Ekonomi. Hiç aç insan kalmasın sokakta kimse yaşamasın. Medeni bir vaziyette ekonomisi iyi bir ülke olalım. Zaten ekonomi düzelse insani ilişkiler düzelir bence pek stresi kalmaz kimsenin. Sadist insanlar hariç. Birine acı çektirmekten keyif alan pislikler. Kadın cinayetleri bitse mesela. Bide ihtiyaç sahiplerine yardım etsek tamamdır çiçek gibi ülke oluruz.
Okadar çok şey var ki. Hangini söylesem bilemedim. En önemlisini söylemem gerekirse insanların birşey yapmadan ya da söylemeden önce acele etmeyip akıl süzgeçinden geçirmelerini isterdim. Mesela dedikoducu bir toplum özelliğimizin değişmesini isterdim. Başkalarının hayatına müdahalede bulunmayan bir toplum olsun isterdim. Birde kapıyı kilitlemeden evden çıkmak , arabanın camlarını açık bırakıp tek derdimin içeriye hayvan girmesi olsun isterdim. Farkettim çok şey istedim :)
Yanı bir sporcu için Helede bir vücut geliştirici için beslenme on planda ve ben bir öğrenciyim. Yaa kısaca 😂😂 herşey çok pahalı Yine Elhamdülillah ama tam. istedigim. gibi beslenemiyorum beslenemiyoruz
Eğitim sistemi Ülkemizdeki eğitim sistemi çocukları okuldan uzaklaştırıyor sosyal faaliyet yok bir şey yok çocuk 8 de gidiyor nerden baksan 2 3 4 e kadar orada ders işliyor sonra çocuğum neden okulu sevmiyor sevmez tabi bacım
Anayasayı Siyasi partiler yasasını Adalet sistemini Eğitim sistemini Sağlık sistemini Asayiş sistemini Vergi sistemini değiştirmeyi Kadına karşı ayrımcılığı ve din ticaretini de tamamen kaldırmayı isterdim.
Bütün yargıyı görevden alırdım gidip imf den borç alır onu ödeyene kadar dişimi sıkıp sonrasında dünyanın saygın ülkeleri arasına tekrar girebilmek için ülkemi hep ileri taşırdım
En İyi Cevaplar