Erkek olmak bana cok eglenceli geliyor. Kabul edelim bu dunya onlar icin yaratılmış. Detaylarla bogulan bir beyinleri yok, hep basit ve rahat kafadalar. Ben kadin olarak bazi kadınlar gercekten cok guzel ve muthis fizikli oluyorlar ona bakıp fantaziler kurmak ya da gerçeğe dönüştürüp o kadinla beraber oluyorlar. Surekli kiskanan, arkasindan dedikodu yapan hemcinsleri yok. Bizde istedigin kadar iyi kiz arkadasin olsun. Yeri gelir seni oyle bir satar ki. Arkadasliklari ömür boyu ve saglam (en cok imrendigim), hep rahatlar, gamsizlar hayatın, stresini, depresyonunu en cok kadinlar çekiyor. Onlara karisan eden yok. Kadin cirkinse hicbir talibi olmuyor ama kadin icin erkek kadar dis gorunus onemli olmadigindan cirkin erkegin bile her zaman şansı oluyor (guzel kadinlarin yaninda cirkin erkekler gormemizin bir diger nedeni de bu), hamilelik, regl, sancı, tuy alma gibi durumlari yok. Resmen dunyaya zevk almak için gelmisler. Asıl bizim dünyamız cok sıkıcı, yorucu ve zor bence. Secme hakkı verilseydi bastan. Kimse bu bedende olmak istemezdi bence mantıklı düşününce.
Sıkıcı a hahaha ayakta işemek kolay regl derdi yok uzun saç bakım derdi yok başkasının dedikodusunu yapıp yıpranma derdi yok sürekli bakımlı olma gayreti yok v. s v. s birde erkek olmak sıkıcıymış hadi bizim gibi olmak istediğinizi söyleyin de rahat edin 😂
Siz kadınlar olarak kendinizi cinsel obje olmaktan ileri taşıdığınız gün, daha güçlü ve daha zeki varliklar olacaksınız orası kesin.. Nasıl bir topuklu ayakkabıda ve çamaşır da sıkışıp kalıyorsunuz enteresan :)) Bir insan kendini bütün vasıflarıni kenara bırakarak neden sığ ve basit göstermek isterki. . Sizin hayattaki görev misyonunuz bumudur? Bu kadarmı yerlerde olur paspas edilir kadın ruhu.. ne diyim yazık. .
Bunu diyen de vücudunun fotoğrafını profil yapmış. Aynı mantıkla benim buradan senin vücudundan başka bir vasfı olmayan sığ ve basit biri olduğu yargısına varmam gerekiyor ama ben insanların göründüklerinden day kompleks yapılar olduklarının bilincinde olduğum için saçmalamıyorum.
Ağır sacmalamissin şu an.. Kadınları sadece erotik simge ve topuklu ayakkabılar giyen varlıklar olarak gösteren bunu hemcinslerine yapan sensin.. Benim profil resmim ile ne ilgisi var olayın? Orda ben değilde cicek, böcek, kuş, ahmet Mehmet mi olsaydı? Herkes kendi resmini koyar sprofiline ki benim resmimi farklı kılan ne? Sosyal medya üzerinde algı yaratiyorsun ama birileri çıkıp yaptığın yanlış bak hemcinslerine karşı da doğru değil dediginde savunma mekanizması kuruyorsun.. Madem görüşleri yorumları kaldiracak bir yapın yok soru da sormamalisin. :)) Hayırlı ramazanlar keyifli forumlar olsun..
Akşama kadar burda 3 erkeği idare etmekte zorlanıyorum ne yapmaliyim? Evli bir kadınım evli. Bir adama aşık oldum? Ne meslek yapmaliyim diyip hemcinsleri tarafından eskortluk tavsiye edilen buna benzer bir çok yorum ve görüş okuyoruz kadinlardan.. Cinsel kimliklerini ve yasantilarini pervasızca ve suursuzca sergileyen kadınlar var.. Bende yorumum da kadınların artık bu kafadan çıkıp ezilmemek ve güçlü durmak adına !!! Cinsel obje olmaktan ve bunu kabullenmekten vazgecip mantıklı ve akılcı düşünceler içerisinde olmalarının daha hayırlı olacağını belirttim.. Bahsettiğin konu erotik iv çamaşırları ! Ve bu tip algı yaratmıyor demek? :)))) peki ne yazsam sekip geri gelicek belli.. hayatında bol şans ve mutluluklar sana herşey gönlünce olsun :))
Kafa tek bir noktaya kilitlenince senin gibi, hayatın farklı özelliklerini keşfedemiyor. Mesnevii nuriyede açıklıyor bu durumu. Kalbini genişlet, hayata geniş bak. Bu kadar dar bakış kalbe zarar. Ha, sen yine de erotik iç çamaşırları giymeye devam et. Neticede erkek değilsin
Esas kadın olmak çok sıkıcı. Sürekli fiziğine, güzelliğine orana burana dikkat etmek zorundasın. Ataerkil toplumda saçma sapan inanışlar, yasaklar hep kadın üzerine. Tüy alması var, giysisi, bitmek bilmeyen makyajı, acıtan topuklu ayakkabılar, yılan hemcinseler var bizde. Erkeklerin dünyası daha basit, doğallar ve pek çok şey onların elinde görülüyor. Hayat erkeklere güzel.
Nişantaşında erkeklerin bakacaj bir sürü seçeneği var güzel kızlar bakımlı bayanlar. Ama kadın tarafından bakarsak olaya 3 -5 bakımlı adam var gerisi göbekli ve kıllı. Bence erkekler daha şanslı bu konuda 😂
Eğlence anlayışın topuklu ayakkabı ve erotik iç çamaşırı ise bence kadın olmak da senin için sıkıcıdır.. Eğlence sektörü tamamen erkeklerin eseri ve buna senin topuklular ile erotik iç çamaşırların da dahil (:
Bunlar olmasada aynı eylemı gerceklestırdıklerıne gore kım neden eğlensin neden sıkılsın. Pole dance yapıyorsan ki o da eğlence değil spor diye yapılıyor artık.
Ya siz gece moraliniz bozuk olunca dışarı çıkıp sabaya kadar sokaklarda gezip eğlenebiliyo musunuz? En fazla odanıza kapanabiliyosunuz sjjsjs Aksine erkek olmak daha eğlenceli ve özgür
Ortamda dönen muhabbet efsane oluyor, yurtta çekirdek yiyip filmde izlerdik, sabahlara kadar siyasetten konuşurduk, tulumba çay erik üçlüsü eşliğinde balkon sefası yapardık
Bizde kadın olmanin tuhaf olduğunu düşünüyoruz emin ol. Mesela topuklu ayakkabiyi nasıl giyiyorsunuz. Giydiniz nasıl yürüyorsunuz 😂 ve daha bir sürü sey
En İyi Cevaplar