Bu otogarın alt katlarında neler yaşandığı hakkında bilgi sahibi misiniz?
Alt katında çok fazla yasa dışı işin döndüğü söyleniyor.
Alt katında çok fazla yasa dışı işin döndüğü söyleniyor.
Yasa dışı işleri bilmem ama her yer sidik kokuyor. Her gittiğimde İstanbul gibi bir şehrin böyle bir otogarı olduğu için utanıyorum. 3. havalimanı yapacaklarına adam gibi bir otogar yapmadılar ya yazıklar olsun.
Her gittiğimde otobüs o yerlerden geçip üst kata çıkana kadar be kadar iğrenç bir yer diye düşünüyorum
Otobüsü o katlara sokması bir dert çıkarması bir dert labirent gibi birde kendi içindeki o pislik insanları onlar zaten ap ayrı bir dert
Gerçekten çok iğrenç. Genelde otogarlar tipi kayıkların omzu düşüklerin hapçı tinerciler mekanıdır. Esenler otogarı bunları fazlasıyla barındırıyor
Hea orası 51. Bölgenin tr şubesi. Ulan bir video yaptılar diye 51. Bölge ilan edildi, 😒😒😒
Sadece video ile değil ben otobüs muaviniyim ve kendim de bizzat gidip görüyorum. Siz görmediniz sanırım alt katı ondan böyle boş konuşuyorsunuz...
YouTube ye Esenler otogarı alt kat yazarsanız bilgilendirecek video karşınıza çıkar videoda çoğu şeyi anlatıyorlar zaten çok pis şeyler var
@Zeynooo17 bişi olduğu yok. Pislik götürülen bir ortam. Öyle birşey olcakta video çektirecekler. Click bait video izleyip ülke kurtaran nesil bunlar fazla ciddiye alma
Daha önce kaç kez alt kata indin? De böyle konuşuyorsun
Cevap
2Cevap
alt katı ıssız ve sidik kokusu. müptezeller de çok yoğun diye biliyorum. tramvayla durağından geçince bile burnuma sidik kokusu geliyor
Ben muavinlik yapıyorum otobüslere. O otogara gitmeyi hiç sevmiyorum İstanbula pek çalışmıyorum o yüzden.
Ne gibi, ben hiç denk gelmedim?
Ya YouTube de videosu yayınlandı konu hakkında oradan bilgi sahibi olabilirsiniz ondan sonra da görüş yaparsınız
Ne gibi seyler dönüyor
YouTube de videosu yayınlanan dün izlersiniz
dalgamı geçiyorsun?
Ne dalgası?
Bizzat olan şeyler yani bende muavinlik yaptığım zamanlarda kendi gözümle görüyordum
Zaten girme de biz erkek olduğumuz halde korkuyoruz kadınlar hiç girmesin oraya
Sidik cenneti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar