Banyo köpüğü almış bulundum ama küveti nasıl köpürteceğimi bilmiyorum arkadaşlar. Küvet nasıl köpürtülür? Köpük banyosu nasıl yapılır? Filmlerdeki gibi küvet köpüğü nasıl olur anlatabilecek olan var mı? Küvet köpürtme nasıl yapılır?jakuzi nasıl köpürür?
Küvet nasıl köpürtülür? Köpük banyosu nasıl yapılır?
Selam :) Köpüklü banyo keyfini sevmeyen yoktur. Ben de arada sırada günün yorgunluğunu köpüklü banyo yaparak atmayı seviyorum. Gerekli malzemelere sahip olduktan sonra küvet köpürtme oldukça basit bir işlem. Taktiklerimi paylaştıktan sonra ne kadar da kolaymış diyeceğinize eminim. Vücudunuzu dinlendirmek, yorgunluk ve stres atmak için herkese tavsiye ediyorum.
Banyo köpüğü nasıl yapılır?
Köpük banyosu nasıl yapılır?
Köpük banyosu vücudu dinlendirmek, günün yorgunluğunu ve stresini atmak için harika bir yöntem. Yorucu geçen bir günün ardından küvette dinlenmek gibisi yok. Köpük banyosunu zahmetli bulduğu için yapmayı tercih etmeyenler var. Şimdi vereceğim taktikler ile siz de müptelası olacaksınız. Küveti köpürtmek için ne kullanılır? Köpük banyosu yapmak için kullanabileceğiniz 2 çeşit banyo köpüğü var. Biri sıvı banyo köpüğü, diğeri tablet banyo köpüğü. İkisini de marketlerden satın alabilirsiniz. Köpüklü banyonasıl yapılır?
Küvet giderini kapatın.
Eğer sıvı banyo köpüğü kullanacaksanız ürünün üzerinde yazan miktarda banyo köpüğünü küvetin içine dökün. Ama banyo köpüğü tableti kullanacaksanız, tableti musluğun altına gelecek şekilde küvete yerleştirin.
Musluğu açın. Su tazyikli bir şekilde gelmeli ki güzelce köpürsün. Küvet yeteri kadar dolduğunda musluğu kapatın.
Elliniz ile suyu karıştırarak köpüğü eşit miktarda dağıtın. Ve köpüklü banyo keyfi hazır.
Jakuzi nasıl köpürür? sorusu da çok karşıma çıkıyor. Jakuzi de köpüklü banyo keyfi de küvette olduğu gibi aynı şekilde hazırlanır. Yukarıdaki adımları takip ederek jakuzinizde köpüklü banyo yapabilirsiniz.
Köpüklü banyo hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler neler?
küvet köpürtme
Eğer çok köpüren bir banyo köpüğü kullanırsanız köpükler küvetten taşabilir. Kaliteli banyo köpükleri çok köpürmez. Keyfinizi kaçırmayacak miktarda köpüren ürünler kullanın.
Eğer sıvı formdaki banyo köpüğünü gereğinden fazla eklerseniz köpük küvetten taşacaktır. Bunun için ürünü ambalajında yazan miktarda ekleyin.
Küveti su ile doldururken kendi vücut ağırlığınızı da hesaba katın. Küveti ağzına kadar doldurursanız, küvetin içine girdiğiniz an küvet taşar. Yarıyı biraz geçecek şekilde küveti doldurun. İçine girdiğinizde su az gelirse musluğu tekrar açın ve gerekli olan suyu ekleyin.
Banyo köpüğü yerine duş jeli kullanılır mı?
banyo köpüğü nasıl yapılır?
Duş jeli tam olarak banyo köpüğü yerine geçen bir ürün değil. Ancak iş görür diyebilirim. Duş jeli sıvı banyo köpüğü yerine kullanılabilir. Tabi ki kullanacağınız duş jeli de çok önemli. Kaliteli bir köpük banyosu için yeterli köpüğü veren bir duş jeli kullanmanız gerekiyor. Ben duşta vücudumu temizlemek için Pure Line Duş jeli kullanıyorum. Köpüklü banyo yapmak için de kullanmıştım ve işe yaramıştı. Duşta da kullanmanızı tavsiye edeceğim güzel bir ürün. Kokuları 12 saat kalıcı. İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici bulunmuyor ve doğal özler içeren bir ürün. Matcha Yeşilçay ve Müge Çiçeği aromalı olan şu sıra favorim. Ben severek kullanıyorum size de tavsiye ederim.
Küvetinizin deliğini kapatın, istediğiniz kadar suyu doldurun. Banyo içine köpük satılıyor ondan temin edebilirsiniz. Veya daha renkli ve hoș bir duș keyfi için banyo bombası kullanabilirsiniz..
Küvetin gider yerini kapatın. İçerisine şampuan duş jeli isterseniz lavanta yağı gibi güzel ve rahatlatıcı kokular da ekleyin ve içine girin keyfini çıkarın :)
Bence mikserle köpürt. Gülme bak cidden yutup açık olsaydı "aa" oyununu mikser yardımıyla gecen adamın vıdeosunu atardım gorurdun ne kadar işe yaradığını :S