Diğer Gratis hırsızlığı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor LÜTFEN ACİL YARDIM!!! kardeşim gratis indiriminin son gününde ürün çalmış. Çıkarken ötmemiş çünkü bandını çıkarmış. Eve geldiğinde korkusundan ağlıyordu. Sizce bişey olur mu? lütfen cevap verin bende korkuyorum yaşı 18. Güncellemeler+1 yıl Şu an evde kimse fark etmemiş çaldığını Güncellemeler+1 yıl yine de bişey olur mu kamera falan Gratis hırsızlığı? Cevapla İndirim Soruları Gratis Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Evanesco Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Kameralardan fark edilebilir. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl evde ama şu an fark etseler nolur ki Yorumla Evanesco +1 yıl Yüzünün görüntüsü alınır polise verilir ve tüm gratis mağazalarına kardeşinin yüzünün fotoğrafı atılır muhtemelen bir daha içeri alınmasın diye. Yorumla Soran +1 yıl orası sorun değil de mahkeme polis falan şu an devreye girmemiş. Kameralar görmedi diyor üstelik Yorumla Evanesco +1 yıl O hiç belli olmaz her yerinde kamera var. Mal sayımı vs. yapıldığında ürün eksiği fark edilir ve detaylıca bakılır zaten. Yorumla Soran +1 yıl ne bileyim ya indirim günü ya kalabalıktan uğraşmazlar diye düşünüyorum. napsak ki Yorumla Evanesco +1 yıl Her şeyden önce kardeşinizi alın ve bir psikologa götürün normal bir davranış değil bu. Sonrada gratise gidin ve ürünün ödemesini yapın. Yorumla Soran +1 yıl ürünleri çaktırmadan bıraktım şimdi. daha da bişey olmaz herhalde Yorumla Evanesco +1 yıl Bilemiyorum. Yorumla Soran +1 yıl ama çok korkuyoruz o kadar mı kötü ya Yorumla Evanesco +1 yıl E hırsızlık bu iyi bir yanı yok... Kardeşiniz bunu neden yapmış parası mı yokmuş veya anlık bir gaflet mi bilmiyorum ama alışkanlığa dönüşmemeli. Yorumla Soran +1 yıl yok yok bir daha yapmaz zaten çok korktu o da başına bişey gelmesin de polis falan Yorumla Evanesco +1 yıl Keşke bırakıp kaçmak yerine bir çalışanla konuşsaydınız neyse dua edin kameralara bakılmasın. Yorumla Soran +1 yıl dua ediyorum valla yoksa yandık biz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kameralardan fark edilebilir.
evde ama şu an fark etseler nolur ki
Yüzünün görüntüsü alınır polise verilir ve tüm gratis mağazalarına kardeşinin yüzünün fotoğrafı atılır muhtemelen bir daha içeri alınmasın diye.
orası sorun değil de mahkeme polis falan şu an devreye girmemiş. Kameralar görmedi diyor üstelik
O hiç belli olmaz her yerinde kamera var. Mal sayımı vs. yapıldığında ürün eksiği fark edilir ve detaylıca bakılır zaten.
ne bileyim ya indirim günü ya kalabalıktan uğraşmazlar diye düşünüyorum. napsak ki
Her şeyden önce kardeşinizi alın ve bir psikologa götürün normal bir davranış değil bu. Sonrada gratise gidin ve ürünün ödemesini yapın.
ürünleri çaktırmadan bıraktım şimdi. daha da bişey olmaz herhalde
Bilemiyorum.
ama çok korkuyoruz o kadar mı kötü ya
E hırsızlık bu iyi bir yanı yok... Kardeşiniz bunu neden yapmış parası mı yokmuş veya anlık bir gaflet mi bilmiyorum ama alışkanlığa dönüşmemeli.
yok yok bir daha yapmaz zaten çok korktu o da başına bişey gelmesin de polis falan
Keşke bırakıp kaçmak yerine bir çalışanla konuşsaydınız neyse dua edin kameralara bakılmasın.
dua ediyorum valla yoksa yandık biz
Birşey olmaz şimdiye olmadıysa
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!