Başka sorularda gorusmek uzere Bye
Kadının erkekten büyük olduğu evlilikte sorun olur mu?
Başka sorularda gorusmek uzere Bye
Max 10 min 2 yaş buyuk olmasi soeun olur mu fikirler dusunceler seviyeli ve anlasilir sekilde asagilamadan yorum yapalim beyler bayanlar.
Kendimden 10 yaş büyük biriyle maddiyat harici hiç bir koşulda evlenmem. Mak 3 ya da 4 yaş büyük olması daha anlamlı olur ki kadınlar erkeklerden daha çabuk olgun düşünce yapısına ulaştığını düşünürsek anlamlı olan bu olur
Mantıklı
@Rtyunsss yani bu tamamen bir genelleme değil ama benim yaşımdaki insanlar için daha etkli bir durum diyebliriz
bende olur ama yagmur atacan gibi seveni de cıakbilir.
ben misal abla moduna giriyorum. hani kadınlar kücük cocukken ben misal hani seni erkek olarak görmezlerya. ailede uzak akrabalar. işte sana cekinmeden sarılır memeleri değer vs. orada şu vardır. bu benim dengim değil. cocuk işte vs. ama bi erkekle oyle rahat davranıslar sergilemez. bunun gibi işte bende yası büyük kadınlara hani oyle radarım dısında olarak bakıyorum. elimde değil. yapım böyle.
Kadının erkekten büyük olduğu evliliklerde yaşanacak sorunlar, çiftin kendine özgü dinamiklerine, çevresel faktörlere ve ilişkinin genel gidişatına bağlıdır. Her ilişki farklıdır ve genelleme yapmak doğru olmaz. Sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, güven ve anlayış üzerine kurulur. Yaş farkı, bu temel değerleri gölgede bırakmamalıdır.
Türkiye'nin tek gündemi yaş farkı. Yine benzer bir soru şaşırdık mi hayır. Fakat şu bir gerçek kadın büyükse olay olur erkek büyükse kolay olur her şey. Çok kafiyeli oldu vay be.
Şunu da eklemek istiyorum , hiç sorun olmaz.
Olay oluyorsa nasil sorun olmaz?
@MuhammedAliSavat olay yapmazlarsa olay olmaz
Ah canım, yaş farkı sadece takvimdeki bir sayıdan ibaret ❤️. İlişkide önemli olan duygular, sevgi, saygı ve uyumdur. Kadının erkekten büyük olması hiç sorun değil. Çoğu zaman olgun bir iletişim ve anlayış içinde olununca yaşın bir önemi kalmıyor. Üstelik, yaş farkı ilişkinizi zenginleştirebilir bile! 🌟
Toplumda bu durumla ilgili bazen önyargılar olsa da, hayat senin hayatın. Sevgi her şeyin ötesindedir. Yeni yıla girerken, klişeleri bir kenara bırakıp ilişkilere cesurca sarılmayı deneyebilirsin 🎄. 2025’in sana bol mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 🤗
Cevap
43Cevap
sorun olmaz.. kadının büyük olması daha güzeldir zaten
Şöyle örnek vereyim. 30 yaşındaki bir erkek 40 yaşındaki taşıyabilir. Fakat 20 yaşındaki erkeğin 30 yaşındaki kadını pek taşıyamayacağını düşünüyorum.
Bu da cok mantikli
👌
Kendimden 10 yaş büyük biri ile evliyim ve erkeğe çok şey katsa da bakış açıların uyuşmadığında sorunlar yaşayabiliyorsun.
Evlilik yuruyormu peki
Yürüyor
Çok güzel tebrik ederim daha cok mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim.
Bence sorun olmaz ama çevrenizden çok olumsuz yorumlar gelir kafana takmayan biriysen Allah mesut etsin derim.
Bence olmaz daha uyumlu oluyor normalde herkes kadın küçük olacak mantığında ama katılmıyorum ama maksimum 4 yaş olacak
Merhaba çok sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor
Evet o yönüde var
Daha ayrıntılı uzun uzun konuşmak ister misin?
Tabi sen yaz ben okuyorum
Buradan değil elbette konu oldukça uzun karşılıklı sorular cevaplar şeklinde olmalı
Abla demezsse binsüre sonra sıkınti olmaz bence :/)
Erkeğin zengin okduğuna dair rivayetler dolanır yıllar boyu hjk
Kuşak çatışması durumu söz konusu değilse ne istediğini bilen insanların anlaşması imkansız değil.
Ayy hiç tavsiye etmem yaaa öne kadın erkekten daha büyük erkek çocuk gbi durur nooo karşıyım
Ne alaka be 😂😂
@AskYari0006 asıl sen ne alaka yaa yorum yapma benim yorumuma
Ya hadi diyorum lütfen
28 yaşındaysan 40 olabilir ama 20 yaşındaysan en fazla 5 yaş
Bu islerin icindeki bir uzman olarak yanitlayim. Evet buyuk sorunlar oluyor ve kadinlar bu iliskinin sonunda depresyone giriyor.
Erkekler zaten geç olgunlasiyor çocuk büyütmek istiyorsan sen bilirsin
Orası öyle tabi ama ben sevgililik konusunda diyorum
Esasen çok güzel bir durumdur. Lakin bu durumun güzelliğini gerçekten bilen , idrak eden erkek sayısı diğerlerine göre biraz daha az
Çekim, tutku, uyum varsa benim için sorun olmaz.
Zaten bunlar yoksa kadın hangi yaşta olursa olsun, sorun olur.
4 yaşa kadar sorunsuz olduğunu bizzat gördüm. Dert etme kıymetli kardeşim. Sen mutluysan gerisi fasulye.
Erkeğin büyük olması iyi zaten çoğu geç olgunlaşıyor
Memleketteki kadınlar çok olgunlaşmış da erkekler geç olgunlasiyor diyor bizim kadınlarında bu kendini çok olgun görmesini anlamıyorum
Başka bir sorunun cevabini yazdiniz sanirim buraya. Konu yaş farkı olgunluk degil
Büyük ihtimalle kendimden 2 yaş büyük biriyle evlenirim. Herkes olgun erkek sever, biz niye olgun kadın sevmeyelim kardeşim.
Bence oluyor. Kadın erkeği her zaman çocuk olarak görüyor bu tarz ilişkilerde
3 yaş büyüktü. Kendini ablam sanıyordu. Yürümedi. Yürümez de...
Erkek kadından daha büyük olmalı yaş olarak bu konuda katıyım
En fazla 2 yaş olmalı erkekler kadınlara göre geç oturuyorlar
bir elilikte problem olması için sebeplere ihtiyaç yoktur bence
Yaşına uygun olanı bulursun ama kafana uyanı bulmak zor
24üm ama 26 yaşındaki kızdan uzak durdum yaşı büyük diye. Ben olmaz diyorum.
Bencede olmaz
@borluO olani vardir ama bence 2 yas bile olmaz ya yaşıt olmali ya 2 yaş erkek kadindan buyuk olmali
@borluO olmaz arkadasim olmaz sikinti
Kız için problem yoksa benim içinde sorun olmaz aslında ama genelde kızlar takıntı yapar diye uzak duruyorum.
O neden peki
Erkek herşeyi yaşamış olunca ayak uyduramıyor çabuk sıkılıyor günümüzde Kızlar yaşça büyük erkeklerle oluyor ama sonu kötü ayrılık oluyor. Yaşı büyük görmüş geçirmiş adamdan aynı şeyi tekrar yaşamasını istiyorlar sonu cinayete şiddete gidiyor iyi biriyse adam bu seferde umursamıyor kızı bir kadındaki ilgi sevgi heyecan kaç yaşına gelirse gelsin kaç kere yaşarsa yaşasın bitmez ama sürekli yeniden yaşamak ister bu da kendinden küçük heyecanı tükenmemiş erkeklerle mümkün
Hmm güzel farklı bir bakış açısı hiç böyle düşünmemiştim. Genelde kızlar ise tecrübeli, kendinden büyük geçirmiş erkekler istiyor gibi ama
Doğru diyorsun. Kızlar eğlence ister. O heyecanı hep yaşamak isterler. Genelde küçük erkekler bunu verebilir ama tabii yaştan ziyade biraz da kişiye de bağlı ya. Ben genç olsam da sanki yaşlanmış gibiyim mesela
Mesela sen 22 yaşındasın ben 24üm bu sana fazla mı gelir? Sevgilim 20 yaşında olsa daha mı iyi olur dersin? Yoksa küçük olma şartı 30un altında olması gibi mi senin için
Genç olması bana daha uygun geliyor aksine ama bilemiyorum ya. Bu işler büyük veya küçük olmasına bakmaz gibi en düz hesapla
Olup görürüz artık :D
Yaşayıp görürüz ne diyeyim
Gel evlenelim deneyelim oluyor mu olmuyor mu :D
Kendinden 10 yaş büyük biriyse belki uyumsuz olursunuz da atıyorum 2-4 yaş bu civarlarda zaten aynı yaş oluyorsunuz
Ben reddetmedim ki ön yargılı olduğumdan teklif bile etmedim. Kızlar kendinden küçük erkek istemez diye ama sende tam tersi
Haklısın denemek lazım olmuyorsa da olmaz
Bu benim 18 yaşındayken 31 yaşındaki komsumuzla ilişkim vardı
Ne oldu peki
Sonra uykudan uyandım
Tüh
Hayır daha olgun ve yönetici sıfatında olması dahada arzulatır
Yaş sadece sayı sevdikten sonra anlaşmak uyum olursa olmaz bence
Yani sorun olmaz sonuçta mevzu hep bir yerde dönüyor
Erkek geç olgunlaştığı için büyük olmalı biraz.
Belirli bir yaşlardan sonra yaş farkı cok önem kazanmıyor bence
Kadın ilerleyen surecte yaşlandiginda peki
Aradaki bag samimiyet tutku cok önemli bence farketmez
Vardır belki , Binde bir çok az rastlanan bir durum
Kemdi düsüncemi belirttim bencesi...
Kadın erkekten genç olursa sorun olur asıl.
İlerde olacaktır
10 yaş çok ya ablasi gibi
Neden sorun olsunki gönüller bir olsun yeterki
Babam annemden 10 Yaş büyük. Sınırım o
Aralarindaki uyum anlasma nasıl peki
Çok şanslı bir çocuksun ozaman
Korkayımda başıma gelsin ozaman 😄
Olgun severlere sorun olmaz ksxjzj
Değilim kardeş. d
Boş yapma
@borluO sataşmasana olum yorumcularima sk krigi
Aşkın yaşı olmaz ablam
Dogru diyosun be abim
Çok tatlısın ablam ya
Ayyy sende cok tatlisin abim be
Sen çok şekersin ablam bal 🍯 gibisin 🤣
Kralice ariyim abim arı kovanı benim 😁
Bende en çalışkan arı 🐝 sana kurban olurum arı maya 🤣
Ahahahhs deli yaa güldürdün 😂😂
Eee bende daha neler var ah bi bilsen bi tanısan 🤣🐝🥰
Tehlikelisin çok belli abim
Hayır tabiki nerdesin fıstık tam 12 sene oldu görüşmedik🤣
Sen bi aysın bende Karadeniz bul beni bul beni 🤣
Ahhahshsh abladan fistiga jet hiziyla gecis çakkall 😅
Ya hala ablamsın bizden yanlış olmaz 🙅♀️ 😜
Kızzz sen kızmisin erkek profilinde ahhahahsh guzel guzel 😂😂
He ben yavrum sen kimsin 🤣
Deli yaaa ahhahsh 😂
Sana deli 🤪 oluyorum haklısın hadi fırsat ver kendine 🍀
Anlayamadım ne demek istedigini
Anlasan yanımda olurdun
Güzel taktik kafa kurcalayici gibi ama bende ise yaramaz 😉
Yoo ciddiyim net olarak söyledim
Ama ne anlatmaya calistigini anlayamadim istek atmami mi istiyorsun acık ca soyle kimse kimseyi tanimiyor burada zaten
Sen istersen olabilir açıkçası da ben dolaylı yoldan söylemem direk söylerim
Ozaman ne anlatmak istedigini anlamadim🤷♀️
İlla tanışmak istersen olabilir açıkçası benim için sorun değil 😉
Bu akşamın şarkı olsun 😉
İlginç birisin ama ilgimi çekmiyor
O zaman hoşçakal 👋
Bye
Güle güle ✋
Hadi yol al yaa ahhahshs
Tamam 👍 ya sıkıldım Şu an yazmayın mesaj gelmesin lütfen 🙏
Ok
Teşekkür ederim 🙏 ablacıma