Herseyin acisi mazlum birinden çikti?

Eskiden güçlü biriydim ailemle uğraşmaktan irademi, dengimi ve sonuc olarak karakterimi yitirdim kendimi taniyamaz hale geldim. Iradesiz dengesiz değişik biri haline geldim. Ailem benle hep ugrasti sebebini bilmiyorum hep sabrettim sesizlestim, hep iyilikle karsilik verdim. En son belkide duygularimi yasiyamadim diye ve o an sesiz davradigim icin butun aileme asiri dengesiz biri oldum. Onlarin acisini bi yuvadan cikardim. Bi adam var pesimde dolanip duruyordu ilklerde diyordum evliyle isim olmaz, adamin heralde kafasi karismis karisindan ilgi gormedigi icin benden ilgi bekliyor ben zaten kendi problemlerim var dedim uzak durdum. Pesimi 3 sene birakmadi, benimde canima tak etti, ciktim onunla, en son esi ogrendi devam ettim, hatta esi beni tehdit etti, ilk birakacaktim vicdan yaptim, sonra anladimki ailemden gormedigim ilgiyi bu adamdan goruyorum devam ettim, ustelik benimle kavgada olsa benimle bu kadin konusuyordu, ilgimi cekti kadinin benimle konusmasi durumu anlamaya calismasi bende cunku nasil bi duruma girdigimi anlamadim, birakacaktim olmadi Şu an daha buyuk sorunlar yasiyorum buyuzden, kadin bundan bosandi bense maddi manevi herseyi karsiliyorum olan bana oldu😂 ustelik kadinda her gordugu yerde gormezden geliyor maddi beni mahfetti?

Herseyin acisi mazlum birinden çikti?