Gratiste hırsızlık?

Bundan yaklaşık 1 ay önce gratisten birkaç ürün çaldım. Yaptığımın çok kötü bir şey olduğunun farkındayım ve çok pişmanım. Daha önce böyle bir vukuatım olmadı. Her gece dua ediyorum ve bir daha asla benim olmayan bir şeye el sürmeyeceğime dair çok büyük bir yemin ettim. Kendimden çok utanıyorum çünkü çok güzel bir lisede gelecek vaadeden bir öğrenciyim. İleride hukuk okumak isterken yaptığım şeye bakar mısınız? Çok ağladım ancak bunu aşmak zorundayım. Çaldığım şeylerin fiyatını bilmiyorum ancak büyük miktarda parayı sadaka olarak vereceğim. Konuya gelmem gerekirse; oradan alışverişlerimi hep para ile yaparım ve gratis kartım yok. Yani kimliğimi tespit edememişlerdir. Oradaki alet çıkarken ötmedi, gördüğüm kadarıyla mağazada kamerada yoktu. Çok işlek bir gündü zaten tespit edebileceklerini sanmıyorum ancak protekol hakkında hiçbir fikrim yok. Aradan bir ay geçti bana ulaşmadılar ve polisle ilgili bir şeyde olmadı. Bu olmayacak demek mi? Ya da kamera görüntülerini diğer gratislerle paylaşmışlar mıdır? Yaptığım şey için çok üzgün ve pişmanım. Lütfen konuyla ilgili bilgisi ya da düşüncesi olanlar bana yardım etsin.
Gratiste hırsızlık?