Saçlarım her duştan sonra beni rahatsız edicek derecede kabarıyor. Her gün düzleştirmekten yoruldum, artık saçlarımın ısıdan dolayı zarar gördüğünü hissedebiliyorum. Ara makas konusunda fikrinizi almak istedim. Saçı döktüğünü, zarar verdiğini ve kırdığını, ilk zamanlar güzel sonrasında hoş gözükmediğini söylüyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKabarmasının sebebi kuruluk. Keratin bakımı yaparsan böyle bir sorun kalmaz. Ya da evde brezilya fönü çekebilirsin. Malzemeleri 50 lira gibi bir şey tutuyor ve 3-4 kez yapılabiliyor. Saça göre değişir ama en az 3-4 ay kalıyor. Ara makasla uğraşma derim.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
İkisinde de "Allah akıl fikir versin" denilecek bir şey yok bence. Belimden daha ayağıdaki saçı omzumda kestirdim pişman oldum mu hayır. Şimdi de uzun kullanmak istemiyorum alaturka geliyor. Saçlarım çok olduğundan ara makasta attırıyorum daha güzel duruyor. Uzun lafın kısası uzun saç ve gür saç güzel oluyor diye bir şey yok bence. Kişisel tercih meselesi.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçların gür ve uzunsa normal bir teklif denebilir, çünkü rahat edersin. uzun saçın zorluğunun yanında sık olması demek kuruması zor taraması bakımı zor demek. kısa saçlıysan fesatça denebilir bu teklife 😊
00 Yorumla
bayan kuaför un de çalışıyorum ara makas tavsiye etmem saçın her zaman ister ve bir süre sonra saçın artık incelikten kirliliğini görürsün pişman olursun
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
113
Cevap
104Cevap
+1 yılKesinlikle fesatlık banada hep öyle diyen biri vardı kendi saçları da bir tutamdı kıskanıyorlar ya 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle 😂😂😂
Çok güzel, çok fazla saçların var, azcık kestir de az kıskanalım demek istiyor sanki. 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😂😂
+1 yılUpuzun saçlara kıyılır mı yaaa yazıkkk 😊 mimine çok yakışıyor uzun ama kimisi de Kezban gibi oluyor. Kısa omuzda küt saçlar daha avrupai gösteriyor , daha modern
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi eylemlerinden sorumludur ve güzellikse görecelidir bu yüzden kime ne yakışıyor kisi kendisi karar verir yorum yapariz yapmayiz ama bu durumu değiştiremeyiz
00 YorumlaSaclarinin durusunusu seviyo ve coklugunu da seviyosan dinleme onlari
10 Yorumla
+1 yılBana da cok derler popomda ve asiri gur. Sanane kardeşim😂
12 Yorumla- +1 yıl
Mis gibi arayıp da bulunamayan
- +1 yıl
Kiskaniyorlar bence sakin attirma
ara makas kullanışlı değil sürekli attırman gerek yoksa biçimsiz durur
20 YorumlaSaçın kuru olduğu icin kabarıyor. Uygun şampuani kullan kremi ve maskeyi ihmal etme sicaksuyla yikama vs dikkat etmen gerekenler bunlar
01 Yorumla
+1 yılKesilen saclar uzamaya basladiginda hic kabarmadigi kadar kabaracak.
Hic tavsiye etmiyorum01 Yorumla
+1 yılAra makasın nesi akıl fikirlik iş ki kat kat kestirmek gibi bence upuzun saçı bir anda kısacık kestirmek akıl karı değil
00 YorumlaEvet biraz olabilir , saclarini birazda yumusatabilirsin bunun icin sanirim keratin solusyonu kullaniyorlar, sac rengi ten rengine cok uyum saglamis, cicekli pijamada cabasi :)
01 Yorumlasaçların öyle çok kabarık kocaman sık değil ki attirma bozma saçını ama kestir biraz uclardan iyi gelir
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yıluclarından kestirilmiş hali :)
Gizli Soran+1 yılSaçlarımı seviyorum zaten mis gibiler ama maalesef açınca orman gibi kabarıyorlar
Gizli Soran+1 yılO attığım şekillendirici sürülmüş hali sprey kullanmıyorum canım . attirmicm ara makas bakalim böyle kullanmaya devam;)
Gizli Soran+1 yıl👍teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yaptırma, fesatça diyemem belki bilgileri yoktur ama bilip söylüyorlarsa fesatça. Bence hiç yaptırma
10 Yorumlaara makas attırdım, üç yıldır saçlarımın diplerinde kısa saçlar duruyor
10 Yorumla
+1 yılUpuzun sacları kısacık kestirmek Allah akıl fikir versin dedirtir
10 Yorumlaara makas attırmak normal bence ya kıvırcık saçlı olanlar yani benm gibi normal bir eylem
10 Yorumla
+1 yılYataktan yeni uyanmış saç styli mi bu :D
Güzel görünüyor ama biraz daha uzasın :D110 Yorumla- +1 yıl
Yok ya iyi abarttın😅 işten geldim bağlıydı işte bende duzleştirdim geri bağlıcam işte tabi..
- +1 yıl
Eyvallah bende uzun seviyorum da malum
- +1 yıl
:D
işten geldiysen yap bir türk kahvesi de kendine gel ;) - +1 yıl
Uykum var, kahve hiç sevmem😂
- +1 yıl
Kahve sevmiyorsan latte iç :D
- +1 yıl
O ne be duyuyorum da denemek istemiyorum hiç 😅
- +1 yıl
Sosyetik kızların babasının evinde içmediği ama dışarda ağzını kocaman açarak istedikleri yumuşak içimli kahve türevi :D
- +1 yıl
Eee işte yine kahve biliyodum😅 ben kakao içiyorum bilgin olsun belki bir gun lazım olur😅
- +1 yıl
Kakao hmmm yazayım bir köşeye tamam :D Afiyet olsun.
- +1 yıl
Teşekkürler..
kıvırcıksaçlara kesinlikle ara makas atılmamalıdır.
10 YorumlaAra makas bende de var pişman oldum attırdığıma inceldi saçım 😭
11 Yorumla- +1 yıl
Benim için incelmesi iyi oldu da o gun hiç beğenmemiştim gorucektin😂
Bence güzel kezo gibi uzun sekilsiz kırıklarla dolu olcagına böyle olsun ben beğendim ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Haha sağol😅 senin saçlar nasıl?
Zamanında yaptırdım şu an çok ince saçlarım, Pişmanım :D
00 Yorumlaİnsanın kendıne yakışanı yaptırması onemlidır yakışmıyosa yaptırma 😉😉😉
00 Yorumla
+1 yılBenimkilerde çok gür. Ara makas yaptırıyorum gayet memnunum 🙄
00 YorumlaAra makas kötu bır kuaforun elınde silah gıbıdır.
Her kuafor ara makas kullanamaz sakın denemeyın tavısıye etmem00 YorumlaKadın saçlarını bilemem ama benim saç modelinde ara makası oluyor şekil vermek icin
00 YorumlaUpuzun sacları kisacik kestirmek. Pp de görüyorsunuz yedim öyle bir halt. Ve pişmanım:(
00 Yorumla
+1 yılİkincisini yaptım kimse öyle demedi ama ilkini yaptırana ben derim:)
00 Yorumla
+1 yılUpuzunken kısacık kestirmek yürek ister efendim :))
00 Yorumla
+1 yılsaçları gürdür ara makas attırır uzundan sıkılır kısa kestirir niye olay haline getirdiniz bunu :)
00 Yorumla
+1 yılÇok gür saça mecburen ara makas atılıyor bence bunda bişey yok ama o kadar uzatmışsın kesilir mi ya
00 Yorumlaİkisi de dedirtmez bişey. Bana ne insanların fikirlerinden size ne milletin saçından
00 Yorumla
+1 yılAra makas gereken bir şeydir. Kabaran saçlara atılır, soru olmamış.
00 YorumlaEvet attırma elektrikli gibi olur ben hayatta yaptırmadım
00 Yorumlaçırak gibi şeyler yaparsa saçların mahvolur birde iyi durmuyor ara makas beğenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAh o saçların... Yazık edersin bence, ara makas iğrenç bir şey saçı ezip kırmaktan başka bir boka yaramıyor.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSaçlarımı seviyorum ama fazla kabarıyor iyi geldiğini duydum o yüzden sordum
- +1 yıl
Pekala sen bilirsin öyleyse
+1 yılKisacik kestir, omuz hizasindan biraz daha kisa olsun. Oyle daha seksi gorunuyorsunuz kizlar
02 Yorumla- +1 yıl
@vagabong yap yap, dert etme sen. Valla bak yakisicak
+1 yılara makasın amacını bilmeyen insan çok. ara makas sık ve sert saçlara atılır her saça atılmaz.
00 Yorumla
+1 yılAttirma cok kabariyo ara ara kisalar kabarinca bonus kafa oluyosun direk
10 Yorumla
+1 yılFotoğrafta ki Emily Rudd.
Bilgilendireyim istedim.
Bence ara makas attırma. O tavsiyeleri dinleme :D00 YorumlaSakin attirma ara makas attirinca saç zayıflıyor ve geç uzuyor kırılması da kolay oluyor ben attirmiştim hiç tavsiye etmiyorum
00 YorumlaBöyle iyi gibi zaten saçların bence çok lazım değil tabi bir kız görüşü farklı olabilir bu benim görüşüm
00 YorumlaEwet ara makasın saçı döktügü doğrudur. Etki edermi bilmem ama duştan sonra sactaki suyu havluyla kurula nemli kalsın kendilinden kurumasini bekle bende oluyo gerci kısa sac oldugundan da olabilir ama dene derim hiç olmadı.
00 Yorumla
+1 yılMakas attırmak saçların daha da gür ve canlı büyümesine sebep olur.
00 Yorumla
+1 yılAra makas çözüm değil kıskanan çoktur saçlarını ondan derler
00 Yorumla
+1 yılsaclara ara makas atirmak ulan saglikli ve gur saclarin varsa Alahtan baska ne istion acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısa kestirmek daha dikkat çekici olur ama akıl fikir sendeymiş dedirtir :) sen düşünüyosun galiba böyle bir delilik yapmayı 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇılgınlık upuzun saçı küt yaptırmaktır. Ama ennn saçma sey ara makas attırmak bir insna niye ara makas ister anlamıyorum
00 YorumlaSaclarin zaten gur degil. Sadece kabarik. Bence attirma
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet aşırı kabarık arkadaşlar dan ara makas attrnca kabarikligi geçer dediler o yüzden bir buraya sorayim dedim
+1 yılKesinlikle yapma ben de çok yaptım ama sonradan o aradaki saçları uzamaya bırakınca minik minik eşit olmayan saçlara sahip oluyorsun yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ara makas, ne lanet birşey o öyle toplasan olmuyor uzatsan başka bir sorun en iyisi dümdüz kesim hepsi eşit oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuyla alakasız olacak ama saçlarının rengi doğal mı?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğal gibi duruyor, merak ettim. Boya mı?
Cevap sahibi+1 yılTen rengine çok yakışmış ve gerçekten doğal bir görünümü var rengi çok hoş.
+1 yılSacimi kesmemi soyleyen kizlarin hepsi beni kiskaniyordu
00 Yorumla😀 😀 Tabiki kısacık kestirmek. Kadın dediğin uzun saçlı olur 😉
00 YorumlaEvet oluyor ama fönden sonra saçların çok sıksa iyi gelir daha kolay sekil alır.
00 YorumlaProfesyonel saç uzmanı olarak ara makas ve ustura önermem
06 Yorumla
+1 yılo konuyu bilmem ama sac rengin guzelmis
cicekli pijaman cok çekici bence hahahsh03 Yorumla- +1 yıl
bence pijaman cok guzel hangi marka
hafif ara makasi ve uclarini aldirdin mi o is tamam 😊
03 Yorumla
+1 yılKızlar Demişsin Oldu O Zaman Biz Kalkalım :) :) Benim Saçlarda Resimde Ki Gibi
113 Yorumla- +1 yıl
Erkekler pek anlamaz belki diye ya da "biz ne anlarız" gibi yorumlar almamak için😂
- +1 yıl
Biz Ne Anlariz :))
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Memleket nere :)
- +1 yıl
Yozgatt
- +1 yıl
Anaa 66 :)
- +1 yıl
Evet 😋 noldu?
- +1 yıl
Yok bisi :) sefaatli mi bogazlayan mi
- +1 yıl
Hiç biri :)))
- +1 yıl
Haydaaa 😂😂😂
- +1 yıl
Yalanmı soylicem ya 😂
- +1 yıl
Söyleme Söyleme Sen Dürüst bir Kizsin :))
- +1 yıl
Eyvallahh
+1 yılSaçların kalın telliyse attırma yoksa kaktüs gibi dolaşırsın sağdan, soldan tepeden tek tek çıkan saçlarla.
00 YorumlaAttırma sakın böyle daha güzelsindir kıskanıyolardır.
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem