Akran zorbalığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz küçükken böyle şeylere mahruz kaldınız mi? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
birbirlerine sözlü fiziksel şiddet uygulayan çocukların ev hayatını düşünyorum da muhtemelen anne baba ilgisi görmemiş veya annesi babası da insanlara saygısız kimseler. eskisi gibi çok çocuklu aileler yok hadi 9 kardeş olsa çok zor hangi biriyle ilgileneceksin ama 2-3 çocuklu ailelerden böyle saygısız çocuklar yetişince ben direkt anne ve babayı görüyorum. İlk çocukluk dönemine bakarsan zaten ne görürse direkt alıyor ve aynı hareketleri yapıyor.
Ensest hastalığı, küçük yaştan aşılanıyor, iyi ki kalmadım. Şükurler olsun., istemeden kalanlara da üzülüyorum, umarım bu çıkmazın içerisinden bir an önce kurtulurlar.
oyle bisey olmadi benim olsada babama soylerdm herhalde ahsha 😂
Cevap
7Cevap
Çok maruz kaldım.😂 Ben gülüp geçiyorum, aileler dikkat etsin. Ağaç yaşken eğilir.🦋
Lisede ya da orta okulda herkes, yaşamışıtır ondan öncesinde büyüklenme çok olmaz herkes birbiriyle arkadaş kavgalar bile usulüne göre
Travma oluşturma ihtimali oldukça yüksek bir durumdur. Ya böyle bir duruma maruz kalmışızdır ya da bu durumu yaratmışızdır.
Her yerde mevcut bunlardan daha çocuk yaslardan itibaren baslıyor okul hayatına kadar sürüyor. İs yerlerinde ise mobbing sıkıntısı var
Aile yetiştirmesine bağlı bişey kimisi akran zorbası olur kimisi akran zorbasının anasını ağlatır 😀
Kaldım bir grup etrafımı çemberleyip benden dakga geçip gülüyorlardı. En son ağladım öyle dağıldılar
cok maruz kaldım ama ben onlara göstericem günlerini
Kardeşler suç üstlenmek için doğar 😂 Üstlenmezlerse harçlıkları yok oluverir
Abim korurdu hep beni, şımarık veletler yanıma yaklaşamazdı😂
küçük kuzen dövülmek için doğurulmuştur
Aile terbiyesi ve disiplinsizlik
Çok maruz kaldım hemde çok
küçükken öyle zorba tiplerle çok kavga ettim
Terbiyesiz ailede büyümüştür
beni Hep doverlerdi :D
Çook
Çok maruz kaldım.
devam etmeli böyle..