35 yaşında boşanmış bir bayan olaraktan tekrar evlilik yapmak istiyorum. yaşımı göstermediğimi söyler çevremdekiler.. 29 30 yaşlarda taliplerim oluyo istemiyorum. kadın erkekten büyük olunca sorun olur gibi geliyo bence.. sizin fikriniz nedir bu konuda?
Cevabın nedir?
+1 yılAnnem babamdan 7 yaş büyük, herkes babamı büyük saniyordu ki hala öyle. Bence kadının erkekten büyük olması lazim. Erkek kndinden büyük bir kadınla olunca , eşi üzerinde hakimiyet kurma güdüsü zayifliyor. Özellikle ataerkil toplumlar da, bu şekilde durumu bertaraf etmiş oluyorsunuz. Fikirlerini ve kendisini begenip yanınıza yakistiriyorsaniz sorun yok bence. Sürekli erkekler kebdinden küçük ile çıkmayı, eş olmayı seçmesi tamamiyle üstünlük egosu ce hakimiyet kurma çabasından. Bunun kırılmasi gerekiyor.
453 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksiniz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBundan 10 sene hatta 20 sene sonrasını düşünüp ona göre hareket etmek lazım :)) en fazla 8 ila 10 yaş fark olur diyordum ama 13 yaş küçük biriyle birlikteyim gayet mutluyuz. Yaş ikinci planda olmalı kafalar uyuşuyorsa gerisi çok önemli değil bence :)
224 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu anormal karşılayanlar genelde kadınlar. Erkekler sonuca bakar :) oysa kadın kısmı boy uyumundan, yaş farkına hatta ten ve saç rengi uyumuna imkanları olsa genetik uyumlarına bile bakar. Kadının en büyük düşmanı kayınvalide, elti, görümce vs vs adı altında gene kadınlar.
- +1 yıl
Mutluluk dileklerin için teşekkür ederim 😊 bir mukabele sizinde mutluluk kapınızdan eksik olmasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaniliyorsun sevgi saygi olduktan sonra yas sorun olmaz.
Bunu biliyorum cunku
annem babamdan buyuk.
Teyzem esinden buyuk
Dayim esinden kucuk
Halam esinden buyuk
Ve boyle dvm edebilirim cunku bizim ailede kadin yasi eslerinden buyuk cok var ve aralarinda hic bir sorun yok.192 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin, tesekkurler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz dense de aslında sorun olabiliyor.
Toplum, çevre baskısı bir zaman sonra ister istemez aralarındaki ilişkiyi etkiliyor.
Hele de şimdiki bir ilişkide neler istediklerine bakınca daha sorun olabiliyor.
Ne kadar sevgi , uyum dense de bunlar yetmiyor.27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
124Cevap
+1 yılNe sizinle, ne de çevrenizle, tamamen evlenmeyi düşündüğünüz kişi ile alakalı bir durum. Ben tavsiye etmem. Erkekler geç olgunlaşıyor, kaç yaşına geliyorlar akılları hala dışarıda oluyor. Kendinden küçük eşi olanlar bile belli bir yaştan sonra daha gençlere bakmaya başlıyor. Ne vicdan var, ne saygı. Sonra aldatma vs... Biraz hemcinslerimi kötülemiş oldum ama gerçek bu. Tabi genelleme yapmak hoş da değil. Bu tamamen evleneceğiniz kişinin karakteri ile alakalı.
112 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Gerçekler bu şekilde maalesef.
+1 yıl35 yaş kadının en güzel dönemlerini içine alır. Karşınızdaki erkek düşünce olarak olgunlaşmıssa olabilir. Ben yaşıt olmasından yanayım. Ama kişilerin yaşam koşulları farklı kimi çok erken olgunlaşıyor, kimi hiç büyümüyor. Fiziki görünüme müdahale ile genç görünmek sorun değil artık. Önemli olan hissettikleriniz.
70 Yorumlaerkek büyük olunca sorun yok ama kadın olunca neden sorun oluyor anlamıyorum ablacım sen seviyor musun aşık mısın evlenmek mi istiyorsun sen çevredekilere ne bakıyorsun evlen hiç umursama onlar da alışır sen mutlu ol onlar senin mutluluğunu kıskanır merak etme
252 Yorumlaİşte benim güzel ülkemin en önemli sorunlarından birisi her sene trend topic sıralaması ilk sırada olan konu erkekle Kasım arasında 10 yaş olur sorun olma doğal karşılanır ama ne zaman ki Kadın erkekten büyük olur 3-5 yaş hemen başlarlar çevredekiler büyükmüş canım yaşlıymış vs. Oysaki bilmiyorlar ki çok daha mutlu olacak insanlar yaş gibi saçma salak bir şeyi sorun etmezler her şeye mantalitede biter
151 YorumlaFotodaki sensen evlenmek istemeleri normal. Çok daha genç gösteriyorsun ve çok güzelsin. Bence söylediğin olabilir. Kadın büyük erkek küçük yaşta olabilir. Ben yaşın kafaya takılmaması önemli olanın karşıdakini nasıl gördüğünün ve nasıl sevdiğin olduğunu düşünüyorum. Ruh ve fizik olarak yakışıyorsanız gerisi teferruat.
62 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bir şey olmaz sorun da olmaz. gayette güzel oluır. ama sizden küçük olan kişi yaşına göre olgun bir bireyse aranızda ki 4-5 yaşlık bir fark hiç bir sorun çıkarmaz. Hala ergenlğini atamamışsa ki o 30 una gelip hala ergen gibi davrannalarda var işte o zaman sıkıntı...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistanbulun neresindesin? evet kadinin kucuk olmasi gerekir. cunku sorun dogal genetikte. sen bir kadin olarak 9 yasindaadet oluyorsun. maksimum 4045 de ise menapoz oluyorsun. ve bu cok etkiliyor kadini. cinselligide cok etkiliyor. aksine bir erkek ise gercek manada 30 dan once asla oturmuyor cok cocuksu oluyoruz. cogu seyi 30 dan sonra ogrenip biliyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılpeygamberimiz 25 yaşında iken sırf zengin ve nüfuzlu diye 40 yaşındaki hz hatice ile evlenip zengin olmuştur ve büyük kadın eve bereket getirir denilmiştir. sen bunu bir daha düşün derim.
67 Yorumla- +1 yıl
Sanırım şimdikilerin zihniyetini eskilere uyguluyor.
Peygamberimiz aleyhissalâtu vesselâm, zenginlik için evlenmemistir.
Kendi eliyle yamanmış elbise giyen'e (s. a. v) nasıl olur da bu yakıştırmayı yapıyorsun?
Hic olmazsa dine saygın olsun. - +1 yıl
"sırf zengin ve nüfuslu diye" mi? tevbe et
- +1 yıl
@Hak_Din_İslâm ben öyle okudum, doğrusu neymiş anlat da bilelim? hatice zengin soylu bir aileden geliyordu diye biliyorum
- +1 yıl
@hoplatbeni diye nick alıp sapık sapık buralarda gezip bana dindar muamelesi yapma.
- +1 yıl
söyleyene değil söylenene bakacaksın... ben doğruyu söyledim..
- +1 yıl
kuranda bununla ilgili bilgi yok. varsa ayet söyle bakayım
sevgide ciddiyet varsa neden olmasın? belli bir yaştan sonra kadının büyük olması sıkıntı olmaz. ama 20 yaşlardayken erkeğin büyük olmasında fayda var zira erkekler kadınlara oranla daha geç olgunlaş biliyor.
20 Yorumla
+1 yılHayır aksine kadının büyük olması daha makbul dür bence zenginlik demektir ki bunu sadece maddi olarak dusunmeyelim gönül zenginliği aynı zamanda
60 YorumlaGenel bir alışılagelmişlik, kadını küçük istemelerinin sebebi ilerleyen zamanlarda kendilerine baktırıp hizmet ettirmek için fikri geldi aklıma
82 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sorun. oluyor? erkegin buyuk olmasi gerektigi ilahi bir kanun mu? Hayir.. ozaman sorun yok. rakamlara takilmayin uyum onemli
60 Yorumla Senin için sorun olur sen kendi yaşlarında bulacaksın 3 5 yaş yukarı da olabilir ama gidip de 5 sene sonra pili bitecek olana gönül verme. Senin şimdi kendini toplama dönemin
00 YorumlaBence yaş önemli değil, 3-5 yaş hiç sorun değil, anlaşabilmek önemli, lakin burada önemli olan sensin,, ön yargıdan kurtulup bir görüş derim ve bir bak kafa yapısı, fikirleri sana uygun mu, uygun olduğunu gördüğünde diyeceksin ki Aa aslında ne salakça bir düşünceymiş,, baktın uygun değil en azından denedim dersin
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin geç olgunlaştığı düşünülürse çok sağlıklı bir ilişki olmayabilir. Sizin tercihinize kalmış tabi. İlişkide dominant olmak istiyorsanız ve biraz da anne rolü üstlenmek, neden olmasın.
00 YorumlaBence ilk baslarda olmaz ama yas ilerledikten sonra 40 45 den sonea fark daha cok ortaya çıkar illaki eskiye göre fikirler değişir çok büyük bir sevgi yoksa da pişmanlık kuvvetle muhtemel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence kafa yapısı uyuyorsa sorun olmaz hatta iyi bile olur :) ama o erkekler niye kendinden büyük kadınla evlenmek istiyor onu sorgulamak lazım. Çok mu güzelsiniz? :)
10 YorumlaIlerde sorun olabilir cunku duruma bagli olarak kadin bedeni daha erken çökebiliyor ama bu taliplerin gercekten ciddiyse bunu göze almiş olmalilar. Sadece iyi degerlendirin, kısa sureligine aldanmayin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Önceden bir yaşın bile büyük olması olay olurdu Seda Sayan herkese yol açtı eğer anlaşabiliyorsan dene mutluluk seninde hakkın
20 Yorumla
+1 yılKabul et gitsin. Peygamberimiz (s. a. v) de kendisinden 15 yaş büyük Hatice annemizle evlenmiş. Onlar erkek olarak senin yaşını sorun etmiyorlarsa sen de etme. Anlaşabiliyorsanız şans verin.
10 Yorumla
+1 yılUlan benim 35yaşında dul halamda gitmiş 22 yaşında çocuğa aşık olmuş 😏
99 Yorumla- +1 yıl
Yav çocuk üniversitenin kafesinde garson birde 😏
- +1 yıl
İyi güldüm valla afedersin 😆
- +1 yıl
@Libertalia kafa yokki evlenirkende böyleydi zaten 0 mantık abisi verdik gitti dedi evlendi.. hiiç kendi ne fikri var ne mantığı 😏😅
- +1 yıl
@_dewdrop_ Peki 😂😂😂
- +1 yıl
+1 yılAkli basinda olan erkek 35 yasindaki kadinla evlenmez
12 Yorumla- +1 yıl
Arz talep. Kimse kimseyle hayrina evlenmiyor. Olgun erkeklerle evlenen kadinlarin istedikleri bir takim seyler vardir. Bedava barinak bedava yemek bedava yol. Bunlarin hepsini yasini basini almis bir erkek karsilayabilir. Erkek butun bunlarin karsiliginda o kadindan birsey almali. Ve acikcasi 35 yasina gelmis kadinin verecek pek birseyi yoktur. Yasca kucuk erkek taliplerinin olmasinin nedeni de bu. Henuz bu gercegi kesfedememisler ama yakinda kesfederler
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben de aynı fikirdeyim eşim benden büyük olmalı saygımı korumalıyım
02 Yorumla
+1 yılSorun olacak bir durum yok bence.. hatta eşi kendinden büyük erkekler tanıyorum, yaşıt olanlar ve eşi kendinden küçük olanlara oranla daha mutlular..
10 YorumlaYani karısı büyük olan zengin olur derler olmayacak bir şey değil örnekleri var, aradaki zaman kaybınıda kapatmış olursun
00 Yorumla
+1 yılEn basiti cinsellikte bile sorun olur menopoz gerçeği var kadın menopoza girdiğinde adam hala dinç olucak aldatmaya gider.
00 Yorumla
+1 yılniyetı gercekten evlılık ıse kısılerın bır sans verın ama dıkkat edın.. zaman kotu cogu kurt kuzu postuyla yaklasıyor;) kadınıda erkegıde!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Katiliyorum dediklerine.. erkegin kadindan buyuk olmasi daha iyi pratikte. Bu genc erkeklerin pek cogu olaya olgun kadin fantezisi olarak bakiyor.
00 YorumlaKadın erkeğe göre erken yaşlanır. Bunun bilincide olun.
05 YorumlaKadınlar erkeklerden biraz daha hızlı yaşlandığı için erkeğin kadından soğumasına yol açar ama herkes için geçerli değil tabi bu
00 Yorumla35 yaşında boşanıp neden yaşını 28 olarak gösteriyosun
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Asla sorun olmaz. Bilakis senin için çok büyük avantaj. Tanıdığım 40 yaşındaki dul bauan 20 yaşında bir genç ile evlenmişti.
00 YorumlaGüzel olur kadın zaten yaşı ne olursa olsun olgun taraftır
21 YorumlaYani sorun olmaz ama bence uygun değil kendine uygun ve Olgun biriyle birlikte olmalısın :)
10 Yorumla
+1 yılBakma millete. Sevdin mi? Bir omur boyu o kişiyle geçirebilir misin? O zaman evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılKadının erkekten büyük olması bence sorun değil. Önemli olan iki insanın birbiriyle güzel geçinmesi.
10 Yorumla
+1 yılBence sorun değil arada uçurum olmadıkça ki 35e 30da da bir uçurum yok.
10 Yorumla
+1 yılKarşıda ki erkek olgunsa ve seni öyle kabul ediyorsa sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBiz henüz evli değiliz ama o benden 17 ay büyük, sorun olacağını düşünmüyorum.
10 Yorumla5 yaş bence sorun olmaz yeter ki kafalar uyuşsun , sevgi , saygı ve aşk olsun...
10 Yorumla
+1 yılBence sorun olmaz Salih insan olsun yeter bence gereksiz takıntı yapman saçma
10 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyor. Bence sorun olur.
07 Yorumla- +1 yıl
70 yaşında olgunlaşıyor erkekler doğru diyorsun
- +1 yıl
@selman_kingof hahahhaa 😂😂
Hiç olgunlaşmadan ölende var 😄 - +1 yıl
@Hayatımhayal ben sizi anlamıyorum olgunlaşınca mı evlenecek erkekler saçmalık resmen sanki meyveyiz biz
- +1 yıl
@selman_kingof hahhaha 😂😂
Kadınlar erkeklerden daha çabuk olgunlaşıyor yani aradaki yaş farkını ayarlamak lazım genel olarak böyle erkekler çocuk ruhlu ama yaşı genç olupda olgunlaşan nadir erkekler de var tabi.
- +1 yıl
@Hayatımhayal benimle birlikte yaşamadan kimse benim olgun olup olmadığımı anlayamaz ve şunu belirteyim kilolu erkek çocuktur ve zayıf erkek olgundur sizin gözünüzde
- +1 yıl
@Hayatımhayal yalnız önemi yok zaten ve aşka inancım kalmadı. İnsanlar yarı yolda pes ediyorlar ve zorlu ve meşakkatli yolda hepimiz yalnızız
- +1 yıl
@selman_kingof senin kiloyla alakalı bir problemin var galiba. Evet Kiloyu sevmem isterse insan istediği kiloda olabilir hastalık vs yoksa kendi iradesiyle alakalı bişey. Ama olgunluk senin dediğin gibi bişey değil. Tartışmicam ya neyse.
+1 yılKafa yapısı uyduktan sonra dış görünüş de uyumlu ise neden olmasinki
10 YorumlaSenin için değil ama karşı taraf için ilerleyen zamanda sorun olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen yanlışlıkla abla falan diyebilirim. O yüzden sıkıntı. 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim 37 yaşında, ben de 27 yaşındayım. Benden 10 yaş büyük ve mükkkkkkkkkkemmel anlaşıyoruz. Bunun yaşla alakası yok.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim benden yaşça büyük ve bugüne kadar benim tarafımda sorun olmadı ama o hep bir stres ve kıskançlık içerisinde yaşıyor.
20 Yorumla
+1 yıltanıdığım evli çift var mutlular ;
iki tane çocukları da var10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaş ilerleyince kocan aldatır seni. Şimdi bak nadıl eksi yapacak bana, sanki yalan söylüyoz. 🤨
00 Yorumla
+1 yılAnnem babamın ikinci eşi ve babamdan büyük Gayette iyiler
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılİki gönül bir olduktan sonra yaşın bir önemi yok bence.
10 YorumlaYaş nedir yhaa yanına yakışırsa gerisi tamamdır insanlara bakarsan kulp bulurlar
10 YorumlaKadinin buyugu erkegini zengin eder derler.. dogrumudur bilmem
00 Yorumla
+1 yılBence sorun olabilir ama kendinden 2-3 yaş biriyle olabilirsin. Bunda pek sorun görmüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Yaş farkı uçuk seviyelerde olmazsa, neden sorun olsun ki?
00 Yorumla
+1 yılBizene ya yaş çok önemli benim için genç olmak çok güzel bişey
00 YorumlaSadece bir tarafın baskın olması gerekir ve bunu genelde erkek yapar sorun olup olmaması ise ikinize bağlı olur
00 YorumlaHiç sorun olmaz çok mutlu arkadaşlarım var. Yaşça değilde akıl yaşı olgun olsun seçeceğin insan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz hem bir yerden sonra erkeğin aklı gence kayıyor. O yüzden en az 40 olsun.
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz ama yaşıtın varsa onu tercih edebilirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilikte kadın erkekten yaş olarak büyük olursa nasıl olur sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler