Banyo köpüğü nasıl kullanılır? daha önce hiç kullanmadım. Otelden banyo köpüğü getirdim birkaç tane, denemek istiyorum. Bir tanesini dolu küvete boşaltsam yeterli olur mu? Köpük köpük olsun istiyorum :)Banyo köpüğü nasıl kullanılır?
Duş Keyfini ikiye katlamak için değişik rutinler oluşturuyorum kendime. Bunlar bazen bakım rutinleri oluyor bazen de sırf keyiften yaptığım rutinler oluyor. Sonbahar geldiği için keyif rutinlerimi arttırdım. Bu rutinlerin baş kahramanı ise banyo köpükleri oluyor. Banyo köpüğü duş jelinden oldukça farklı bir amaç için kullanılıyor. Ama gördüğüm kadarıyla banyo köpüğünün ne işe yaradığını bilmeyen birçok insan var. Bu yüzden banyo köpüğü nedir? Ayrıntılarıyla anlatmak istiyorum.
Banyo köpüğü ne işe yarar?
Banyo köpüğü ne işe yarar?
Banyo köpüğü duş keyfini sevenler için güzel bir tercihtir. Köpüklü banyo sevenler kesinlikle banyo köpüğü kullanmalı. Suyu köpürterek keyif yapmanızı sağlar. Gözünüzde canlandırmanız için şu şekilde anlatmak istiyorum: Filmlerde küvet keyfi yapan insanlar o köpükleri elde etmek için banyo köpüğünden yararlanır. Banyo köpüğünün tek işlevi küvetteki suyu köpürtmek değildir tabi ki. Ayrıca vücudu yumuşatır, nemlendirir ve hijyen de sağlar. İki çeşit banyo köpüğü vardır. Birincisi duş jeli gibi sıvı halde bulunanlar ikincisi ise tablet şeklinde olup su ile temas ettiğinde eriyerek köpük haline gelenler.
Banyo köpüğü ile duş jeli arasındaki fark nedir?
Banyo köpüğü ile duş jeli arasındaki fark nedir?
Adı üzerinde banyo köpüğünün en önemli işlevi suyu köpürtmekken, duş jelinin en önemli işlevi vücut hijyeni sağlamaktır. Aslında duş jeli eski sabunların görevini üstlenmiştir. Genelde su ile temas ettiği an akar gider. Tabi ki su dolu bir küvete duş jeli dökerseniz de köpük elde edersiniz. Ama sönük ve yetersiz olacaktır. Banyo köpüğü gibi köpürmeyecektir. Bu yüzden küvet keyfi yapmak isteyenler banyo köpüğü, vücut temizliği yapmak isteyenler duş jeli kullanmalı.
Banyo köpüğü nasıl kullanılır?
banyo köpüğü nasıl kullanılır?
Duş köpüğü kullanmak isteyenlerin öncelikle banyolarında küvet olmalı. Küvet olmayanlar için banyo köpüğü satın almak gereksiz bir masraftır.
Köpüklü bir banyo keyfi için ilk iş olarak küveti yarıya kadar doldurun. Tam doldurmamamızın sebebi içerisinde size de yer bırakmak. Eğer tam doldurursanız siz içerisine girdiğinizde su taşacaktır. O yüzden bu aşamada dikkatli olun. Suyun derecesi ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalı. Sıcağa yakın ılık benim en sevdiğim.
Artık banyo köpüğünü ekleyebilirsiniz. Eğer tablet şeklindeki banyo köpüğünden kullanıyorsanız Tableti suyun içine bırakın. Direkt olarak erimeye başlayacaktır zaten. Tamamen eriyip köpük haline gelince suyu elinizle biraz karıştırın ve köpük keyfiniz hazır.
Eğer sıvı formundaki banyo köpüğünden kullanacaksanız yapmanız gerekenler biraz farklı. Küvetin dolmasına yakın bir zamanda musluktan akan suyun olduğu kısma yeteri kadar sıvı banyo köpüğü dökün. Suyun tazyik sayesinde köpükler oluşacaktır. Musluğu kapattıktan sonra suyu elinizle karıştırın ve biraz daha köpürtün. Artık içine girebilirsiniz.
Avon'un banyo köpüklerini duymayan yoktur. Ben en çok lavantalısını seviyorum. Duş jeli niyetine de kullanılabiliyor. Verdiği köpük etkisi gayet yeterli oluyor. Küvet keyfi bitene kadar kalıyor köpükler. Avon temsilcilerinden veya online olarak satın alabilirsiniz.
2- Avon Lotus ve Şakayık Banyo Köpüğü
banyo köpüğü ne işe yarar?
Sakinleştiren ve rahatlatan eşsiz bir banyo için tercih etmelisiniz. Nilüfer ve Şakayık kokusu bir harika. Cildinizi asla kurutmaz aksine nemlendirir. Köpürmesi de gayet başarılı.
3- Suds Enjoy Banyo Topu
banyo köpüğü
Katı halde olan bir banyo köpüğü. Suyun içine attığınızda tamamen erir ve tortu bırakmadan köpürür. Bir çok çeşidi ve renkleri mevcut. Ayrıca el yapımı ve doğal bir ürün.
4- Organique Banyo Topu
banyo köpüğü nasıl kullanılır?
İnanılmaz güzel kokan çeşitleri mevcut. Adı üstünde organik bir marka. Ciltte pürüzsüzlük yaratır ve eşsiz bir banyo deneyimi sağlar. Sea Essence olanını denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
5- Baylis & Harding Tatlı Mandalina ve Greyfurt Özlü Banyo Köpüğü
banyo köpüğü
Lüks bir banyo keyfi isteyen bu ürüne bir göz atmalı. İnanılmaz bir kokusu var. Yasemin çiçeği, portakal, Mandalina ve greyfurt ile dolu bir küvette hissettirecek size.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aynı cahilliği bende yaşadım daha önce :)) içine 5 kişi girer küvetim var. otelde görünce öğrendim öyle bişeyin varlığını tv de falan gördüklerimi şampuanla yapıyolar sanıyodum denedim olmamıştı sonra otelde görünce gidip aldım :) abartma sakın sonu kötü oluyor abartınca. hatırlayınca hala gülüyorum ya :)
şampuanla dene :D ya da avonun falan banyo köpükleri var onları dene. Otellerdeki genelde Lifle köpürtmek için duş jeli gibi birşey en ucuzundan o da :)