Güncellemeler
+1 yıl
Sok marketin genel mudurune insta araciliyla mesaj atsam pisman oldugumu soylesem ve para transferini gerceklestirsek oluru var mı bu isin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çocukken böyle birşey yapmıştım ödemek istiyorum dersen sana ödül bile verebilirler böyleleri kaldı mı diye
Market zinciri fark edermi ki bizim ordaki şoktan yapsam şu işi olurmu
Bence etmez hepsinin sahibi belli zaten
Nasil soylemeliyim bilmiyorum ben dedemle yasiyorum dedeme danissam bu konuyu ama cok utanıyorum gidip markete ben sakiz calmistim yillar sonra odemeye geldim desem bunu nazikce ve pismanca anlatsam kul hakkim odenmis olurmu tabi helallik istesem kasiyerden yoksa sok marketin mudurunumu arasam telefonla ulasip
Aslında birşey olacağını sanmıyorum ama sen vicdanını rahatlatmak adına diyebilirsin ve onlarında anlayışla karşılayacağından Adım gibi eminim , o zamanlar hem bunun bir kul hakkı olduğunu bilmiyormuşsun hemde daha ufaktın bence bir sıkıntı yok ama dediğim gibi çoook uzun zaman önceydi böyle böyle oldu vicdanım rahat değil hem kabul ederseniz ödemek isterim hemde hakkınızı helal edin dersin olur biter
Git herhangi bir şoktaki kasiyere bunu anlat ve sakızın parasını ver kasaya koysun. Bu kadar basit.
Herhangi bir islem baslatilirsa sonucta tanimiyorum
O zaman ölen bir arkadaşım çalmış ben de onun adına ödemek istiyorum dersin.
yani illaki vardır, gidip nereden çaldıysan nazikçe söyke
Kasiyeremi soyliyim degismistir bi onemi var mı herneyse ya benim kadar nazik olmazsa nasil anlatmaliyim olayi
büyük bi market miydi yoksa küçük mahalle marketleri mi
Bildiğimiz şok market cok buyuk degildi
bence sorun edebilirler ya, ne bileyim birisini doyur belki onun yerine geçer :")
Aynı yere git benim borcum vardı de öyle ver veya gidip alışveriş yap işte para üstü kalsın de
Ayni yer bana uzak kaliyor baska sok markette soylesem ya ben aslinda durust olma taraftariyim durustce caldim ve geri odemek istiyorum diyince biliyorum rezil olucam ve incinicem kasiyerlerin karsisinda ama onemsemiyorum bilemiyorum sok marketle iletisime gecip boyle boyle diye anlatsam cok buyutmus olurum ve benden sikayetci olurlar diye korkuyorum habersizce halletmek ne kadar dogru bilmiyOrum ben dedemle yasiyorum dedeme soylemelimiyim bu konuyu
Dedene söylemeli misin bilmiyorum söyleyebilirsin aslında. Oranın müdürü farklı çalışanları farklı falan market zinciri zaten ama bilemedim o markete vermen daha iyi olur bence ve şikayetçi olabilirler mesela sabah tek git bir şey al kimse yokken eğer kasiyer sorun etmez gibi biriyse söyle ama söylersen belki sıkıntı olur bilmiyorum zaten kariyerler değişiyor genelde kim bilir kaç kere değişmiştir ama sen bilirsin
Sok marketin genel mudurune instadan mesaj atsam boyle boyle diye anlayisla karsilarmi
😅 bence yapma böyle bir şey. Ama reşit olmadığın için pek bir şey yapacaklarını sanmam yani hırsızlığı reşit olmadığın zamanda yaptığın için diyorum benim dediğim gibi oraya gidip borcum vardı de suçluluk duygusu olmuş herhalde ondan söylemek istiyor olabilirsin
Alışveriş yap para üstünü almadan git
Caldigim yerde degilim Şu an baska şok markete versem parayi fark edermi ve nasil verecem nabiyon diye sormazlarmi
Başka yerdeysen boşver ya. Sen 2 TL zarar ettirmiş olsan da onlar para üstü olarak vermedikleri 5kuruşlarla o açığı kapatmışlardır
Sakiza zam geldi 5 sene icinde 5.25₺ civari oldu 5 krs 5tl olacak kadar alisveris yaptigimi sanmiyorum ayrica karttan oduyorum
Baktim iki tlymis toybox calmistim
Söylemiştim :)
sakızın parasını ver