Hırsızlık suçunda ne olur?

Merhaba, ben kasım ayında market görevlisi iken beraber çalıştığım bir arkadaşımın dolabında açık şekilde bulunan ve şifresini bildiğim kredi kartını çaldım. Sonra atm den içindeki parayı çektim ve bir borcumu ödedim daha sonra o arkadaşım tabi karakola şikayette bulunuyor ve ATM kamerasından benim olduğum ortaya çıkıyor beni karakoldan aridlar ve ben gittim orda herşeyi itiraf ettim. ilk defa olduğunu pişman olduğumu ( ki gerceketn pişmanım) söyledim. Ogün savcı eğer aynı gün çaldığım parayı arkadaşımın hesabına yatirirsam göz altına alinmiyacagimi söyledi bende ifade verdiğim. ayni gün arkadaşımın hesabına çaldığım miktar olan bin TL yi yatırdım. Tabi konu mahkemeye taşındı bugün e devletten baktığım da 28 Mart'ta mahkeme olduğunu gördüm. Sizce bu davandan ceza mı çıkar uzlaşmami çıkar. Bu arada ben tovbe ettim namaz kılarak her gece dua ediyorum Allah'a bu gunahimi affetmesi için. Avukat tutucak param ne yazikki yok :( yani şu an sigortalı bı ise yeni başladım lakin avukat danışmanlık. ucreti verebilecek gucum yok :( ne yapmam lazim ve mahkemeden nasıl bir karar çıkar :( Çok çok Çok pişmanım lütfen yargilamayin ve yardımcı olun nolur...
Güncellemeler
+1 yıl
Avukatsiz adliyeye gidersem ne olur? Bu sorunun sonucunda
Hırsızlık suçunda ne olur?