Arkadaşlar merhaba. Ben atama tercihleri yapacağım. Ordu ve Karabük’ten birini seçeceğim. Sizce hangi şehir daha büyük, gelişmiş ve güzel?
Ordu
Karabük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sinop'lu ve Karadeniz bölgesini bilen biri olarak daha önce dediğini iki yerde de idari amirlik makamlarında görev yapmış bir memurum. Bana sorarsanız Karabük memuriyet hayatına daha yatkın ve uygun , ucuz bir şehir. Doğal havası güzel suyu güzel ev kiraları vs. çok ucuz bir şehir. Örnek vermek gerekirse Ordu'da en ucuz kira 1+1 75 mt2 evler 750 TL , Karabük'te aynı şartlarda ise 350/400 TL civarında. NOT : Yaş kısımında 19 yazıyor , yanlışlık eseri olmuştur esas yaşım 39 mesleğim İlçe sağlık müdürü önceki işim psikologtu.
Ordu ile Karabuk mukayese edilmez edilemez. Ordu Karadenizin en guzel sehiri. Karabukun tek avantaji Ankaraya yakin olmasi.
Karabüklü olarak sana orayi öneririm
Cevap
8Cevap
Ben her ikisine de gittim. Görev gereği. Ordunun ilçesine gittim deniz kenarı çok güzeldi. Karabük safranbolu gittim gezdim güzeldi ama sıkıcı. Ordu da deniz olduğu için daha iyi olabilir sen bilirsin.
İkisinede defalarca gittim, Ordu Karabük e göre daha önde elbette. Beklentin nedir ona göre belirlenir.
Karabük diyorum 😄😄
Süpper süpper
Budakimmis accaba?😉😄😄
Ohaaa 😂😂😂 ben Ordu diyorum o zaman.
Sen ztn full bana zıt git😂😂
Ne alaka ben Ordu yu seviyorum.😂
Sev bananee bende karabükü seviyom😂😂
Güzel memlekettir. Doğru karar.😂👍
Hm O kadarını bilemicem
E o zaman ne diye reklam yapıyorsun arkadaşım 😂
Ee yani ama ben sizler gibi olacağını düşünüyorum iyi ve temiz😊😊
İyidir ya. Bazı yaşlılar öğrencinin gürültüsüne dayanamayıp polis cagirsa da yaptığı yemekten ona da bir tabak koyan insanımız da var. Güzeldir güzel.😄
Iyi öyle olsun bari
valla ordulular hep ilginç insanlar sadece onu biliyorum
Anlatsana bir
Kesinlikle ordu sahili teleferiği yeter
Ordu kesinlikle. Karadeniz in en güzel şehri
Ordu yu bilmiyorum Karabük de bir halt yok
Karabük demir çelik fabrikasının adı bile yeter 😊
ikiside kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar