- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılAklı çalışana bir sürü var. biz erkekler bu konuda çok seçici değiliz. ama özellikle gaza getirenler daha çok puan alır. kesin çalışır diyebileceğim bir kaç tanesini sayayım.
Aklına koyduğunu gerçekleştirebilecek güce sahip olduğunu biliyorum.
Yapamayacağın bir şey var mı?
Seninle konuşmanın kolay olmasını seviyorum.
Sana inanıyorum. (güveniyorum)
Beni hep güldürüyorsun!
Her zaman en iyi tavsiyeyi veriyorsun. O kadar akıllısın ki…
Güldüğünde o kadar tatlı oluyorsun ki.
bu kadınlar da baya iyi sallıyormuş iyimi? yazınca farkettim.74 Yorumla- +1 yıl
soruyu soranın bir düşmanı var galiba önüne geleni eksilemiş. düşmanı olanlar soru sormasın kardeşim. sizin çekememezliklerinizin cezasını biz niye çekiyoruz.
- +1 yıl
- +1 yıl
teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Erkeğe bir şey yok ki. Bütün iltifatlar kadınlara hep :)
Neden hep en iyi şairler erkeklerdir derler bilir misiniz? Çünkü onların en güzel ilham kaynağı kadınlardır, derler.7412 Yorumla- +1 yıl
Bu lafın üstüne laf daha tanımam aldım ben bunu 😂
- +1 yıl
Ben Düşüyorum
- +1 yıl
En iyi şairler ve ressamlar erkeklerdir çünkü erkekler ağırlıklı olarak beyinlerinin sol yarımküresini kullanirlar, görsel imaja, kaliteye, güzelliğe önem verirler. Hayalperesttirler.
- +1 yıl
Aman Tanrim neler oluyor
- +1 yıl
Mukemmel bir yorum 👏👏
Beni mutlu eden deger veren adami göklere çıkarırım herseyi de söylerim. Öyle biri var hayatımda çok şükür. Şımarmayan deger bilen biri. Bir çoğunu söylüyorum ve hayranlığımı hissettiriyorum. Mutluluğunu gözlerinden okuyorum 😊
121 Yorumla
+1 yılBiz kadınlara yatak odasını sevdiklerini öğreten erillere ayak uyduruyoruz işte. Bunun dışında iltifat var mı?
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi, estetik olmak daha çok kadına yakistigi için erkeğe daha çok güç, cesaret, heybet, kahramanlık gibi seyler daha çok uygun gibi geliyor.
" Evimin direği " , dağ anlamında " Kocam" gibi övgü kelimeleri zaten kullanılıyor.
Seksilik anlamında ne kullanılır bilemem zaten bizim kültürümüzde pek de uygun degil sanırım.20 Yorumla
+1 yılgüçlü kollarınla şu damacanayı şuraya bir zahmet hadi tatlım
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBence erkekler sözden çok hissetmeyi seviyor. Ve buyuzden onlara edilecek iltifat sayısı çok çok az.(Kadınlara oranla)
Onlara sıcak bir gülümseme ile bugün çok hoşsun desek bile gönüllerini feth edebiliriz bence.😂50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSenden çok iyi baba olur sözü en güzel iltifattır...
70 Yorumla Baktım da şöyle cevaplara kadınların bile ilk aklına cinsellik gelmiş sonumuz hayrola
Gözlerinin içine baktığımda kendimi görmek mutluluk veriyor de eminim karşıda ki kiside mutlu olur60 Yorumla
+1 yılEvimin direği, gemimin küreği... 😄🤪 iltifattan daha önemli olan bir şey varsa, o da; sevdiğini hissettirmektir bence... ❤️
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyafetler yakışmış ama ben kıyafetin altındakiyle ilgileniyorum
121 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin :)
Sen erkeklerin hasısın kimde var sendeki bu duruş bu kaslı kollar. Hulkun insan bulmuş Halis’in 😊😛 Erkeğim benim diyorum
55 Yorumla
+1 yılöpüşleri dokunuşları sevgi sözleri ile nasıl etkilendiğini ifade eden cümleler erkeği etkiler ilişki halinde ise istekli doyumsuz tavırlar erkeği coşturur. gerisi her iki tarafın fantezilere ne kadar açık olduğuna bağlı
10 Yorumla
+1 yılÇok seksisin çok harikasın.. selvi boylum... kuğu gibi boynun var.. güçlü kaslı kollarını yerim... vs.
73 Yorumla- +1 yıl
uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
- +1 yıl
muhteşemsin
- +1 yıl
Tecrübeli hatun.
Doğal seni seviyorum. Yanaktan öpücük İÇTEN. ADAM TAV olur. Da kadınlar erkekleri pipi den ibaret vazneder..
40 Yorumlaİnanmadığım hiç bişeyi laf olsun diye söylemem... konserve kapağını açan bir adama bile kahramanım desen sevinir onlar daha kolay mutlu oluyolar bence
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Belinde ki kemer olayım
Nefesin olup içine dolayım
Ez geç yürüdüğün yollar olayım
Söz-müzik: Tarkan T.30 Yorumla
+1 yılkizlar harbi iltifat etmeyi sanata ceviren cok az kisi var 3 4 kisi iyi iltifar etti digerleri one ayi secer gibi 😂Benim özgürlüğüm senin beni hapsettiğin yerdedir. gibi iltifatlar tabi zevkler ve renklere karisilmaz
10 Yorumla
+1 yılen yakın erkek arkadaşıma ellerinin çok güzel olduğunu ve sırtının çok geniş olduğunu söylüyorum, arkasından sarılarak belli ediyorum bunu. hoşuna gidiyor erkeklerin
10 Yorumla
+1 yılErkeğim, yakışıklım, kaslarına bayılıyorum, gözlerin çok güzel, çok güçlüsün, adamın dibisin...
60 Yorumla
+1 yılbence iltifa edilebilecek özellikler var. saçları saç modeli tarzı, yüz hatları, gözler, gülüş, hareket ve tavırları.
50 Yorumla
+1 yılSenden daha iyi erkek olamaz de g. tümüz tavana vurur 😂
50 Yorumla"Isit beni" usudukce aklima gelen tek soz. Ciddi anlamda isinmak derdim. Fesat olmayalim arkadaslar. ;)
53 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel 😊
bana candan sarılınması bin cümleye bedel. Böyle bir tanıdığım abla var beni öyle bir sıkıyor ki o an kendimi çok yüce biri gibi hissediyorum :)
20 Yorumla
+1 yılTatlı olduğunu söylemek çok hoşuma gidiyor, onun harici güçlü kuvvetli olma anlamında söylenebilir belki bşyler bir de yakışıklıysa bunu belirtmek de ayrıca güzel olabilir ;)
00 Yorumlaerkek bu kadın kadar ince elinmiş güzel söz beklemez hatta her güzel iltifattan sonra gel bir yapalım der kadın öyle mi başka başka der daha da söyle der doymaz. ondan fazla irdeleme salla gitsin.
00 YorumlaBir erkeğe bir kadının yapabileceği en büyük iltifat onu sevdiğini söylemesidir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılGülüşü güzel yarim☺️
Sert mizaçlı erkeğim ☺️
Bakışı eşsizim vs vs gibi tanımlamalar olabilir40 Yorumla
+1 yılCok guclusun ya da cok cesursun denmesi daha cok hosuna gidiyor gibi.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızın biri bana; ibo popon benimkinden daha güzel demişti 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Bazı erkeklerin popolari daha güzel oluyor kizlarinkinden
Saksosu çekilecek adam olduğunu söyle bakalım bir. 😂İltifatın sadece kadına yapılacağı görüşüne katılmıyorum. Çok hoşsunuz beyler.
17 Yorumla- +1 yıl
atma işte o zehirli oku
- +1 yıl
kime yapıldıysa artık gerçekten hoş ve bir o kadar şanslı olması gerek. Herkese doğmaz o kısmet :D
- +1 yıl
o zaman helal olsun diyorum direkt sabahın ilk ışıklarında
Hacı, kızlarda uğruna şiirler yazılacak çok şey var da, erkekler de ne bileyim...
10 YorumlaKarakterine ya da zekasına iltifat edilebilir benim hoşuma daha çok gidiyor mesela bu tarz iltifatlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKokun beni çıldırtıyor.
121 Yorumla- +1 yıl
3 kelimeyle bir erkeği baştan çıkaran kadından korkulur 😄
+1 yılsizi seven gerçek insansaları red etmeyin yeter en büyük iltifattır sizin için çarpan bir kalbi okşamak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Yiğidim
bebeğim
aslanım
yakışıklım
gamzene göm beni
Maşallah
Yerim seni41 Yorumla- +1 yıl
@Zehra1993 oo çok iyiymiş hiç böyle iltifatlar almadım keşke söyleyen olsa
+1 yılPoposunu sıkmak 😂guzel oldugunu söylemek hic yapmadim ama kocisim olunca yaparim
31 Yorumla- +1 yıl
Hoop aga yavaş geel
+1 yılÇok vahşisin, erkeğim, senin kadımınım, senin kölenim, ben seninim, çok yakışıklısın, çok güçlüsün. 😀😁
10 Yorumla
+1 yılTenini seviyorum, dokunuşunu özledim, kokun başımı döndürüyor, seni istiyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
tehlikeli sular bunlar :D
- +1 yıl
fazla tehlikeli :)
+1 yılVücudun tenin çok güzel. Çok güzel kokuyorsun falan heralde 😂😊
24 Yorumla- +1 yıl
@Şehzade81 hoşuna gidermi bunu desem
- +1 yıl
@Şehzade81 madem öyle niye eksiledi bunlar 😂
+1 yılYengemle kuzenim ilk evlendiklerinden bir süre sonra yengem kuzenime "Rabbim evlatlarımızı sana benzetsin" dermiş.
30 Yorumla
+1 yılGördüğüm en güzel boyun seninki bir emebilir miyim demek tabi fetişi olanda işler😁
22 Yorumla
+1 yılne güzel adamsın kirpiğini tek tek severim senin karagözlüm :D
20 YorumlaKibarlık centilmenlik yaptığında seni düşündüğünde bunları fark ettiğini göstermek için teşekkür etmek.
01 Yorumla
+1 yılBence edebiyatın ötesine gecersek ben bilmem esim bilir programlarında kadınlar oldukça açık bir şekilde soyluyorlar bunları eşlerine. 😃
00 Yorumla
+1 yılBana iltifat etme bana en sevdiğim yemeği pişir. İltifat kadına edilir. Güzel yemek bence erkek için en iyi iltifattir
10 Yorumla
+1 yılHer elini tuttuğunda içinin titremesini gibi şeyler ayroca nabza göre de onun hiçbirseyimden iğrenemeyeceginizi dile getirebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBana sevdiğim kız " şairim benim " demişti.. hayatımda duyduğum en güzel iltifattı bu..
20 Yorumlasakalların çok öpülesi diyeni duydum hala etkisindeyim :(
24 YorumlaYorumlari okudumda erkeklerin iltifat anlayisini.. seveyim😅
30 Yorumla
+1 yılÇok büyük.
Gördüğüm en çekici erkeksin.
Beni tahrik ediyorsun31 Yorumla- +1 yıl
Ya küçükse :)
Genelde erkekler başarılarıyla övünmeyi çok severler ona başarılı olduğu bir yönde iltifat et
10 Yorumla
+1 yılYürüyüşü özelim 🙇♀️ dediğim an zaten yüzündeki ifade yetiyodur 😇
10 Yorumla
+1 yılSenin kafan olmasa ne olur? ben seni seviyorum bosver
13 Yorumla- +1 yıl
@LoveBites sürekli kellikten dert yanan biri için çok samimi bir iltifat ettiğimi düşünüyorum
"Bicepslerin silikon mu? " hebele hubele.. Alıcı bakın yeter biz anlarız.
10 Yorumla
+1 yılİç dünyamın itirafını yapacak cesareti kendimde bulamıyorum :D
10 YorumlaErkeğe iltifat deyince bir anda kendimi mevzide topa tutuldum sandım. 😂😁
19 YorumlaGözlerin çok güzel denebilir.
Gülüşü, duruşu, tavırları, sesi vs..
Iltifat edilecek malzeme çok.00 Yorumla
+1 yılerkeğe iltifat edilmez o kadınlara özeldir erkek ya adamadır ya da adamlıkdan uzaktır
00 YorumlaHicbir kadının bunu dusundugunu sanmam hayat bu konuda kadın üzerine kurulu erkekler ilgi görmemeye alışmışlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. dütdürü dünya filmi sanırım. cem davran filmi onu tavsiye ederim. orda çok iltifat war
00 YorumlaÖn takımlarını yokla küçük olsa bile ohv çok büyük de ondan iyisi yoktur
00 Yorumla
+1 yılGüzel soru ancak iltifata ihtiyac duyuyor muyuz ayri bir soru
00 Yorumla"O bakışların beni kendimden geçiriyor, içim eriyor aşkım" dese tamamdır.
00 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne