Arkadaslar hangi timler daha iyi
Jandarma Özel Harekat mı?
Polis özel Harekat mı?
Yoksa Özel kuvvetler mi?
Jandarma Özel Harekat mı?
Polis özel Harekat mı?
Yoksa Özel kuvvetler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Jöh ordunun ciddi birimidir Jandarma olarak fazla ileri gidemezler bazı olaylarda, Pöh emniyetin ağır abileri, eğtimleri, delileri nasıl ökk sat sas baya bir ileri derecede sahada hızlılarsa emniyetin delileri Pöhdür, Ökk yi anlatmama gerek yok ama çeviklik açısından Pöh öne çıkar bedeni çeviklik açısından eğer dayanabilirim sabrederim diyorsanız Ökk tabii, ayrıca şunu söyleyeyim Pöh paraşütle atlama yapmaz eğitimde ve sahada helikopter ile inerler tabi alana ama eğitimleri süresi hariç Ökk ninde eğitiminden farkları yoktur Pöhün
hepsi kendi alanlarında cok iyi ama özel kuvvetler her alanda egitim alırlar özellikle sat komandoları hep olmak istemişimdir ama kücükken özendiren kimse olmadıgı icin olmayı düşünmemiştim keşke birileri yönlendirseydi özel kuvvetci olsaydım
Kral sat komandosunu rüyanda olursun :))
@TurkishArmedForces kücükten özendirselerdi yol gösteren olsaydı olurdum sen beni tanımoyosun o yüzden neler yapabilcegimi bilmiosun
@TurkishArmedForces her şey kafada biter baba sat personeli ilah değil o adam nasıl başardiysa bu adamda yapar sen klavyeden nasıl olduğunu anlayamazsın o adamın ama evet 100 kişi girse 2 3 en fazla haklisin
yillardir terör bitirilemedigine göre demekki üçüde bir işe yaramamis.. bye
Biri bitince digeri geliyor ondan
Sizin gibi bacım çocukları olduğu sürece bitmez
özel kuvvetler
Cevap
8Cevap
Arkadaşlar TSK içinde istediğiniz söyleyin SAT SAS ÖKK bu birimlerin yanından geçmek mümkün değil gibi bir şey gerçekten ökk jandarma ve komandolar için zirvedir eğitimlerde ölüm dahi çok sıkdır bu birim personel sokakta bir olaya karişsa dahi farkli yargılanır vatandaşin sagliği için göz oyup kulak koparıp göz açıp kapayana denk boğma gareketiyle oldurme dahi özellikle SAT anlamazsınız ne olduğunu 1ÖKK 2JÖH 3PÖH POLİS ASKERİ ALANDAN ÇOK SOKAKLARİ KORUR
Özel Kuvvetler Yani Bordo Bereliler Seçkin tim olarak Adlandırılı. Yani Özel Kuvvetler En Zorlu Ve Kutsal Görevlerde yer alır.
Hepsi iyidir. ama En güçlü iyisi de biziz yani Özel kuvvetler :)
Özel kuvvetci misiniz?
Adam kendini bordo bereli sanıyor vay zavallı:)))
@TurkishArmedForces Ah şunların güncel hayatta hep olması 😆 Pöhü fazla hafife almayın
JÖH PÖH onlar boş en iyisi BORDO BERELİ BİRER ÖLÜM MAKİNASI
Hepsi birbirinden tecrübeli cesur
1 Çevik kuvvet
2 Polis Özel harekat
Hiçbiri bir boka yaramıyor.
Niye hanfendi siz tirnaklardan tuvalartinizi yapabiliyormusunuzdaamkoyuum turkcemi bozdurmayin herkes sizin gibi şımarık olsaydı üzerimizden hain inmezdi saygılar ama size değil bu boka gönüllü olan babalara
Kaşar akılı ol aklını alırım
tabiki hepsi kendi alanında iyi
Ülkeye yaraı olan
Borda tek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?