Köprü Yapıldı Çok İyi Ama Onun Günlük Zarar Maliyetini Bilmiyesnler İçin bir araştırın osmangazi köprüsü günlük 40 bin araç geçilcsek diye deveslet bir firmaya sattı geçmeyen araba parasını vercsegi söledi fakat ayda değil bir yılda 20 bin araç geçmiş buda günlük zararı düşünün
Benzini arplardan alıyorsak tl ile alarım ya da tl arap parasına cevirelim ( bu belki olmaya bilir ama bir fikir )
Emeklilik yaşı düşmeli 65 i Görcesgimiz Mecul
Araç Vergilesri Düzenlenmesli bilmeyenler İçin DSiyorum Türkiyesdes bir araç 100 tl alıysorsan arabının asıl fiyatı 50 tl'dir 50 tl ötv ve kdv olarak eklendiginden 0 bir araç 100 tl geliyor ya da kaç para alıyorsan vergi alınmalı fakat bukadar çok değil
su kullanımı vergisi 10 tl kullanıyorum 60 tl geliyor sudan çok vergi veriyorum adil değil
ülke büyüyor ve turist sayısı artıyor denildikçe kimse kusura bakmasın halk fakirleşiyor doğru ama gerçek bu
Piyasalar attı Ev Fiyatları Uctu Cünkü Cogu Yeri araplar yapıyor yabancsılar ülkemize yatırım yapıyosr ve fiyat yüksek tok satıcı adamlar halkımızda ev alıyor ama herkezin gücü artık yetmiyor
Doğru ve Gerçek Bunlar Arkadaşlar Benim Düşüncelerim Bu Belki Doğru Bildigim Yanlışlarımda Vardır Affola
Eğitim* Dinimiz ve Müslüman lik daha iyi ve Türkce olarak çoğunluğu n Arapça bilmediği goz önüne alınarak anlatılmalı. Ama zorlama yapmadan. Kapalı ya da açık diye insanlar siniflandirmamali. Başka dinlere ve kültürlere karşı hoşgörü olmalı. Tarım ve hayvancılık ölmüş durumda. Bunu canlandirmaliyiz. Ve bunun için de çiftçi ye bol destek ve kredi verilmesi gerek. Kendimiz ekip bicmeli ve sebze meyve ve hayvan yetistirmeliyiz ve bunlari disardan ithal etmemeliyiz. Amerika ya bagimli olmamak icin ucak, silah, füze ve petrol doğal gaz ve telefonu gerekirse başka ulkelerle anlasmalar yapip getirtmeliyiz. Basta Amerika olmak üzere bir cok Avrupa ulkesine vize uygulanmalı.
Yollara Havaalanlarına yaptığımız yatırımı kafalara yapmayı seçmeliyiz. dini kullanarak değil dini öğrenerek büyüyen bir nesil yetiştirmeliyiz. adaletten bahsede ede tek kişinin yönettiği bir ülke değil yine bir adım gerideki değişimi yapıp demokrasiyi sağlamalıyız. doğu batı kürt Türk ayrımını kaldırıp Türkiyeli bilincini oluşturmalıyız. Oğlum çok can yakacak diyerek ileri zamanlara yeni tecavüzcüler için alt yapı hazırlamayacak anneler yetişmeli. kadın erkek eşitliğinin olduğu öğrenilmeli hiç bir taraf diğerinden üstün görülmemeli. dili dedikoduya değil işe çalışan bir toplum olmalıyız. velhasıl değişeceğimiz çok alan var ben ilk aklıma gelenleri yazdım. Özgür adil gelişmiş bir eğitim öğretim yapısı olan demokratik huzurlu bir topluma değişmemiz dönüşmemiz umuduyla
Zihniyet. Özeti bu. Cem Yılmaz bile en son çektiği boktan filmlerin senaryosunu kardeşine yazdırmaya başlamışsa bu ülkede, acilen liyakata odaklanmamız lazım. Olmaz, olmuyor. Bu iş hısım akrabayı kayırmakla olmuyor. Batıyoruz, sebebi de belli. Geminin sahibi akrabalarını kaptan yapıyor.
Eğitim eğitim eğitim... Eğitim kökten değişirse ülkedeki pek çok sorun çözülecek emin olun. Cahillik, yobazlık, cinsel açlık, işsizlik, ekonomik kriz ve daha bir çok şey. Keşke eğitim sistemimiz matematikten önce insan olmayı öğretebilse... herşey çözülür
1) Serbest piyasa ekonomisinden, planlı, devletçi kamu yararını gözeten üretim ekonomisine geçilmeli. 2) CB sisteminin eski haline döndürülmesi. 3) Din derslerinin kaldirilmasi, imamhatiplerin kapatilmasi, laik ve bilimsel egitimin genisletilmesi. 4) ABD üslerinin kapatılması ve bölge ülekeriyle işbirliği yapilmasi (başta Beşar Esad).
Bir bölüm eğitilemez durumda onlar kısırlaştırmalı, sonra eğitim ve istihdam politikaları geleceği kurtarmak adına yeniden planlamalı.
Gelecekte, birlikte eğlenebilen, çalışan üreten, yasalara karşı insanların saygılı olduğu, refah icinde yaşayan bir ülke olmalıyız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence komple 85 milyon insan teker teker kafasına sıkmalı 1 tane sağ insan kalmamalı
Türkçü kafa bırakılmalı O allah türkü korusun Yüce başbuğ ulusun türk bir türk dünyaya bedeldir Türkden kork sene 2018 hala klavye delikanlılığı türkçü kafa devam ediyor Devir teknoloji devri bir tane teknolojik aletin yok bir türk dünyaya bedeldir 😂😂😂👏👏👏
Teknolojiye yatırım zaten devam ediyor. 16 yıl önce %20 lerde olan milli savunma yerliliği şu an %65-70 aralığında. Ülke borç batağındayken devr aldı bu parti üstelik ve fetö vs. uğraşıyor terör de cabası. Bilime önem veriliyor zaten lakin öğrencilerin çoğu boş ne yazık ki lay lay lom derdindeler.
Bu arada savaşta teknoloji her zaman sökmez. Öyle olsaydı Ruslar Afganistan da tökezlemezdi. Amerika Vietnam da çuvallamazdı. Örnek çok.
Toplumsal zihniyetin değişmesi lazım arkadaş yazmış onun da eğitimle olması lazım. E eğitimin hali de belli siyasete entegre bir şekilde değişiyor. Kısacası değişmesi gerekenin değişmesi imkansız gibi görünüyor, maalesef !
ilk başta yolsuzluk ve rüşvet alanların ( Görevi kötüye kullananların görevden atılması ve verdikleri zararların bu kişilerden karşılanması gerekiyor.) müebbet cezaya çarptırılması lazım ki bir daha başka biri bunu yapamasın.
Baş harfi rte... Kesinlikle yönetim ve egitim sistemi degismeli, bir de şu lise ve üniversite giriş sınavları mahvetmisler ya hele lise sınavı.. Yazık 14 yaşında bu çocuklar
Türkiye'de kadınların yaşadığı sorunlardan biri de çocuk yaşta evlendirilme... Türkiye bu olumsuz istatistikte Gürcistan'dan sonra %14 ile Avrupa ikincisi...
@ameledağcı Çok uzun sürmedi ama o kadar. Özellikle orta çağda tüm Avrupa kavimleri az çok birbiriyle dövüştü. Ve en son 2. Dünya Savaşı'ndan sonra amca çocukları olduğunu anlayıp, tek devlet mantığı ile AB çatısı altında birlikte hareket etme kararı aldılar.
erkeklerin kadınlara olan abazalığı ve kadınların kendilerini yüksekte görmesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türk kızları İtalyaya Rus Kızları türkiyeye gelmeli. Dersler ingilizce olmalı. Eğitim değişmeli Bilimeönem verilmeli Kızlar +24den sonra evlendirilmeli Erken evlenmeye son verilmeli
En İyi Cevaplar