Aile & Toplum Göçmen kızları mı, Türk kızları mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Göçmen kızları Yerli Türk kızları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Göçmen kızları mı, Türk kızları mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dedem selanikten gelmiş göçmen mi oluyorum ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet diğer taraflar da öyleyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göçmen göçmen diye diye çoğunuz dolandırılip müge de Esra Erol'da agliyorsunuz sonra 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nataşa ya da Özbek dadı değil bunlar zaten artık vatandaşımız olmuş muhacirler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulgar veya Selanik oluyo genelde de değişen bişey yok burada doğup büyüyunce Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Ne alakası var Yorumla
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Türk kızları tabii ki 0 3 Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Yabancı kız görmemişsin sen hiç galiba Yorumla myraes +1 yıl Benim fikrimden sana ne Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Fikrinin doğru olduğuna kendin de inanmıyorsun eminim sjsjsj Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neye göre 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir partnerde aradığın kriterlere göre Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. türk kızları 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Yerli daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dedem selanikten gelmiş göçmen mi oluyorum ben
Evet diğer taraflar da öyleyse
Hepsi öyle
Göçmen göçmen diye diye çoğunuz dolandırılip müge de Esra Erol'da agliyorsunuz sonra
Nataşa ya da Özbek dadı değil bunlar zaten artık vatandaşımız olmuş muhacirler
Bulgar veya Selanik oluyo genelde de değişen bişey yok burada doğup büyüyunce
Ne alakası var
Türk kızları tabii ki
Yabancı kız görmemişsin sen hiç galiba
Benim fikrimden sana ne
Fikrinin doğru olduğuna kendin de inanmıyorsun eminim sjsjsj
Göçmenden kastın Suriyeli vb mi 😂
Neye göre
Bir partnerde aradığın kriterlere göre
türk kızları
Yerli daha iyi