AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Bence araba alinmicak değil zmanala halledilir aslında on şart olarak belirtilmesi pek etik değil
Erkekler sizde arabası olmayan kızlarla evlenmeyin eşitiz sonuçta
Ozman benimkini veriyim size eski sevgilimi arabasi var ama 2 bin lira maas alıyor alın evlenin araba olunca ne oluyor ki
Ne alaka yaa arabası olmayınca evlenmicen mi ne kadar saçma birşey ilerde alınır araba dert edilen şeye bak :D
Bende onlara arabayla mı doğduğunuz diyorum boş yapmasınlar.
Ki evlenmek gibi derdim yok rahatım.
Arabası olmayan erkekler hıçkıra hıçkıra ağlıyorlar değil mi (!) 😄😄
Bence arabayla evlenmeliler çünkü adamı değil arabasını seviyor
Bak helee araba bu devirde Beko ayağını yerden kessin :) san abi şahinci lazım ya da Doğancı :)
Motorcu erkeği olarak çağrılarına kulak veriyor ve evlenmiyorum.
Gülme geldi. Arabası olanlarda geri kalan %38inden biriyle evlensin
Arabası olan erkekler sizi arabasından daha çok sevmeyecek bunu bilerek ve göze alarak evlenin o halde 😂
Haklılar parası olmayan adam = kaybeden adam çalışmayan adam aklını kullanmayan adam sorunlu adam...
Araba ne alaka yahu bu evlilik icin bir kriter olmasi bile sacma
At-Avrat-Silah felsefesini yanlış yorumluyor olabilirler. Ben öyle düşünmüyorum sanırım
Aynen, arabası olmayan benimle dost olmaya çalışmasın. :D
O zaman eşitlik diye dolanmasınlar ortalıkta o %62. O zaman evi olmayan kız evlenmeyi düşünmesin.
Araba degilde dogru düzgün işi olmayan bir insanla evlenmem diyorum ben.
Evlensinler de benle değil
Benim herşeyim var ailem varlıklı bir aile ama dış görünüşüm kötü çirkinim boyum kısa
Hahahahaa😂😂 güzel cevap bacımmm
mal varlığına düşkün çok bu dönemde kimse aşk yaşamıyor biride sevdiğim için evlencem demiyor
Davul bile dengi dengine ben de kendi dengim biriyle evlenmek isterim
Benim herşeyim var ailem varlıklı bir aile ama dış görünüşüm kötü çirkinim boyum kısa
@dgerfuyufghhj olabilir😂yani
Öyle diyen kişiler adamla değil, arabayla evleniyor.
Arabası olmadığı için evlenmeyen bir gün iki bacağından olursa hiç isyan etmesin.
Arabası olan erkek de evlenmesin, arabasıyla evlenirsiniz artık.
Ya arabayı satım parasıyla onla evleneceksem o zman ne diycek ? ? ?
o kadınlara şunu söylüyorum işiniz varsa kendi arabanızı kendiniz alın erkekler sizin eşşeğiniz değil sizin için araba alsın.
Küfür edicem şimdi yaw 1 özel 1 şirket aracım var hala bekarım
Kız istemeye git kız evet der
Aşk ve sevgi olmadan görücü usulü olayına karşıyım mal mülk ve fiziksel herşey geçici malesef.. Hayatta hep yanımda olacak biri lazım..
Çok doğru
X-TRAİL in olduktan sonra hayatıma girmek isteyen kadın sayısı oldukça arttı
güle güle kullan ağbi araban çok güzel kaç paraya aldın acaba sıfırmıydı aldığında?
Sağol kardeşim sıfır aldım ama araya birilerini sokup bayaa indirimler yapıldı 245 maal oldu
sen gene uygun fiyata almışsın şuanki döviz kuruna göre ikinci eli 255 lira linke bak
www.sahibinden.com/.../detay
Bakıyorum takıp ediyorum dolar yükselip değeri artarsa satıp range almayı düşünüyorum
o rangenin vergisidir ıvırıdır zıvırıdır. düşünemiyorum yıllık giderini :D agbi bişey sorcam sen bilirisin bu konuları heralde. sence nissan juke mi yoksa nissan qashqai 'mi yoksa nissan X-trail mi aralarındaki farklar neler hep birbirlerine benziyor bu tipler ve hepside çok şık arabalar <3 :)
Juck b
Qashqai c
X-TRAİL d sekmenti
En büyük en donanimlisi X-TRAİL
En küçükleri juck.
En cok satılan ikinci eli canlı olan Qashqai.
Çünkü fiyat olarak orta gelirli ailelere hitap ediyor.
Yakıt olarak 1.5 DCI ekonomiktir.
Performans istersen 1.6 dci
www.sahibinden.com/.../detay
İstediğim bu
çok güzel anlattın teşekkür ederim bu nissan markalarını baya çözmüşsün :D qashqai evet orta gelirli herkesde görüyorum ama juke'de fena değil görüntüsü ayrı bir güzellik konforuda. peki şöyle birkıyas yapacak olursak juke'nin yakıtımı daha tasarruflu yoksa qashqai'nin mi? hayalimde hep juke almak var qashqaimi tavsiye edersin yksa juke alırken neye dikkat ediyim ne tavsiye edersin X-trail' ler maddiyatımı aşar :D :D :D
Kesinlikle Qashqai derim
sebeb?
Konfor rahatlık ikinci el piyasasi yol tutuşu ergonomik yapı ve sekment farkı
teşekkürler.. bu x-trail'in yıllık vergisi ne kadar ağbi? merak ediyorum da
Hangi modelin
senin arabanın ya. nissan x-trail
Model yılını sormustum 5 yaşına kadar olanlar 1.6 yillik 1500 TL civarı
qashqailerin vergisi daha ucuzdur sanırım?
Hayır aynı motora bakıyorlar
Nerenin fıkrası bu kim diyormuş böyle şeyler %62'lik kesim nerenin prensesleri 🤣🤣
Kapitalizm boyledir iste calis calis ev al araba al sonra ol
para için evlenen kız evliliği bedava seks gören erkeklerle evlensin
Peki ben motosiklet kullanıyorum benimle evlenilmezmi motorumu hiçbirşeye değişmem
ben guzel olmadigim icin karsi taraftan boyle isteklerde bulunmam imani olsun yeter benim icin yarin bir gun arabada evde gidebilir
Nedemek guzel
Olmadigim icin ben istemem.. ben bunu duysam hayatimdaki birinden inadina alirdim o arabayi..
Ne yazık ki iman da para etmiyor bu devirde. Sadece insan olmalı insan. İman herkesin kendini ilgilendir. Ancak doğru düzgün bir insan olmaması başka kişilere de dokunur.
Saygi duyarim ama yanlis dusunuyorsunuz..
Gorunusunuz gorunusumuz sohbete arkadasliga yön vermemeli..
imanlida olmali insanda olmali gercek musluman nasil davranacagini bilir hayatina giren kisinin herseyi senide ilgilendirir kendine diye bir sey yok
Ben baska bisey deme ye calistim yine imana bilmemneye geldi laf! Sensin bacım🤐
@rolex1645 ben diger uyeye soylemistim onu
Pardon 🙏
yabanci kiz buldum ben ukraynali. hem daha uzun hem daha guzeller. türk kizi isteyen araba alsin bilemem.😉
araba sıkıntı değil
77 fordu kim alacakki zaten bu zamanda
Araba şart değil ki ev şart araba isteyenin zaten zeka testi yaptırması gerekiyor.
O yüzden gittim doblo aldım göbeği de bıraktım enişte oldum tam anlamıyla
Adamlığına değil de arabasına bakan kızlar evlenmesin zaten.
Araba girsin onlara.
Edit : ilk arabamı 19 yaşında aldım.
bende isi gücü egitimi olmayan kendine bakmayan yemek yapamayan kadınla evlenmem restine rest
O kadınların arabası var mı? Yani bir adamı arabası ile hakedecek nesi var ki kadınların?
Çoğu kişi araba bisiler yediği için araba istiyor normal olarak otobüs De rahat olamam diye düşünüyorsun
o zaman gitsin vites kolunun üstüne otursun. ne kadar satılık olmuşlar onları diyen 62 lik kısım. tek düşündükleri kendi rahatlıkları
Gözü dünya zenginliğindedir. Evlenilcek kadın değildir. Evlenme bile bir halt olmaz o kadından.
Herşeyi mala mülke dökmüşler zaten
Bu zamanda arabasi olmayan kaldı mı. En azından bir Tofaş falan mutlaka vardır.
Araba dusunmuyorum bisikletle seyahat edecegim sehir ici artik doga dostu olma vaktimiz geldi
böyle sorulardan sonra evlenmekten vazgeçiyor erkekler
Aslında doğru en azından iyi kötü bir arabası olması gerek
2 tane arabam vardı birini sattım çok yaktığı için
İkinci bir vites koluna gerek yok abartmasınlar lütfen
Çok aptalca ne erkek nede kadın mal muamelesi görmemeli
Ben araba sürmeyi bilmiyorum pek cazipte gelmiyor öyleyse evlenemiycem hiç😂
Benim arabam yok, çünkü araba sevmiyorum. Motor tutkunuyum. 🏍
Kendileri bilir. Bakalım arabalı erkekler onlarla evlenmeyi düşünüyor mu?
O zaman arabayla mı evlenmiş oluyorsun farkında mısın
O araba olsa da olur olmasa da olur herşey zamanla olur ayrıca o araba ayağımı yerden kessin derken nereye gittiğine bağlı 😂
Arabamı yıllar önce sattım. Bisiklete biniyorum😂😂👍🙏
Kadınlar erkekleri cüzdan olarak gördükçe erkeklerin onları et parçası olarak görmeleri bence çok doğal
Babasının evinden kendi getirsin arabayı madem.
Sen direk arabayla evlen madem öyle erkegi ne yapacan