19. yüzyıl efsanesine göre gerçek ve yalan bir gün buluşurlar. Yalan doğru söyler ve “ bugün hava çok güzel” der. Gerçek onun etrafına bakar ve gözlerini gökyüzüne kaldırır. Gün gerçekten çok güzeldir. Bir kuyunun önüne gelene kadar birlikte çok zaman geçirirler Yalan doğru söyler. ” su çok güzel, birlikte banyo yapalım!“ Gerçek şu ki, bir kez daha şüpheci bir şekilde suya dokunur, su gerçekten çok güzeldir. Soyunur ve yüzmeye başlarlar. Yalan bir anda sudan çıkar, gerçeğin kıyafetlerini giyerek kaçar kayıplara karışır. Kızgın gerçek kuyudan çıkar yalanı bulmak ve kıyafetlerini geri almak için her yere gider. Dünyada çıplak gerçeği görenler onu hor görmekte ve öfkeyle bakmaktadır. Zavallı gerçek kuyuya geri döner ve sonsuza dek ortadan kaybolur. O zamandan beri yalan, dünyanın her yerinde gerçek gibi giyinmiş ve içimizde yaşamaktadır. Dünya ise hiçbir şekilde çıplak gerçeği görmek istememektedir. Herkesin vicdanı rahatsa, bu kadar kalbi kim kırdı?
Herkesin vicdanı rahatsa bu kadar kalbi kim kırdı?
Ön yargısız ve empati ile derinlemesine düşünmek gerek.
Suriye'deki petrolü ve akdenize açılan koridoru elde etmek ve büyük israil projesi vadedilmiş toprakları almak vede bir yandan oraya terör örgütünü koyarak göstermelik kürt devleti kurup türkiye içindeki kürtleri kışkırtıp iç savaş çıkartıp özerlik aldırıp doğuyuda israil toprağı yapıp suriyelileride vatanından edip türkiye ve avrupayı göçmenlerle doldurup ekonomik ve sosyal olarak karıştırıp halkın siyasilere ve suriyelilere tepki vermesini sağlayıp orta doğu ve afrikada akdeniz ve karadenizde planlarını Abd-İsrail gerçekleştirecek ve türkiyeyi ekonomik saldırılarla ve anbargolar uygulayarak kendi emrine sokmaya çalışıp hamlelerini engellemesini etkilemek için ''Suriye'' iç savaşa sürüklendi..! Irak, Libya, Mısır Liderlerini etkisiz hale getirip ülkelerini parçaladılar..! Şimdide İran, Suriye, Sudan İle Uğraşıyorlar Ve Sonraki Hedefleri Türkiye..!
Allahın emri ; Din kardeşini savaşta ve zor durumdayken korumasıdır müslümanın..! Ayrıca esas olarak Allah herkesin rızkını yaşattığı müddetçe bir vesile ile verir..! Suriyeli Olup Özgür Suriye Ordusu Adı Altında 30.000 Bin Suriyeli Erkek Suriyede Savaşıyor Ve Bunlar Türk Askeri İçinde Savaşıyor Sadece Esada Karşı Değil..!
İşte bu gerçekleri görüp ; Abd-israil-Almanya Vb. Ülkedeki Türkiye düşmanı yetkililer ile kullandıkları örgütler ve iç karışıklık için türkiyede'ki etki ajanlarıyla yöntemlerine karşı dik duran siyasi parti ve liderini desteklemeliyiz. Ayrıca Ülkemiz İçinde Dua Etmeli Vede Suriyelilere Yardım Etmeliyiz..
Her kes vicdansızdır, İslam ise, Her kesi sevin diyor. Burdan anlaya biliriz, İslam bize Vicdansızıda sevin diye buyuruyor. Rabbimiz Merhametlidir, ve affedendir.. - Ben buna konuyu nasıl bağladım.
İmtihan denen bir şey vardır her insan illaki bir şeylerle sınanır doğru yolu bulsa bile yinede sınanır. Asıl yalan dediğiniz içinde bulunduğumuz dünyadır.
Kırılmak bile görecelidir. Seven insan herkülade kendini haklı görür "ben sevdim, ben kırıldım"kafası. Düşünmez acaba noye kırıldım? Ne yaptım da hakettim..
En İyi Cevaplar