Sizin en iyi dostluklarınız nasıl başladı?
Lise yılları
Üniversite yılları
Askerlikte
İş yerinde
Eğlence mekanlarında
Sosyal medyada

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk önce üniversite yıllarında başladı. Sonra iş yerinde oldu. Sosyal medyadan da olur ancak samimiyet ve dürüstlük şart. Yalan dolan işin içine girerse iş değişir.
Aynen katılıyorum
;) ;) ;)
Teşekkürler.
Ricalar
Çeşit çeşit oldu hepsi iyiydi 😊
Demek askerlik 👍
Rica ederim.
Okul yıllarında.
Lise yılları.
Cevap
48Cevap
Erkekler için askerliktir ki hele eskinin 18 ay 15 ay gibi uzun kısıtlı imkanlar içinde 24saati geçirdiğim geçirilen arkadaşlıklarım sağlamdı. Çünkü herkesin eşit şartlarda ve uzun bir gözlem ortamına tabi tutma tutulabilmesi için en etkin bir yer olduğu için buradaki insanlar kusursuz tanınıp ona göre doğru kaliteli arkadaşlıklar kurulabiliyor. Buna en yakın ikinci bir kategoride üniversite yılları ve ev arkadaşlığıdır. İmkansızlıklar içinde neredeyse eşit şartlara sahip bireylerin bu ev zaman yaşantı süreleri içerisinde birbirlerini en iyi şekilde tanıma fırsatı olduğu için burada da kaliteli arkadaşlıklar kurulur.
En iyi arkadaşlıklar imkan ve imkansızlıklar içerisinde eşit şartlara yakın ve uzun süre geçirilen ortamlarda daha etkin sonuçlar verir. Benim için askerlikteki arkadaşlıklarım sağlamdır
Lisedeyken kurulur lakin ben sizin fikrinizi merak ediyorum.
Lisedeyken
Lise yıllarından geriye kalan tek bir dostum var. Her sırrımı paylaşırım o da bana güvenir.
Ve sosyal medyada tanıştığım çok iyi arkadaşlarım var, hepsini de seviyorum. Bence en güzel arkadaşlıklar lise yıllarında ve sosyal medyada başlıyor. Herkes için geçerli değil, herkes güvenemeyebilir. Güven duygusunu aşılamak lazım.
İlkokulda adı Esma olan bir kızın yanına oturmuştum ilk gün ve abartısız liseye kadar ayrılmadık ama lisede aynı şehirde farklı liseleri kazanmıştık 4- 5 ay koptuk ama 10. Sınıfa geçtiğimizde benim okuluma naklini aldırmıştı üniversitede aynı yurtta kalıyorduk oda arkadaşı gibi bişey dik 😂😂 şimdi hala da arkadaşız hemde ev arkadaşı abartısız
taraflarda birlikte hareket etme ve fedakarlık eğilimi kendiliğinden, bir ortak hedef haline geldiği zaman.. bunun için, can sıkıntısı demişler, suçluluk duygusuyla kendinden başka olma isteği demişler, uyumsuzlar olunması gerek demişler.. demişler de demişler. ortak paye, hedef varsa gerçekten arkadaş olursunuz. yer, mekan farketmez, kafalar uyuşacak: )
Valla nereden çıkacağı hiç belli olmuyor. Bazen okulda, bazen iş yerinde, bazen de internet ortamından bile olabilir. Benim okuldan da çok yakın arkadaşlarım var, buradan da aşırı güvendiğim ve sevdiğim bir arkadaşım var. Kısacası nereden çıkacağı hiç belli olmaz.
En iyi arkadaşlığın nerede ne zaman nasıl kurulacağı hiç belli olmaz, olmadık yerde kavgayla bile başlayabilir veya tanımadan hiç sevmediğimiz bir kişiyle en iyi arkadaşlığı kurabiliriz..
Beraber bir kaçak çay içtiğim güzel insanlar ile başlamıştır dostluklarım arkadaşlıklarım ve bir daha asla bitmemiştir yanlarında yanımda olmuşlardır her daim..
Lise yillarinda hala sıkı dostuz üniv. den de var #arkadaşlarcandır ❤
Aynı aktivitelerde sürekli birbirinizi desteklerseniz muhtemelen o arkadaşlık kurulur ve bu uzun sürerse en iyi arkadaşlığa dönüşür...
Sosyal medya bence cok daha etkili bu konuda, normsl arkadaşınla bile sosyal medyada daha cok kaynaşabiliyorsunn
Benim de mahalle de top oynarken başladı. İyice dost kardeş olduk. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Askere geldim 1 Yıl içinde de baya insan tanıdım. İyiki tanımışım, hepsi ailem oldu☆♡
Çocukluktan, birbirimizi iyi kotu her yanını karakter olusurken gordugumuz ıcın daha saglam oldu dostluğumuz.
Aklın tam anlamıyla havada olduğu dönemler olduğu için özel tüzel herşey paylaşılır sohbetlerde. Haliyle çok samimi bir ortam oluşur
Nerde ne zaman olcağı belli olmuyorki ama en iyisi sosyal hayat iletisimlerin cılkı çıktı sosyal medyada herkes bir birine teklif ediyor şimdi
yolda burada yoldan kastım fiziki yol değil mesela askerlik bir yoldur, mesela iş , siyaset bir yoldur hayat yolunda emek gerektiren yollarda.
Bana göre çalışma hayatı başlayıp belli bir olgunluk seviyesine ulaşınca. İş yerindeki arkadaşlıklar daha sağlam temelli.
Maalesef ilk ve orta okul yok şıklarda çünkü insanlar 7 sene beraber geçirdiği insanlarla gerçek dost olabiliyormuş bilimsel açıklama ve ben hala en çok onlara güveniyorum
Ilk okuldan beri kardeşim dediğim insanlar var 22 yıllık dostlarım. Ve üniversite de
bence kimse ile kavga etmeden güzel bir iyi arkadaşlık kurulmaz
Her şekilde kurulur ama çocukluk arkadaşı gibisi yoktur
lise yılları diyende ne biliyim arkadaşlık görmemiştir
En iyi arkadasliklar lise yillarinda kurulan arkadaşlıklar dir bence
Lisede daha sağlam arkadaşlık bağı kuvvetli oluyor.
Zaman veya mekan önemli olmaksızın, o dost diyebileceğin kişiyi bulunca başlıyor.
Ortaokulda oldu benimki hala da görüşürüz ara sıra.
küçüklüğümden tanıdığım kişiler hala yanımda ortaokulu koyar insan :(
Bence Kavga ve tartışmadan sonra ki kurulan arkadaşlıklar sonsuz oluyor
En zor zamanlarda kurulur o arkafaşlıktan da öte dostluk olur
Tartışıp yarım saat sonra güldüğüm sohbetine doyamadığım insanlar var
Sosyal medya, askerlik ve üniversite yıllarında yapilan arkadaşlıkların ömrü her zaman kısa ve çıkar ilişkisi ile bağlantılıdır
okullarda oluyor genellikle
Arkadaşlık kurmak gerçekten zor çünkü artık herkes birbirini kuyusunu kazıp art niyet arıyor
Lisede düşünüyorum orta okul bitiyor ve yeni bir adım atıyorsun bu nedenle yeni ortam arıyorsun üniversite de olabilir fakat lise de alışıyorsun bu duruma.
İş hayatında kurulur , okul ve askerlik zamanla unutuluyor
lisede kesinlikle iyi bir arkadaşlık kurulmaz en azından benim için öyle değil hiç arkadaşım olmadı lisede üniversitede sosyal medyada oldu
Ya benimki ne sayılıyor bilmiyorum staj görüyorum ve yeni başladı.
Lise yıllarında
#emre00
Bence de lise yılları en iyi arkadaşlarım o yıllardan 😊
Lise yillarindaki dostlarim kalici oldu hep.
Lisede başladı benim. Az olsun öz olsun
Askerlikte dedim ama lise yıllarında
En iyi arkadaşlıklar zor zamanlarda kurulur
İyi günde kötü günde kimse olmadı
Lise yıllarında ve sosyal medyada.
Cebinde paran yokken
Benimki lise 😍😍@esraovncovski
Düzgün etiketliyememişim @esraovncovski
Her yerde olabilir zamanı yoktur bence🤷♀️
Orda çıkar çatışması yok
Hiçbiri kalıcı olmuyo bende
En kötü zaman da olur.