Türk kızları mı yoksa diğer yabancı kızlar mı? Görseli netten buldum cigerlerim.😂😂🥰 Ve tabiki Türk kızları ve erkleri efendim.🤗🤗
Benim bı Gülbahçem var Berrenur adında kendisi kızım olurda anne dedi Türk erkklrrimi yoksa diğer yabancı erkeler mi dedi ama düşünmeden cvp ver dedi düşünürsen yabancı erkeler dersin dedi sizde düşünmeden cvp verin bakalım bu soruya 😂😂😊😊🙄🙄
Tabiki Türk Kızı 150 cm boylarıyla yaptıkları şirinlikler, annelerine her türlü ev işinde üffleyerek de olsa yardım etmeleri :) tombiş balık etli vücutlarına kıyafet bulamayınca tatlı bir sinir krizi geçirmeleri, bazen erkekler kadar iyi futbol oynamaları, çok lezzetli yemekler yapmaları, tribin kralını atsalar da yeri geldiğinde baş koyacak huzurlu bir omuz olmaları, bilip bilmediği her konuda bilmişlik taslamaları, merhametli olmaları, makyaj alışverişine bayılmaları, çouk gibi ordan oraya zıplamaları, cesur olmaları vee en önemlisi o biricik kalplerinin saf olması ❤ bunların hepsi onları müthiş yapan detaylar..
düşündüm 😅 dedelerimizin bir sözü vardır avlanacaksan dağından avlan, evleneceksen köyünden evlen. dedelerimiz zamane kezbanlarını görmedikleri için tuzları kuru tabi bol keseden sallamışlar 😁 ben japon ve slav kızlar diyorum, hem güzeller hem vefakar
Düşünerek Cevap verdiğimde TEK Kelime ile Farklı Ve Ender Kadim Çağlarda Efsanelere Konuk Olabilecek İnsaN Kadın Olabilen Her Şeyin Ötesindeki Her yönde Dogal Hür Kadın Olan Türk Kadını Tabiki de Dostum Hayellerde olsa da Güzel be Dostum 😇
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Türk kızına kurban olsunlar ki Türk erkeklerine bakıyorlar kdksjfjfj insan bizi yermeden önce aynaya bakar bir . O tiple size baktıklarına şükür edin yatıp kalkıp.
bizim kızlar güreşçi gibi, omuzlar baldırlar hayvan gibi... anne babalar taa bebeklik yıllarında sağlıklı olsun diye çok besliyor sanki beton işine girecek... sonuçta ortaya böyle bir anomali çıkıyor... sonra da bu kızlar yakışıklı iri pipili erkek peşine düşüyor. İnsan üzülüyor işte bunlara muhtaç olduğu için
Sen Türk kızlarını yabancı kızlarla mı kıyas ediyosun manyak mısın? Yabancı kızlar hatun dişi kadınsı. Bizimkilerin ne cins olduğu belli bile değil. Ya yabancı bir kadın göğüsü poposu olmasın zayıf kürdan gibi olsun, yine tavırıyla edasıyla, Türk kızına kadınlık dişilik öğretir. Kıyas yapılacak şey değil.
Kesinlikle Türk kızları değil , onun haricinde hepsi olur... 1 - Rusya 2 - Balkan 3 - Doğu Avrupa 4- Latin 5- iskandinav 6 - Lübnan 7- Güney Amerika 8- Akdeniz ülkeleri 9- Avrupa 10- kuzey Amerika 11- Orta Asya 12-uzak Doğu 13- Avusturya 14-orta Doğu 15... vs vs vs En son Türk gızları 😂😂😂😂😂
İran, ırak ve arnavutluk dışında daha bilindik ülkeleri seçeydin keşke. İran ve ırak kadınları aşırı makyaj yapıyor. O y7zden pek tercih etmezdim. Ama benim şu bu diye bir genellemem olmaz. Aşk sınır tanımaz
Abi yalan o bu demeyin elinizi kalbinize koyun şu fotorafa bakınca bile türk kızı yerlerde diğerlerinr baksana S400 savunma sistemi gibi bizim türk kızı insansız hava aracı 😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oncelikle sunu diyim turk kizlari her zaman iyidir ama cok paragöz ve dis gorunuse cok onem veriyorlar erkekte fakat iran kizlarinin guzelikleri destanlara yazilmisken onlar icin dis gorunus ve para o kadar onemli degil konuyla alakasi degil belki ama yazmak istedim
Vicdan hainlik vefasızlık evlilige saygı Allah korkusu gayrımeşru cocuk istemiyorsak yabancı tercih. Çok kötü oldu kızlarımız. Yabancı bir batakhaneden evlilik a amaçlı bir kadınla evlenirim. Çünkü yukardakiler yok onlarda
Ha Türk ha yabancı ne farkeder sonuçta kız değil mi Allah hepsine ayrı bir güzellik ayrı bir özellik vermiş lakin tercih hakkım olsaydı ben Türk kızları derdim elbette. Çünkü yabancı dilim yok.
Aslında Türk kızları gerçekten güzeller ama karakterde sıkıntı var onun için benim tercihte yabancı kızlardan yana olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunlar da bir tutturmuslar Turk kizinin egosu diye... Sokak lambasi gibi herkese yanacak halimiz yok. Yeni nesil beyler cok istiyorlarsa kendi kizlarini "egosuz" yetistirebilirler. Boylece 20 sene sonra egosuz Turk kizlari meydana cikar.
En İyi Cevaplar