Kafasında huniyle gezene 😂
Takacam yakında bende 😛10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere. 😂
40 Yorumla
+1 yılHayat delilere güzel cinsiyet önemsiz
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Şahsen bana güzel :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Erkeklere güzel tabi. Kadında kıl tüy sıkıntısı regl doğum sancısı derken neyse hadi erkek de bir yerden acı çekiypr. Kadın hem çalısıyor çocuk bakıyor eve gel telaşla yemek hazırla gerici kocan varsa yandın bittin bulasıgı alıp öteye bile koymaz ev işi bitti misafiri geldi çay pasta agırlaması var. Her sene mevsimsel temizlik kışlık hazırlık kaynanaya git onun için de yap erkek de ömür boyu işe gitsin akşma gelsin yemek ye iç sıç tv izle yat uyu. Umarım bilinçli olur herkes ve kadınların ne kadar yorulduğunu anlar. Ben annemden gördüm. Babamın yaptıgının kat kat fazlasını yapıyor. Babam içtiği su bardagını yıkamaz
10 YorumlaHayat erkeklere güzel. Evlenmiyorlar cinsellikten mahrum da kalmıyorlar, evleneler eşleri memnun etmese dışarda bir şekilde memnun oluyorlar. Evleniyorlar çaba harcamak yok, boşanıyorlar ayıplayan yok, istedikleri yere gidiyorlar başına bisey gelme kaygısı yok. Kaçamak yapıyorlar-kadın hamile kalabilir ve bununla tek başına mücadele etmek zorunda kalır- ama bundan hiçbir zararları yok. Ezilme yok, mahalle baskısı yok, yan gözle bakılma yok. Kısaca hiçbir dertleri yok ama utanmadan bir de şikayet ediyorlar. Valla bunlarda akıl mantık da yok.
112 Yorumla- +1 yıl
Bunları yapanlar için Allaha hesap verme günü var rahat ol!
- +1 yıl
@tutkuylasevbeni yapmayan var mi? Öyle de rahatlar ki kimseye bisey olduğu yok. Bugün haberde bebek sokağa bırakılmış. Niye evlilik dışı belki tek gecelik birşey. Ama hamile kalıp aylarca karnında taşıyan kadın. Doğunca ne yapacağını bilemeyen kadın. Erkek zevkini yaşadı gitti Ama kadın o zevkin bedelini çok ağır ödedi haberi bile yoktur erkegin ama kadına dünyanın yükü kaldı belki ömür boyu vicdan azabı. Vallahi Allah in yaradışı bile erkekten yana. Of 😥
- +1 yıl
Var tabii herkes bir değil. Öyle değil işte zaman dolmadı daha mahkemenin bir vakti var. herkesin bir kez yaşama hakkı var ve dönünce ana yurda olan orda olacak...
- +1 yıl
Haksızlığa uğrayan, ezilen, acı çeken hakkını alacak elbet kimsenin ettiği yanına kâr kalmaz kalmadı kalmaz.
- +1 yıl
@tutkuylasevbeni yine de kadın daha dez avantajlı.
- +1 yıl
Dediğin tipde kadınlar da var hem de az boz değil erkekten beterler erkek gibi davranmaya çalışıyorlar, erkek gibi yşıyorlar. Ruhları paramparça ama belki farkındalar belki değiller...
- +1 yıl
Cinsiyete değil de insanına göre bence...
- +1 yıl
@tutkuylasevbeni Zor zor kadın olmak çok zor.
- +1 yıl
🙂 hayat zor yaşamak zor iyi insan olmak zor. İnsanlar çok zor...
- +1 yıl
@tutkuylasevbeni herşey çok zor 😆
- +1 yıl
Biz insanlar daha da zorlaştırıyoruz
- +1 yıl
😀😀
Aile & Toplum konusunda 995 cevap paylaştı. Hayat yaşamasını bilene güzel afetligim. 😊
❤️😘❤️❤️31 Yorumla- +1 yıl
❤😘😘
+1 yılBence erkeklere guzel...
Erkeklerin kendileri evlenecekleri kadindan temiz gecmis, hamaratlik, beceriklilik, guzellik ve iyi bir fizik beklemesi normal iken kadinlarin iyi bir meslegi olan ve iyi kazanan bir erkek istemesinden gocunuyorlar nedense.30 Yorumla
+1 yılKadınlara güzel istediği karşı cinsi elde edebiliyor çalışma derdi yok erkek getiriyo bir yemek bir çocuk çamaşır bulaşık makine yapiyo zaten eskiden su bulunmazmış dere giderlermiş köylerde şimdi ise her imkan var
10 YorumlaHer iki taraf için de zorlukları ve kötü yanları varken ve hatta hayat güzel diyebilmek için çok çabalamak gerekiyorken bu soruya net bir cevap veremem.
10 Yorumla
+1 yılBebeklere güzel bence 😂 hiçbir kötülükten haberleri yok mis gibi hayat be 😂 keşke tekrar bebek olabilsek değil mi 😊
20 YorumlaHiç öyle kıl tüy ağda mevzularına girmiyoruz ve saatlerce makyaj giyim vb derdimiz yok düz mantığız kadınlar gibi detaylı düşünüp streste yapmıyoruz kısacası hayat erkeklere güzel 😊
20 Yorumla
+1 yılHayat gamsızlara güzel. Mesela ben. Ne kadar takmazsan o kadar eğlenceli hayat 💃💃
30 YorumlaHayat tadını çıkartmasını bilene hayatı yaşamak isteyene hayata maddi konuda bir adım önde başlamak isteyen herkese çok şanslı mesela
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hayat hayatı önemsiyerek mutlu olmayı hedef seçerek yaşayanlar için güzel kadın erkek fark etmez.. Kendine hep dert bulanlar güzel yaşayamazlar.
10 Yorumla
+1 yılHayat kendini geliştirenlere, ya da kendini geliştiren insanların çocukları olarak doğanlara güzel.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara ki kadınlar erkeklerden 5 yıl daha fazla yaşıyor
Bu gelişmiş, az gelişmiş ülkelerde bile aynı10 Yorumla
+1 yılHayat çocuklara güzel biz yetişkinler bu dünyayı ve hayatı hak etmiyoruz👈
20 YorumlaHayat doğuştan sanslilara ve aldirmazlara güzel. Ila seçim yaoacaksak kadinlara güzel😀
20 Yorumla
+1 yılHayat kadınlara zor erkeklere güzel Almanya'dan işleri kolay
20 Yorumla
+1 yılHayat, hayatı yaşamayı bilen ve buna fırsatı olan herkese güzel.
20 YorumlaSon 1,5 yıldır bana güzel ve gittikçe de daha da güzel oluyor.
Ve 6,5 ay sonra ise bambaşka güzel olacak. Yaşadığım herşeyin tadına vararak yaşıyorum. Daha ne isterim Allah'tan. Bir de anne ve babamın sağlıklı olmalarını bilmem yeter.00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir hayat yaşadığına bağlı. Bazı kadınlar var on adam çilesi çekerek yaşıyor bazı adamlar var eli cebinde dolaşıyor. Her iki cinsiyette de bu dünya da tırnaklarıyla kazıyarak var olan herkesi tebrik ediyorum. Keyifli geceler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayat yaşamayı bilene ve elindeki ile mutlu olmayı başarabilene güzel
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. hayat kendisiyle barışık olan insanlara güzel bence
10 Yorumla
+1 yılKadınlara rahat bence. Dert yok tasa yoktur. Ama gerçek olan şey ise ikisine de zordur. Kadınlar toz pembe hayallerden geç çıkar ve anlar. Erkek ise daha çok kaçar.
00 Yorumla
+1 yılerkeklere tabikide bir kadınsan her Allah'ın günü tecavüze uğrama korkusuyla dışarı çıkarsın, şükür başına bir şey gelmez ama sözlü tacizler iğrenç bakışlar, o biter şiddet başlar.
00 Yorumla
+1 yılHepsinin kendisine göre zorluğu vardır ama kadınlar için daha zor olduğunu düşünüyorum çünkü kadınların hal ve hareketleri yaptıkları daha çok dillendiriliyor.
00 YorumlaKadınlara. evlen boşanmak nafaka ömür boyu. Cinsel arzular için göz kirpmasi yeter 1 milyon kişi sırada seç seç işte para
10 YorumlaErkeklere daha güzel çünkü ben daha karısı tarafından boşandı ya da sokak ortasın da güldü diye öldürülen bir erkek duymadım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılGri pjamayo giyip koltukta kim tv izliyorsa ona güzeldir
10 Yorumla Tabi ki erkeklere! istedigin saatte eve git istediğin saatte evden çık istedigini giy. bacım dyen yok kuyruk salladi diyen yok. Simdi kimse yok sünnetti yok askerlikti demesin sunneti kucukken oluon unutulup gdio askerligide coğu eglenceye çeviriyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Askerlik eğlenceye mi çevriliyor 😂😂 travma yaşayıp geliniyo ordan, askerliği en rahat yapan birisiyim buna rağmen kalıcı iz bıraktı
- +1 yıl
Yok canım ben takdir belgesiyle geldim askerden, Ankara Kara Havacılıkta, yani zor birşeyi başardım, buna rağmen zorlukları var kar yağıyo kışın -20 de çıkartıp kar küretiyorlar saatlerce sonra nöbetler başlıyor günde 3 4 saat uykuyla, ben herşeyden muaftım yine de hissediyordum zorluğu askerde zor olan şey uyku problemi uykusuz kalınca hortlak gibi oluyorsun ve herşey zor geliyor. Komutanlar insan gibi davranmıyor üstten bakıyorlar her türlü psikolojik baskı var. Ben ülkücü olduğu Türk halde Türk bayrağına küfredecek dereceye gelenleri gördüm öyle 3 5 kişide değil komple yani başlarım böyle devlete bayrağa diye falan o kadar zor yani. Ben uyarıyordum arkadaşlar değmez bayrağa küfretmeye sabredin diyodum ve yapanlar Türk düşünün. Askerde bide öyle bir his oluyo ki dünyadan uzaklaşmış gibi telefon internet yok dış dünyayla bağlantı kopuk abartma olayı yok hatta az bile diyorlar
- +1 yıl
Askeri zorlaştıran en büyük şey askerlerin kendisi bide, örnek vereyim günde 3 defa içtima alınıyor mesela sayım yani, 15 dakika alınacak şeyi 2 3 saate aldırıyorlar çünkü her içtima da mutlaka 3 5 asker kayıp oluyor. İnanılacak gibi değil 15 dakikayı 3 saate çıkarmaları ve her gün böyle bir uslanmıyorlar, 3 saatten kasıt şu ki 15 dakika içtima alıp yatağa girip uyumak varken 2 saat boşa ayakta bekliyoruz komutan 1 dakika sessiz olun diyor içtima alıp uyutucam diyor herkesi, yok inatla yaramazlık yapıyorlar komutan ceza veriyor uzatıyorlar, gelenler çevremizdeki insanlar gibi değil ki mağara adamları geliyo okuma yazma bilmeyen aklın almayacak derecede cahil adamlar onlarla nasıl askerlik yapılır. Torbacısı uyuşturucusu herşeyi var, adam generalin binasında nöbet tuttuğu esnada kırmızı halının üstünde uyuşturucu vb torba yapmış düşün yakalandı o şekilde. Yaşandı bu Ankara'da.
- +1 yıl
Askere gelenler, arkadaş çevremizdeki insanların seviyesinde olsa kolay olurdu zaten herşey , lise mezunu adam geliyo seviniyoruz düşün 😂
- +1 yıl
bir kere askeri nöbete götürüyorum nöbetçi çavuşum o gece , asker doğulu okuma yazması yok, dedim ki ben geldiğimde kontrol etmeye seni, uyumayacaksın beni görüp bana parola soracaksın 'Dur kimdir o, Parolayı söyle" şeklinde. Gece oldu kontrole gidiyorum ismim MİRZA benim mesela. Adam geldiğimi gördü uzaktan silahı çekti "DUR KİMDİR O HA MİRZA" yaptı doğulu şivesiyle gülmekten öldüm. "Kimdir o" diyo bide ismimi söylüyor 😂 komedi yeri resmen ama şunu söyleyebilirim ki eğer kızlar askere gitse erkeklerden daha disiplinli olurlardı. Erkeklerin halini askerde görün evlenmek istemezsiniz hiçbir erkekle
+1 yılEşi Çalışkan’ fedakar ve düşünceli ise her iki cinsede rahat. Ama sorumsuz hazırı bıle ağzına goturemeyen bırde cahılse ıkı cınsede zor...
10 YorumlaValla ben calişan bayanim bekarim 30 yasindayim evlenmeyi dusumuyorum yiyip icip geziyorum hayat bana guzel
12 Yorumla
+1 yılErkeklere güzel kainatin var oluşundan bu yana erkek hükümdarlığı hep vardı ve var olmaya devam ettikçe hayat erkek ırkına güzel
00 YorumlaYani genelde lafına güzel gibi olsada yaşadığımız bu günleri dikkate alırsak hayat hiç kimseyede güzel değil, hayat B. k gibi parası olana güzel
00 Yorumla
+1 yılHayat parası olana güzel be ablam... Siz hiç dolar yeşili bir elbisem olsun istenizmi yok. Hep haki hep Çimen yeşili...
00 YorumlaHer iki cinsiyetin avantajları olduğu kadar dezavantajları var. Ülkemizde kadın olmanın zor olduğu aşikâr.
00 Yorumla
+1 yılErkekler güzel çünkü s! ki var ve bu onlara her şeyi yapma hakkını veriyor... kadınlara ise sen kadınsın otur , başka bir şey yok...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılHayat kadınamı erkeğemi güzel bilmiyorum ama bana boq gibi ondan eminim
10 Yorumla
+1 yılBizim burada bir laf var. Ne mutlu sana " aklın yok "
10 YorumlaMezun olduğunda babasının holdingin de müdür olacak olan şanslı veletlere güzel.
10 Yorumla
+1 yılKadınlara nazaren erkeklerinki daha güzel ama hayat her türlü zor
10 YorumlaErkeklere güzel cefayı hep kadınlar çekiyor😊
30 YorumlaHayat sevip sevilince
Hayat paylaşınca
Hayat kalp imanla dolu olursa güzel hem kadına hem erkeğe10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde, modern çağa rağmen, erkeklere daha güzel. Hatta ülkemizde özellikle erkeklere.
00 Yorumla
+1 yılErkek net cevabım ama kadın olmaktan sonuna kadar memnunum orası ayrı.
00 YorumlaHayat insanlara güzel olamaz. Hayatın güzel geldiği insanlarda güzel olamaz.
00 YorumlaKadınlara diyenlerin hepsi kompleksli özgüvensiz tipler şüphe yok.
00 YorumlaYanlış kişiye rastgelirsen kadın erkek farketmez hayat zehir olur bir anda
00 Yorumla
+1 yılBence erkeklere dünya adaletsiz kurulmuş ve bu düzen bir saçmalık
00 YorumlaDürüst olmam gerekirse erkeğe kadına zordur aşkında bütün yük onların omuzuna konmuş bu hayatta
00 Yorumlahayat işini bilen herkese güzel.
erkeklere daha kolay, kadınlara zor diyelim biz ona.00 Yorumla
+1 yılkadınlara. Aşkta bile seçici onlar. Tonla talip çıkıyor:)
10 Yorumla
+1 yılhayat herkese acımasız. güzel anlar sadece demo
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlara güzel. Kimse çemkirmesin, adı üstünde “bence” :)
10 YorumlaNasıl yaşadığımıza, ne açıdan baktığımıza göre değişir.
Bana sorarsan birçok yönden kadın için hayat daha güzel.
Bilhassa bizim toplumda.
Otur evde koca parası ye :)))
Ancak zor yanları da yok değil...00 Yorumla
+1 yılErkeklere cunki doğurma gibi bir dertleri yok o yüzden o acının nedemek olduğunu anliyan biriyim eğer çocuk yapmazsalar kadınlara güzel bence 😁😂
00 Yorumlahayat zzengin çocuğu olarak dünyaya gelen çocuğa güzel
10 Yorumla
+1 yılHayat hayatını en güzel şekilde yaşabilene güzeldir 😊👌
00 Yorumla
+1 yılYaşamayı bilene. Alkol içmiyorum. Kumar yok. Maddi durumum çok iyi. Hayatı yaşamayı seviyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah eyvallah. Talibe gerek yok. Hergun bir kız. Ben cabuk sıkılıyorum uzun iliskide
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Herkes için geçerli olabilecek bir önerme :)
20 Yorumlagenelde erkeklere gıbı gorunse de kadınlar hayata daha renklı bakar
00 YorumlaKesinlikle ve kesinlikle kadınlara dert yok tasa yok tek yaptıkları sömürecek bir erkek bulmak
00 Yorumla- Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne