Evet, tabii ki de.
Hayır, ne alakası var?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben hep kendimi kötülerim küçümserim. ama övülmek için değil, memleketin ne derece bitik olduğunu biraz olsun farkettirebilmek için. o nedenle evet ben at hırsızı vasıfsız gereksiz biriyim. bilmem anlatabildim mi
Birisinin çıkıp "Hayır, yanılıyorsun..." demesini bekliyor olabilir
Bak bu güzel soru tebrikler👍🏻
Evet övülmek istiyordur ve karşı tarafın onun hakkında ne düşündüğünü bilmesi için iyi bir yöntem.
Brravo akıllı kız böyle olur. Doğru tespit!
Hayır ya çok iyisin gibi bir cevap bekliyorlardır evet ama bazıları da gerçekten fazla mütevazi, kalbi pamuk gibi insanlardır.
Cevap
9Cevap
Evet kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum desteğe ihtiyacım var onaylanmak beğenilmek sevilmek değer görmek istiyorum neden aksi oluyor hak etmiyor muyum? diye soruyor aslında.
Çünkü kendini kötüleyip küçük gören insanlar çevresindeki insanlardan aksine kendini övmelerini bekler istisnalar hariç
Hayır onların beyni öyle işliyor sürekli kendilerini yargılıyorlar düşüncelerini de size yansıtınca garipsiyorsunuz ama onlara çok doğal geliyor.
İnsanların psikolojik olarak sahip olmadıkları şeylere karşı antipati geliştirdiği bir gerçek😊
Hayır kendisini ciddi manada öyle görüyordur
Ciddi olamazsın sen ya 😄😄 psikoloji oku araştır biraz
Kendimden biliyorum
Bilinç altında yatan nedenlerrrr
Başarısızlık
Netice olarak destek arayışı
Bilmiyorum sanmıyorum
Bence o kişi övgü bekliyor. Yani belkide egoist olmamaya çalışıyordur. Mütevazılık anlayışı budur. Bilemiyorum...
melankolik pollyannalar.
Aslında ikisi de olabilir kişiden kişiye değişir bu
Her insan övülmek ister
hadi biraz övün beni. kaldırın şu popoyu diyordur.
Tabiiki de öyle. Örneğin ben.
Kesinlikle eveeet. Gereksiz tevazu kibirdir.
Hayır , toplumdan dışlanmıştır.
Yalnizdir..
olabilir etkiye tepki
Kim o kendini küçümseyen kötüleyen
kendimden biliyorum evet
Yanılıyorsun
Gerçekçidir
fedakar insan simdiyok az
Acıtasyon...
Hayir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar