Merhablar. İlk defa hırsızlık yapan kişiye ne olur. Gece motor çalmış. Parçalarıyla oynamiş degistirmiş ama motor sağlam. Sonra yakalniyor kamera kayıtlarından polisle birlite karakola gidiyor ifade alınıyor ve gece boyunca nezarethanede kalmis sabahta parmak izi almışlar. İlk defa böyle bir şey yapıyor. Bu arada motorun değiştirdiği bütün parçaları vermiş geri motoruda teslim etmiş yani motora ait ne varsa geri vermiş bı cizigi kirigida yok sadece parça degistirmiş kendi parcalarinida iade etmiş. İçeri atarlar mi ya da maddi olarak karşı taraf bişey ister mi bu durumda ve isterse hırsızlığı yapan kişinin ödeyecek durumu yoksa ne olur.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dışardan çalmış anladığım kadarıyla evden ya da dükkandan vs değil. İlk suçu, milyon tane indirim alır para cezasıyla kapanır
4/2 mi neymiş aldığı cezanın indirim yüzdesi heralde. Bilmiyorum umarım o şekilde olur çünkü çok pişman ve asla böyle bişey yapacak biri değildi. Çaresizlikten yaptı ve çok pişman oldu geride veremedi
Aslında anlaşma teklif edebilir samimice özür dileyip geri zaten her türlü vericek
Zaten geri verilmiş sanırım polisler almış heralde. Çünkü geri verdim dedi tüm parçalarıyla birlitke. Motor duruyor ama parçalarında degiisiklik yapmışlar heralde ama orijinal parçalarında duruyomus onlarida vermişler. Heralde amaçları üstünde biraz oynayıp ruhsatsız uyguna satmakti
idam gelmeli. özellikle kamera kayıtlarna düşen öneml suçlar için. suç işleyen parazitleri toplumda tutarak yük etmemeli. cnayet tecavz ve başkasının malını gasp edenlern toplumda yeri yok
Evet çok haklısınız. Kendimize yapılsa ne kadar uzulecegimiz ve mağdur olacağımız bir durum. Çok haklısınız. Ama bunu iş gibi görenler ayrı çaresizlikten yapan ve pişman olan insan çok farklı. Evet o da yanlış ama en azından yaptığı şeyin yanliş olduğunu nezarethanede kaldığı gece boyunca pişmanlik duyan ve değer miydi rezil olmama buralara düşmeme kul hakkına girmeme diyen biri bu kişi. Çok haklısınız suçsuz demiyorum asla. Ama bazen hele şu devirde bilmiyorumya
bacım peki nezarethanede kalmasa aklı başına gelmez ama gaspa devam mı eder. eğer yakınınsa bırak cezasını çeksin. böyleleri size de zarar topluma da
Bunu yapan kişi eşim. Biz ayrılma noktasına geldik ben ailemin evine geldim işe girdim. Sonra hatasını anladığını söyledi vs. 3 aydır ayrı şehirlerdeyiz o yaşadığımız şehirde ben ailemin evinde başka şehirde. Ben ona şart koştum. Bu arada maddi sıkıntımız çok. Bı ton borcumuz var karşılığında hicbiseykmiz yok ne iş yapmaya kalktiysak battı. şu an 12 saati 400 TL ye sigortasız işte akşama kadar çalışıyor. Ve ben ona İstanbul'a gelmezse barismayacagimi söyledim. Güvenim yok çünkü düzelmesi yonunden
O da hatalarını yanlışlarını anlamış olacak ki. 4 yaşında birde oğlumuz var. O da bizim için çabalayan ağını kendini kanıtlayan ağını bı daha bizi mağdur etmeyecegini söyledi ve şartimi kabul etti. Bu ayrı kaldığımız 3 ay boyunca oğlum çok etkilendi. Ve sürekli babasını özlediğini söylüyor beni istemiyor vs. 4 yaşında ama herşeyin farkında ve çok tepkileri var vurması herşeye ağlaması sinir hastası gibi bişey oldu oğlum. Ve eşimde hem benim hem oğlum için bir an önce buraya gelmeye çalışıyordu. Ve hep para biriktirmek lazım para bulmam lazım oğlumuz etkileniyor sızı özledim vs diyordu
Günlük 400 lira alıyor sadece evde koltuk takımı var onda yatıyor. Herşeyi sattım ben ayrilma dusuncesiyle. İşte yok evimizin olduğu şehirde hatta bir köyün çarşısı orası. Aslında bu yapmış olduğu şey bizim içindi. Çocuğu içindi. Ki hiçbir karakolluk durumu dahi yok bugüne kadar karakol nedir bilmez bile. Hatta bunu yaptıktan sonra çok pişman olmuş geri götürmek istemiş ama yapamamiş.
sana ve çocuğa yazık. ama şunu bil ki böyleleri kumara ya da içkiye bulaşmış olanlardan farksızdır. ilk gaspını yaptı iyi ceza yemezse hatta yerse bile daha fazlasını yapma potansiyeline sahip. yerinde olsaydım böyle biriyle barışmak yapacağım son şey bile olmazdı. Çok tehlikeli sular. borca harca batan insanın karakteri de normal değildir. ayağını yorganına göre uzatmayan insandan ne eş olur ne baba. kurtul, kendi ayaklarn üstünde dur. hırsızlıkla başkasının emeğine göz dikenden kimseye yarar gelmez. bu dediğimi belki de çok geç anlayacaksın ve çok pişman olacaksn.
Haklısınız.
İlk suçuysa adli kontrol şartıyla serbest kalır para cezası alır
Mağdur taraf para talep ederse ve suçlu kişi odeyemezse ne olur. Ve bu para cezası çok mu yüksek tutar olur
Yüksekde biranda ödemiyon işe girsin maaşının 4 de 1 i kesiliyo yavaş yavaş ödemiş oluyo cezeya gore 5 6 sene uzayanda oluyo 1 2 senede bitende
Anladım içeri girme durumu söz konusu mu. Polisler serbest kalırsın demişler ki şu an zaten dışarda arabulucu vs olacakmış. Ama avukatın dediği 7 yıla kadar hapis verebilirler demiş
Polise itibar edin avukata değil
H tipi cezaevi