Hayat kadınlara mı güzel, erkeklere mi?

Bugün kasaba uğradım sotelik tavuk alayım dedim göğüs aldım doğrayın dedim açılıs var dograyamayız dedi arkamdan bir beyefendi geldi onada yok dediler çıkarken tm doğrarız dedi bende dedim ki bana neden yok dedin beyefendiye olur dedin bunuda doğrayın dedim adam alınan miktara göre hareket ediyor sırf ben az adam çok alıyor diye, sonra da başladı işte hayat kadınlara güzel keşke kadın olsaydım evde otururdum çamaşırı bulaşıgı makina yıkıyor evi makina süpürüyor akşama kadar oturuyolar sonra da akşam kocalar gelince yorulduk diyorlar bende dedim ki tamam o zaman evde otur bir hafta dene bakalım kolay mı zor mu herseyi zaten makina yapıyor çocuklarda. dag kesesine kendi kendine büyüyor demi dedim kadınların emegi ne zaman görülecek niye hep göz ardı ediliyor kadınların işi daha çok ama göze gelmiyor kolaysa ozaman otur evde nasıl olsa herşeyi makinalar yapıyor çocuklar da kendi kendilerine büyüyor sende rahat edersin dedim amann yok ben bekarım oturamam evde falan filan benim öyle dertlerim yok dedi eee dedim ozaman ne atıp tutuyonn kolaysa otursana evde atıp tutması kolay icraat göster demi o kadar gıcık oldum ki niye kadınların emeği hiç görünmüyor kadınlar olmasa ne yaparlardı acaba 🙄😒😏

🙄🙄
🙄🙄
Güncellemeler
7 ay
🧚
Hayat kadınlara mı güzel, erkeklere mi?