Random şekilde seçilen ve hediye kahve falı kazananlar;
Asil kullanıcı: @Blackorblack21
Yedek Kullanıcı : @muhafazakardeli
@Blackorblack21 bizimle DM üzerinden iletişime geçerseniz kupon kodunuzu size ileteceğiz :)
Hepinize iyi haftalar <3

Farklı bir yere gidecek olan İkizler gitmeden önce o yöre ile ilgili tüm bilgileri okuyarak öğrenir. İkizler burcu insanı değişik ve heyecanlı olduğu sürece çok uzun seyahatlere çıkabilir. Yeni Zelanda'da inci dalgıçlığı, İskoçya'daki hayaletli şatolar ya da Afrika'da safari turları İkizlerin hayalindeki tatil olacaktır.
İkizler insanı hareketlidir ve araba yolculuğundan sıkılır onun için gideceği yere uçakla gitmelidir. Sosyal İkizler tanımadıkları ile de sohbet etmekten zevk aldığı için trenle seyahat etmek ona mutluluk verecektir.
İkizler burcu, bulunduğu yörenin kültürünü, yaşam tarzını yansıtmayan lüks otelleri tercih etmez. Onun yerine minik otelleri, pansiyonları, aile işletmelerini tercih eder. Haberci ruhlu İkizler'in odasında bir TV, yakınlarda ise gazete bayii ya da kitapçı olmalıdır. İkizler insanı nereye giderse gitsin mutlaka iş yerine, ailesine ve arkadaşlarına ona ulaşabilecekleri bir telefon veya faks numarası bırakır. Birçok insan tatilinde rahatsız edilmek istemez ama İkizler burcu evinde ve işinde olup bitenlerden haberdar olmak ister ve ancak bu şekilde daha rahat edebilir.😊😊
İkisi de olur 😊
#HuzurumBurcumda çünkü aslan burcuyum. Yeri gelince sinirlenirim ateş fiskirir gozlerimden. Yeri gelir huzuru; sevgimle yasatirim... Kırmızı, turuncu, mor ve siyah renklerinden kopamiyorum. Çünkü kizginligim bu renkleri barindiriyor huzurum da. . . Ve içinde bu renkleri barindiran gunbatimina aşığım.
Yaaaa gozlerimden kalp fışkiriyor😍😍😍 mutluluktan , heyecandan filan... bu fotoyu Ayvalık'ta gecirdigim üçüncü ayimda cekmistim. @Falsepeti çok mutlu ettiniz beni ya. Burda kazandigim ilk hediyem oldu bu. Teşekkür ederim💜💜
Cok tesekkur ederim 😊💙
Neresi olursa olsun, sadece oturabileceğim sessiz bir yer ve karşımda günün son saatlerini izleyen bir güneş olsun yeter... Hava hafifçe turuncuya çalmış, güneş hafifçe kızıla yakın tonda, etraf sessiz... Biram, sarma sigaram, müziğim ve sevdiğim yanımda olsun yeter.
Fal mühim değil.
#HuzurumBurcumda çünkü benim manzaram elementimle bütün...
Cevap
176Cevap
Fal dedin üzdün beni gadası
Benim kesinlikle huzurum gökyüzünde. Baktigimda o bosluk hissi, o genislik hissi beni cok mutlu ediyor.
Mavi mavi... göğe bakalim... #HuzurumBurcumda
#HuzurumBurcumda
Oğlak 😂 bu ara huzuru bulduğum yer yani olduğum yer yatağim , kulakligim ve kitabım 🤣
Şu manzaranın güzelliğine bakın içine girdin mi cikamiyosun😂
#HuzurumBurcumda Mavi gökyüzünde dalgalanan bayrağıma bakmak bana huzur veriyor.§
Şüphesiz gördüğüm en huzurlu fotoğraf ☺️
#HuzurumBurcumda
Onların sağlıklı ve yan yana olması, bana huzur veren tek manzara.🙏🏻 #HuzurumBurcumda #HuzurumOgullarımdaaaa 💙
Güneşin batışı ve doğuşu beni hep büyüler.. #HuzurumBurcumda #akrep
#Balık burcuyum... Burcumun doğa gereği gizemli yerler, karanlık ormanlar, Mısır piramitleri gibi sır taşıyan manzaralar değişmezimdir her zaman. Deniz, doğa manzarası da huzur verir, ama yukarıda saydıklarım benim asla değişmezimdir.
Renkler varsa bende de huzur da var. Denizin mavisine, agacin yesiline, topragin kahvesine bayilirim ama hepsi bir aradaysa asik olurum yengec burcu olarak.
#HuzurumBurcumda #Terazi
Buradan hiç bir yere ayrılmazdım. 😊
#HuzurumBurcumda 'n ziyade anılarıma anlam katan bu göl'de 💚
Kesinlikle bu manzara benim! #HuzurumBurcumda #Koç
#huzurumburcumda
Orada yürümek harikaydı. Yüzmekte.
Fala gerek yok, yeşil bir Rize yeter burcuma.. Azcık da Pokut..
Manzaraları gökyüzünden izlemek. Resim Fethiye Babadağ atlayışımdan az önce kendi çektiğim resimdir. :)
Bir Terazi olarak benim için en huzur verici manzara kesinlikle far paleti görselleri 😍♥️
#HuzurumBurcumda 🌈☀️
Kazanamayacağım ama... Benim MİDİLLİ ADASINDA çektiğim ve en çok beğendiğim manzara.
#HuzurumBurcumda
Eklemeyi unuttum, Ikizler Burcuyum :)
#huzurumburcumda
Aslan burcuyum, bu da dün yaptığım bisiklet turundan bir manzara..
Boğa burcuyum ve güneşin batışına bayılıyorum. #HuzurumBurcumda aşığım bu manzaraya 🧡
The Shire <3
@ShinneS aslan
Güzel bir deniz atayım o zaman bu yazdan 😍😍 #huzurumburcumda
Hiçbiri sadece bu :) :) :) =
Konunuz guzel olmuş, size bir lafım yok. anneannemde bakıyor fala. Bakıyordu yani.
Ben sadece Hz. Huseyinin resmini görunce "bu peygamberin resmi" diyen ve fal bakan cahil İslam Mensuplarına acıyorum.
Aktep burcuyum heran aksiyon yaşayacakmışcasına olan bir ormandaki yeşilin her tonu da; denizin sanki sıkıntılarımı alıcakmışcasına uçsuz bucaksız hali de bana huzur verir. İkisinin karışımı olmalı benim huzur bulduğum manzaram😊
Benim manzara anlayışım da doğal ateşte sucuk pişirirken ormanı, yıldızları izlemek.
Evet ufkum yok.
benim manzaram bunlar

Bana huzur veren farklı duygulara sokan tarihi yapılardır. Eski bir taş bir sokak bir ev bir sanat eseri beni alıp götürür. Koç'um bu arada.. :)
Buranın dinginliğini seviyorum bazen kimse olmuyor sadece ördeklerin suda çıkardığı ses eşliğinde çay içmek huzur verici 😉
#huzurumburcumda
Tabi ki bu manzara :
Böyle yerler.

#HuzurumBurcumda Kova burcuyum ve benim manzaram😍
Hatay'da bulunduğum sırada çekmiştim. Kasvetli ancak yinede Sevdim 👌
#HuzurumBurcumda bu güzel beldemde (Çağlayan'da) huzur buluyorum.
#HuzurumBurcumda bilin bakalım ne burcuyum :D
Boğa 😂
Bu şişlerden biri senin :D
Yanına yayık ayranı da olmalı ama 😬
Ismarlarsan olur neden olmasın :D
Ayran kolay sen şişlere sahip çık malum sitede Boğa çok 😂😂
Bana güvenme bence :D
Hayda kuzuyu kurda emanet ediyoruz bak haklısın burda sen çekil ordan ben şişlere bakarım 😂
Ayık ol abi bak çok canını yakarlar :D
Şiş yanmasın kebabıda kediler yemesinde gerisi önemsiz 😬
Inşallah :D
Boğa olmak ayrıcalıktır :D
Kova, sabahın ilk ışıkları kadar umut dolu.
Fallar ve burçlar gelecegimin çok parlak olduğunu söylüyor. Hani ben hicbisi göremiyorum. Ne zaman kurtulacak bu durumdan artık gerçekleşsin de kurtulalım
Deniz her zaman huzurla dolu bir kaçış noktam olmuştur
Nisa’nda başlarım Kasım’da bitiririm girmeyi
Deniz kenarında oturuyorum düşünüyorum hayal kuruyorum her şeyi yaparım deniz mükemmeldir
Benim manzara aslında Doğa, yeşillik, akan sular vs.
ama @TokEvinAçKedisii nin yüklediği resim de zaten bol ağaçlı yeşillik yerlerde olmazsa olmazlardan birisi, Beni benden aldı valla :)
Şu sıralar ruhum o kadar kalabalık ki olsa olsa bu olurdu dedim. Yani Ay'da balık tutarken ben.
Hadi bakalım #huzurumburcumda manzarası bırakayım şuraya :)
Bna şu an en huzur veren manzara sevdiğim erkeğin kolları olur..
Manzaram bu - Oğlak :) ♥
#HuzurumBurcumda
#HuzurumBurcumda boğa burcuyum
neden hiç mavili arkdaslara çıkmıyor bu :) fal hediyesi yahu :D
#huzurumburcumda en mutlu olduğum gündendi.
Benim için bu resim.
İşte budur 😃
deniz olsun ucu bucağı gözükmesin.. öyle boş boş bakıp kamda olmayacak gerçekleşmeyecek bişeyler düşüneyim.
#HuzurumBurcumda ikizler
tam benlik yer burası🌸
#HuzurumBurcumda
Tam bna gore
😊😊😊😊...
Çok güzel değil mi 😍 #ikizler
#HuzurumBurcumda Başak ♏burcuyum
Boraboy gölü beni benden aldı huzur verdi.
Koç - bora bora 👍

İşte bu #HuzurumBurcumda Kova
Deniz huzur veriyor.
#HuzurumBurcumda
işte huzur <3<3<3
#huzurumBurcumda Bence böyle bir yerde , böyle bir manzarada ömür uzar yaa😍😊
Oğlak burcuyum. şu sıralar huzur veren her yer olur :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar