Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol yangın söndürme çalışmalarına en önden müdahale ediyor. Hayranları tarafından bu davranışı takdir edildi, Çelikkol alkış topladı.
MİLAS YANIYOR
Oyuncu İbrahim Çelikkol @ibrahimcelikkol gönüllü olarak yangın söndürme çalışmalarına en ön safta katılıyor— ABC Gazetesi (@abcgazete) August 3, 2021
İbrahim Çelikkol'dan alkışlanacak davranış! Bu zor günlerde yardımlarıyla en çok hangi ünlüyü takdir ettiniz?
İbrahim Çelikkol örnek bir davranış sergilemiş. Videoyu izleyince gözlerim doldu. Birçok ünlü yardım edebilmek için seferber oldu, takdir ediyorum. Haluk Levent, iyi ki var. Yine mağdur olan birçok insanın yaralarını sarmak için çabalıyor.
Ciğerlerimiz yanıyor, sessiz canlarımız yanıyor. Umarım bir an önce bu yangınlar son bulur da ülkece rahat bir nefes alırız.
Ünlü olunca be oluyor? Ün artınca üstün bir varlığa mı dönüşülüyor? O kadar gönüllü halk varken neden gündemimizde sadece gönüllü oyuncular, şarkıcılar var? Keşke güzelim canlılarımız yerine bu gündemi yaratan insanların düşünceleri küle dönüşse.
hani yapılanı reklam etmese mutlu olurdum. vidyoya cekip yüklemesi. ama tabi onun dısında bi el atmıs helal olsun. tsk ederiz türk halkı olarak o da ayrı konu.
Zor günlerde müdahale taktir gerektirmiyor aslında bu bir vatandaşlık görevi ancak öyle tutarsız, gevşek bir güruhun içerisindeyiz ki duyarlı insanların gözlerinden öpesimiz geliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nedense bütün ünlüler kamerasız iş yapmıyor orda 😂
Madem yardım ediyorsun niye o kamera senj çekiyor selfie yapıyorsun gerçekten yardım etseydi hiç fotorf filan cekilmezdi yakında bir zamanlar Çukurova dizisine başlayacak şimdiden gündem olmak istedi başardı da baksana yorumlara herkes helal olsun diyor 😂
Yanginda canla basla mücadele ederken bi yandan da video çekiyorsun udbcsbvdsbs çok ilginç yavv o anda o mu düşünülür yani can havliyle canlılar yanarken
Herkes reklam demiş ne yapsin bu insanlar yardım etse suç etmese suç konuşsa show yapıyor derler sussa giki çıkmadı derler derler de derler agzina geleni derler 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hepsi reklam inanmıyorum gündemde kalma çabaları madem yardıma gitti niye orada selfie çektirdi
Eğer gerçekten yardım etseydi orada fotoğrafı çıkmazdı samiyetsiz işte gündem olmaya uğraşıyor bide poz vermiş gerçek iyilik gizli yapılandır ulu orta yerde yapılan değil ben inanmıyorum İbrahim Çelikkol u da severim iyi bir oyuncu yani gıcık değilim adama ama bence yaptığı yanlış
hiç bir orman yangınına o kadar mesafede bulundun mu , orda bulunmak bile hayati risk iken kg larca ağırlıkta ve basınçlı hortumu tutmaya çalışıyor bence sen empati bile yapamazsın