Osmanlı devleti 600 yıl dünyanın yüzde 75 ini imparatorluğu altına alan 80 bin farklı milleti kimliği kardeşçe yaşatmadı mı ama sonra önce apo şerefsizi başlattı ardından Ahmet Kaya denen vatan haini sonra 2001 de Kürt’lerin oyunu Almak için başkanımız yeni cumhurbaşkanımız yeter artık Kürt Türk sorunu ayrımcılığı yoktur bunu bunlar başlattı kendinize gelin devam ettirmeyin savaşı sırf oy toplamak içiN gündemden düşmüyor kendinize gelin
Apo posteri önündeki vallahi Apo’yu özledik. diyen Ahmet Kaya vatan haini di Kürt’leri oyuna düşürenler?
Şimdi olaylar çok derine gider kürtler selçuklu zamanında bile türklerin yanında savaşlara katılmış bir toplum zaten yine beraberce yaşayıp buralara kadar geldik tabi beraberinde gelen sorunlar da bizimde suçumuz var zaten egitimde zayıf bir ülkeyiz birde doguya uzaktan bakınca oradaki halklar cok cahil kaldı bunu fırsat bilen kanı bozuklar içimizden yani büyük güçlerin kandırıp akıllarını boyayıp bize düşman ettiler zaten bunu eskiden beri çeşitli oyunlarla bize yapıyor dış ülkeler dedigim gibi kanı bozukları bu halkın üzerinde kışkırtmak için gönderiyor halada içimizde yaşıyor kanı bozuklar yoksa gerçek kürtler böyle insan degiller
Ben kuşaadasında oturuyorum bizim buradaki kötü Kürt’ler nasıl Türklerinde kötüleri oluyorsa bunlar Doğuda dürüst vatanını seven Kürt’lerin yanında barınamadıkları için buralara göçtüler ve ne kadar pis iş varsa terör uyuşturucu gasp hırsızlık yaparak Doğu saki Kürt’lere kötülük yapıyorlar ben Gaziantep ve Van’da 2 şer ay kaldım baya misafirperver iyi sıcakkanlı cana yakın insanlar ve ben bir Türk ve orada yabancı olduğum halde önceden PKK apo Ahmet Kaya vardı şimdi de siyasi partiler oy toplamak içiN ayrım yapıp sizleri dışlanmış gösteriyor
Peygamberiniz s. a. v ırk ayrımı yapan bizden değildir demiş ama söz konusu vatana ihanet olunca gözüm hiçbir şey görmez aynı ihanet içinde olan Türk ve laz Çerkez de var onlara da tepkim aynıdır
Vatan içiN benim atalarım dedelerim ve en yakın arkadaşım Lice de şehit düştü ve senin ataların dedelerin ve Kürt gönüllü koruyucular var onlar içiN de üzülür kahrolup beddua ederim
Müzik evrenseldir. Inglizlerin şarkısını dinliyorsun ama öyle değil mi? Ben ölürüm türkiyemi de dinlerim, Ahmet Kayayı da. Ülkücüleri sevmem ama kulağıma hoş gelen müziği bundan dolayı dinlemiyim mi? Şimdi sen inglizce müzik dinlemiyormusun? Düşman olam inglizlerin müziğini. Yok yok kesim dinlemiyorsun.
En İyi Cevaplar