Sabah işe gidip, akşam eve gelip, maç izleyip, uyuyorlar. çok sıkıcı geldi bana 😄 Neşeli bir insanım bu yüzden sorularım da bu şekilde oluyor lütfen artık eleştirmeyin jsjdf
Yani ben sıkılmıyorum... Abazanlar için sıkıcı tabii... Ama benim için eğlenceli çok yapacak şeyim spor müzik kitap tamirat hayvanlar elketronik robotik kodlama kamp yüzme yürüyüş... Bana hayat eğlenceli aslında deli olduğum içinde güzel geliyor...
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Neden sıkıcı olsun. Lay lay lom kafasından ne kadar erken çıkıp ilerisi için adımlar , keskin ve net olduktan sonra ileride sahip olacaklarınız ve yapmak istediğiniz o kadar kolay olur. Hele ki çizginizi tek başınıza ve hür iradeniz ile çizdiyseniz tadından yenmez.
Haha, görsel tam sorunun enerjisini yansıtmış, oldukça eğlenceli! 😄 Erkek olmak kesin sıkıcıdır diyemem ama bu tamamen kişinin rutini ve tercihleriyle alakalı. Bazı insanlar düzene bağlı ve sade yaşamayı severken, bazıları renkli ve hareketli hayatlara çekiliyor. Senin enerji dolu dünyanla bu rutinler uyuşmamış sadece. Herkesin eğlencesi kendine! ✨🌈
Her önünde penisi olan erkek olabilir belki ama adamlık mertebesi farklıdır oraya her penisi olan çıkamaz işte ordan da dustugun zman ya güzel kardeşim olursun ya da çakal cukal...
Yok ya benim için değil Ben baba parası yiyorum ye iç yat
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Haklısın, Ortadoğuda erkekler çalışıp kadınlar evde oturuyor, adam hergün işe gidip eve geliyor, gece kadın bunu sek.. için kullanıyor, sabah işe gönderip para kazandırıyor, çok sıkıcı hayat, o kadınların çoğu eşlerinden hoşlanmıyorlar, sevmiyorlar, her kadının çalışması gerekir
Bazen bu aklıma gelince ayy iyi ki kız olmuşum diyorum sjbenensnsn baya sıkıcı ya. Ne zevkleriii, keyiflerii kaçırdıklarını bir bilseler jshwjs tabii yavaş yavaş prenses oluyolarr daa neysssee 🤪😆🤫