🇨🇴 🇹🇷 🇨🇴 🇹🇷 🇨🇴 🇹🇷
Kolombiyalı kızlar
Türk kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence Türk erkekleri Türk olmayan kadınlara ilgi duyuyor Türk kadının karşısında ne olsa onu kabul edebilecek durumda oluyorlar Türklüğü ayaklar altına alan Türkler var
Yok o kadar degil
Turk kizlari candir ve güzelsiniz genel olarak
Ayrica aynisini turk kizlarindab da yapan var turk erkeklerini cirkin görürler pek begenmezler falan yabancilar hep daha yakisiklidir vs
Bence bunun sebebi erkekler böyle bir şey yapt8gi için hiç görmedikleri kadınları bile istiyorlar Türk olmasın da ne olursa olsun gibi
yok ya sen internette yazılanlara bakma saçma bir inat oluştu internette boş boş konuşup gidip bir türke aşık oluyorlar ondan sonra.
Karakterli temiz kalpli bir türk kızı denk gelsin onu başımın tacı yapıcam hepimizin deli gibi yabancı istediği yok. Ve Türk kızlarının karşısında kim olursa olsun onu seçmeyiz hepimiz.
Bence bakımlı olursa bizim erkekler yakısıklı ama bizim kızlara göre bizden kötüsü yok bu internette yazılanlara bakılırsa peki gerçekte bizim kızlar bizden bu kadar nefret ediyor mu? pek sanmıyorum belkide ben iyimserim bilmem o kadarını.
Ben bir erkeğin kendine bakmasi gerektiğini düşünüyorum yakışıklı olmasına gerek yok yakışıklı olmayıp karakteriyle etkileyebilen erkekler gördüm Türk erkekleri o kadınlara çok güzel davranıp bakire bile olmasa kabul ediyor Türk bakire olmasa da kabul etmiyor kötü davrandığı zaman oluyor kendini bir şey sananlar da oluyor onu kabul ediyor o insanlardan olmamak güzel
kendi bakir değilse bakire isteyen insan karaktersizdir
ben öyle değilim bana sadık olması önemli bakire olsa sonra evlendik diyelim beni aldatırsa nolacak?
bence bizim kızlar ve erkekler birbirlerinin kıymetini bilmiyorlar.
Ben de değer bilmiyor diye düsünüyorum bir insanı bunun için seviyormuş gibi görünüyorlar kullanmaktan da cekinmiyorlar
her ne olursa olsun benım VATANIMIN KIZINI DUNYAYA DEGISMEM yeri gelir naz yapar cilve yapar yeri geldimi kodumu oturtur.
İkisi de değil.
Beyaz tenli hatunlar !
Cevap
22Cevap
Kolombiyalı kızlar popolarıyla şeker kamışını sıkıp suyunu çıkartabiliyorlarmış. Türk kızlarında böyle skiller yok
düşünmeden Türk kızları derim..
çünkü düşünürsem..
neyse :)
Kolombiyali tabii bogatolu kizlar bil hassa senin gibi😂😂
Ukrayna rusya kızları
Kolombiya dedim neden bilmiyorum
Türk kadını.
Türk kızları daha iyi...
Kolombiyanin kahvesi guzel kizi ilgimi cekmiyor
Herzaman tercihim yabancı yani
Kolombiya ne alaka ben onu anlamadım
Malmisin?