikiliyor mesaj atabilirsin dertlesmeye adam ariyorum bende
gece gece imanını nerde kaybettin?
kullandigim klavye ingiliz ondan dolayi iler I olmuo kucuk karakterde yanlis anlasilmasin nedir proplem cozleim gardasss
Yarından tezi yok bir erkek arkadaş bul.Onunla düzenli olarak seks yapmaya başla.
youtube aç sabrinin frikiğini seyretmeye başla ordan kimbilir nerelere gidersin :D
:))))))
O masadaki şişeyi al. Çevir çevir sonra kapağını gevşet ve bumm ! Çok eğlencelii <3
yarı dolu kola var olur mu :S
O zaman içindeki kolayı kafaya dik sonra bumm <3
oha cok eglenceli <3
Kendimi tebrik ediyorum <3
hak ettin
Canın senden habersiz sıkılmışsa yapcak bişey yok...aranızda halledin iştee
:)
yani
:)
sen ne yaparsın
canım benden habersiz sıkılmışsa eğer oturup bir orta yolunu bulmaya çalışırım :P Eğerki canım bişeye sıkılmışsa varsa bir sebebi yani kafam bişeye takılıp o canımı sıkmışsa onun çözümüne odaklanırım.Yok eğerr boşluktan canım sıkılmışsa dışarı çıkarım güzel temiz havada biraz yürürüm soğukta olsa.Arkadaşıma giderim..Yada nette biraz kafa dağıtmaya çalışırım.
süpersin vede harikasın
teşekkür ederim...
Fizy : müzik sitesi çok güzel
direkizle : film sitesi çok güzel :D ,
Yürüyüs yap soguk ta olsa, bir hedef belirlemeden, sadece yürü.
Al şunu dinle çabuk :
https://www.youtube.com/watch?v=fmVIosuoV7Aders calismam lazim muhasebe dersinde sinavim var persembe günü hic birsey bilmiyorum ama calismiyom iste canim istemiyor
bizim arkadaş arasında böle bi soru soruldugunda net bir cevap vardır ama burda sölemeyim. :D
link
Müzik + çay kahve .Ardından otur düşüncelere dal zaman akıp gider .
Sıkılan kişiyi evlendirirlermiş.Bence sen kısa zamanda bir sevgili yap kendine bak zaman nasıl geçiyor anlamazsın.
yapamıoyrumkı :(
Hava güzelse oralarda giyin süslen at kendini dışarı.
ahanda en tehlikeli soru geldi... dur bakalim cevaplari merakla bekliyorum bende :P
Ben cevap bıle yazmadan beklıyorum :))
Dumanın şarkılarından Bu Aşk Beni Yorar'ı dinle vakit geçer hiç değilse :)
haline sükredeceksin ne bu sorumsuzluk lakayit hareketler yasin kac daha senin otur ibadet et ne canin sikilir nede baskalari seni sikar kendine gel
lakayit hareketler?
sorumsuzluk ne ya?yaşın kaç ne demek?senin yaşın kaç amca?
mesela yani
sorumsuzluk ne demekle bu yasta can sikintisi v,s normal bulmuyorum o yüzden dedim yanlis anlama
rica ediyorum mesela yanini kendine sakla
hmm iş yerinde yapılacak şey belli patron fantezisi :)))))
maaleseff :) resmi bir kurumda çalışıyorum
:)))) internetten alış veriş yap :))))))))
kartım patlak:) maaş gününe de daha çok var
kartı boşver nakit ödeme yaptıran sitelerde var kapıda kargocuya veriyon işte neyse. bence sen ofis fantesizini dene bi ( slim gömlek toplu saçlar altına siyah mini etek siyah çorap) dadundan yenmez gerçekten şuan beni mast. yapmaya zorlyosun farkındamısın ?
Müzik dinle, film izle ya da uyu.. Şu saatte evde yapılabilecek en iyi şeyler bunlar olsa gerek..
al, özgür ruh dinle.
deneyeceğim sağol
Git bungee Jumpşng yap forum istnabulda bir ara vardı ama yoksa çatıdan ayağına ip sallayıp atabilitsin kendini
yürüyüş yaparım müzikle,banyo yaparım ,dua ederim ,dans ederim .
Odanin icinde dans ederim , tabi kimse olmadigindan rahatim ;)
odunum ben bıraz :D dans pek sarmaz :D
O zaman sen saran bir oyun bul kendine :)
okey batak tawla.. falan dıomusum sımdı :D hayr hayır hayır :D sakaa :D oyunla eglencek yası astım artk ben en ıyısı sehır deıstıreyım :DD
aynı dert bende de var benimde canım sıkılıyor ve buraya takılıyorum gayet iyi geliyor. hem yarıma ihtiyacı olanlara akılda veriyorum...
chat yap.belki hoşsohbet birine denk gelirsin güzel vakit geçirirsin:)
eskısı gıbı tat vermıyor.sıkılıyorum
sen mi eksi verdin:) valla bi öneri verdik eksilemişsin hemen.naparsan yap babane..
ne benı ya ne bıleyım eksı vermeye halım yok onu mu dusunuyorum
sen vermediysen sorun yok:)kim verdiyse artık.sende artı ver:)
ilginç bir istek:) ben ne yapıyorum ..yatağa uzandım sigara yaktım ve siteye girdim.. ne yapalım hadi söle bakalım:)
:)) yapacak bişy bulsam burada böyle bir soru açmzdm ama :)
:) farkındayım yo sorun ilginç aslında ne yapsak yaw valla düşünüyorum:)) gel msn verim konuşalım yen, bir tanışma olur sıkılırsan sil gitsin ben Fransa da yaşıyorum ama şimdi TR deyim ordan burdan konuşuruz arzu ederseniz...
:) kusura bakma ama olmz ben sadece burada böyle bir muhabbet ortamı olsn istedm
kendimi kötü hissettim haklısın olmaz tanımadın ne idüğü belirsiz birinin msn nini yapıcaksınız değil mii...burda da ulu orta ne bilim ne yapılır hay allahh yaa
:) amacmz sadece muhabbet sıkılmayalm die