Savas dayak yedi diye oh cekenlerin dalga gecenlerin cogunun ilk/ortaokulda sinif zorbasindan zorbalandigini dusunuyorum yoksa bu kadar antipati aciklanamaz. Evet adam kustah falan da ozur de dilemis. Bi de ben hic anlamam ama bana adil bi mac gibi gelmiyor keske boyle ortaokul kavgasi gibi degil de ringli hakemli bsi yapsalarmis
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten kaan ringli maç teklif etti ama savaş onun bu konuda önde olacağını düşündüğü için sokak kavgası istedi
@kizlifotoolurmu uzulmesinler zaten ben sadece cocugu olan 50 yasinda bir adamin o sekilde dayak yemesinden keyif alanlarin zorbaliga ugradigini dusunuyorum, dun ve bugun okulda gecmiste boylari icin zorbalandiklarina sahit oldugum ne kadar 165 170 erkek varsa abi bak nasil da dayak yedi 170 adamdan savas lavas oldu boyu degil islevi tarzi konusmalari da bu hipotezimi destekliyor.
Milyonlarca kisiye acik sekilde saygisizca atip tuttuktan sonra madara olursan miyonlarca kisi de dalga gecer oh ceker bu dalga gecenleri oh cekenleri belli bir kesime indirgemen sacmalik bu olayi lehine kullanabilecek olan kullanir zaten kisa boylular boyu degil islevi onemli demesine dovusculerin fitnesscilara bos demesine vesile olur bu baska bir durum ama bu uzun boylularin fitnesscilarin zorbaliga ugramayanlarin da dalga gectigi gercegini degistirmez
Lan sifir taktikle. Nasil boyle rezil etti kendini. O kutleye sahipsin. Az bilgin olsa zaten adam sana boynunu getiriyor. Bi kitlese zaten boynunu nefessiz kalip pess dicek kaan. Kalas gibi dikilmeyle olmuyor savas
Savas cebeci kalas gibi dikildi. Hic bir taktik bilgisi yok. Halbuki maca en sansli o basladi. Kaan kuzu gibi basini verdi. Boynundan cok rahat kitleyebilirdi kaani. Iste orantisiz guc guc degildir diye hep derim. buda ornegi. Cunku egitimli 120 kiloyu 70 kg asla boyle deviremez. Bu hale getiremez. Ah be savas. Sifir taktik ile nasil boyle iddalasirsin. Guresmi tutcaniz sandin. Az bi bilgin bile olsa kaanin ona gelisini geri adimlarla yumusatirdin. Adama bacagini verirsen nakavt olacaginida mi. bilmiyorsun bu kadar cahilken nasil boyle bi iddaya girebiliyorsun.