Yanlış ifade
Dostluk çok mu ucuz ki dostunun sözleri ne olduğu belli olmayan ahlak yoksunu kişilerden kıymetli oluyor?
Yanlış ifade

İnsanların sözleri daha boş tür. Herkes boş boş konuşur oldu. Kimi çalışan para için müşteriye kardeşim der ama paraya gelince kardeşlik arka planda kalır. Hayat öyle oldu. Yani para için boş boş konuşanlarla dolu oldu. Kimiside söz verir yapacam diye bazı şeyleri ama 3,4 kere aynı söz de verilmez bence.
Tek bir dostum var.
Cok sevenim var tek dostum var
Dostum dogru soyluyorsa dogrudur yanlissa yanlistir.
Seref yoksunu konusu biraz ağır ama seref yoksunu kapasitesine inmis bir simayi dostumla ayni kefeye bile koymam.
Dostum dedigimi sadece kalbim dedigime degisirim.
Ancak ne boyle bir seye gerek olacak bir durum olur nede bunlari mukayese edecek bir düşünce
Dostluk kolay kurulmuyor..
insanın hayatına da kolay girmiyor
ama insan dostunu başkasının sözleriyle kıyaslar ve dostuna kıymet vermezse
o da zaten dost görünen insancıklardan olmuştur ki
takmamak lazım
Bu arada sizi kim kızdırdı bu kadar bilmiyorum ama sizin hayat enerjinizi alan insanlardan uzak durmanızı nacizane tavsiye ederim:)
Sevgili gider dost kalır tatlım.
Cevap
17Cevap
Haklısın gadası
Güzel soru. Dostlarımın eleştirileri çok özel doktinlerdir benim için. beni özümser ve gerçeklerimi bilerek sunarlar önüme. Görmediğim resmin hikayesi özetidir. Çok önemlidir demek bile önemini ifade etmeye yetmez.
Dostluk aslında doğru ile anlatılan bir cümle eger kişiler doğru değil ise dost değil arkadaş değillerdir onlar.. sadece zaman vermek gerek bazen tanımak için..
Dostluklar kolay kurulmuyor ki o kadar kolay yıkılsın.
Eğer dost isem onun yalanı tüm dünyanın gerçeğinden önce gelir. Dost rolü oynuyor isem o başka.
Bence daha çok millet dost kelimesiniele ayağa düşürdü gibi.
Abi bu iside anlayamadim. Kime sorsak doğrucu kesilir. Faliyette sıfır. En güzeli yalniz takilmak
Bir dostum olsun yeter :)
Dost kötü günde yanında olandır
Dostluk ucuzdur tabi.
Kıymet bilmeyenlere diyecek bir şey yok
dostluk bıtmememıs bıtmez
Dostluk bitmis be bro
Hayatin aci gercekleri.
Maalesef bu devirde böyle
Dostluğum hep iyidir
dost bulunmazo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?