Bana sorarsanız tartışmasız "Mangal yelleyen Erkek çekiciliği" diye efsane bir Şey var, öyle böyle değil, üüffffff. 😀😀😀 (Gerçi o Kebabın da Çekimi olabilir, emin olamadım bir an. 😄
Kendinizi o an birde bizim gözümüzden görün Beyler 😀
Peki sizce Erkeklerin en seksi olduğu an nedir Kizlar? Beyler sizin en çekici hissettiğiniz An'lar hangileri? 😊
Resimde yazılan anıyı çok yaşadım 😂 tam eğleniyorsun , yol yanlış. Sesi kısıp doğrusuna bakıyorsun. Seksi oluyormuyum yarı yarıya bazıları ile hoş sohbet oluyor bazısı gülüyor (dilini anlamıyorum ) bazısı ise hiç konuşmuyor. Eee napiyim zorlamı konusturuyum 😂
Denizden şöyle yavaş yavaş çıkıyorum ya ilk önce göğüsler sonra karın kaslarımın çıkıyor ya o zaman plajdaki kadınların bir anda kafafaları bana dönüyor ya paha biçilemez 🤣🤣🤣 Plaja çıkınca tabi yanınıza şezlongumuzun yanına gelen kadınlar tabi ki 💪💪💪💪💪
Yoo mesela benim kirli sakalın bir tık ötesinde kaşınımaya başlıyor hemen 5 no kartuş ile kısaltıyorum. Kaşındığı için kalıyorum. O kadar çok kaşınma dedim ki sakalım kaşındı 😂🤣😂🤣😂
Spor yaparken bilhassa gozlerine bakıp biryere asılıyorlarsa falan :D ya da elde kalem çevirme olaylari var sakallarni elleriyle duzeltmeleri vs babamla sohbet etmesi diyomuşum :D
konuşunca düzelmez böyle şeyler ;) erkek dışarı boşalmak istemez en azından emdirerek ağzına boşalmak ister mesela. bunu her kız yapmıyor. o yüzden sevişmeyi zevk vermeyi bilen kızlar candır nadirdir
En İyi Cevaplar