Bilim insanlarının, mucitlerin ve bilime katkısı olan diğer insanların % 90'ı Hristiyanlar ve Yahudiler'dir. Müslüman, Hindu, Budist, diğer din mensupları ve dinsizlerin bilime katkısı ise sadece % 10'dur. Ateistler, deistler ve agnostikler genelde bilgi havuzunda yüzdüklerini sanarlar 😊 Müslümanlar, Hindular, Budistler ve diğer din mensupları ise genelde cehaletten zevk alırlar 😊 Ampul, bilgisayar, çamaşır makinesi, telefon, televizyon ve daha nicesini icat eden mucitler Hristiyan ve Yahudi
Hristiyanlar ve Yahudiler olmasaydı, bu icatların hiçbiri hayatımızda olmayacaktı.
Sosyal medya sitelerinin kurucuları da Hristiyan ve Yahudi. Dünyanın en kaliteli ürünleri de Hristiyanlar ve Yahudiler tarafından üretiliyor.
Aynı zamanda moda, teknoloji ve bilim gibi alanlarda Hristiyanlar ve Yahudiler dünyaya yön veriyor. Hristiyanlar'a ve Yahudiler'e minnettar mısınız? #ŠejlaKovačević
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Bilime olan katkılarından dolayı Hristiyanlar'a ve Yahudiler'e minnettar mısınız?
Yahudi Haçlı mevzusu değil bu bilime önem veren toplumların başarılı olması kaçınılmaz o bahsettiğin ülkelere dikkat et dünyadaki müslüman bilim adamlarını (beyin göçü) nasıl kapıyorlar. Bazı devletler rant ve güç için modernleşmek istemezler nüfus çokluğu onlar için bir güçtür ve radikal olarak vatanperverlik empoze ederler. Size bir konuda katılmıyorum çok sayıda islam coğrafyasından keşifler ve icatlar yapanlar vardır biraz araştırın göreceksiniz. bunu dünyada markalaştırmak ayrı bir meziyettir. Esen kalın
seni islamın bilgi dehlızlerıne gomerım sımarık zuppe.. benım dınım sana anlatmasa sen daha dunyadısının var oldugunu bılmıyor dunyayı tabak sanıyor okuzun boynunda oturdugunu sanıyordun.. bugun matemetık varsa astronomı varsa tıp varsa agababaları hep ıslam bılım adamlarıdır.. kus kadar beynınız yok dın sımsarlıgı yapan alcaklar gıbısınız yok bır farkınız
Yani evet haklısınız. Bazı mevzuların dili dini ırkı olmaz kişilik yapısı ile alakası olur. Aslında tüm savaşlar iç savaştır çünkü tüm insanlar aslında bir Adem Havva çocuğu olduğunu unutmamalı. Sırf Babil kulesi çöktü diye mitlerdeki köklü bağlantılarımızı untumamalıyız.
müslüman değilim 3. gözle bakmaya çalışıyorum. bence bilimsel gelişmelerin mucitlerini tespit edip her birinin dinin inancını tespit edip ona göre yüzdelik dilim vermek çok iddialı ve sağlıklı gelmiyor şu dinden şu ırktan olan daha az diğeri daha çok demekte ne biliyim nesnel bir anlayış gibi güven vermiyor
Yoo kendi degerimiz azıcık anlaşlmş olsa kendimize daha çok. minnettar olacaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilime olan katkılarını tebrik ediyoruz ama bu o evlatlarına minnettar olmak kansızlıktır. Dünyanın anasını ağlatan vicdandan yoksun onun bunun evlatları, aralarında iyi niyetli olan varsa o bir kaç kişiyi tenzih ederek söylüyorum
Ayrica birsey eklemek isterim, klise bilimin ilerlemesini degil gerilemesin saglamistir bunla ilgili bir yabanci grafik de gormustum. Hatta galileoyu asti klise dunya yuvarlak dedigi icin dhfjdjfdksk sen yanlis gelmissin ama anliyorum, ben ronesansi seven biri olarak katkisini inkar edemem ama boyle pohpohlayip digerini itin gtune sokmak ve abartmak bence hos degil kanimca
Church tradition hold the science movement for too many decades. The exponential growth was on the latest era wgere the Atheism and Darwanian movements were on the rise
En İyi Cevaplar