İmamın vasfı ne ki bir matematik öğretmeni kadar çok para alabiliyor.
İmamlar neden çok para kazanıyor?
İmamlar neden çok para kazanıyor?
İmamlar
Caminin açık kalması,
Caminin temiz tutukması,
Eksik ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmesi
Ezanın vakitlerinde okunup namaz kıldırılması için
O vamiye verilen görevlidir.
Bunlardan sadece ezan okuyup namaz kıldırnayı yapıyırlar. Bazı yerlerde imamlar onuda yapmıyor.
3500-4000 en az sanırım maaşları.
Imamlarin insanlar üzerinde etkisi büyük. Kürsüde konuşan imam cemaati yönlendirir. Hiçbir öğretmenin böyle bir etkisi yoktur. Onun için Türkiye de bütün iktidarlar imamlara iyi davranır. Onları karşısına almaz kolay kolay.
Almaz çünkü oy kaybetmemek icin bu ulkedeki cahil kesimi karşılarına almak istemezler. Yoksa imamın sözü kimin umrunda.
Sadece oy kaybetmek de değil bu. Devlet politikası dır. Türk devleti anayasa da yazmasada Diyanet eliyle fıkıh ta Hanefî mezhebini, itikatta maturidi mezhebini destekler daha dogrusu devletin resmi olmayan dini görüşü budur. Ataturkten bugüne. Ve vatandaşların da o yönde kanalize olmasını ister onun için imamlar önemlidir.
İste tamamen kendi tabanlarini oluşturmak için. Siyasal islamcılık. (İslamciliklarin en kötüsü )
Senle ayrildiğim nokta şu : Bu bir iktidarın yaptığı birsey değil devletin politikası. Bütün devletler dini kullanır. Başka türlü olmaz zaten. Ne savasacak adam bulabilirsin doğru düzgün ne de adanmış ruhlar.
Çoğu Avrupa ülkesinde öğretmenin yerini görüyoruz.
Öyle düşünürsen öğretmenler de maaş almasın akşama kadar yatıyorlar
Kim yatiyo? Öğretmenler doktoru, mühendisi yetiştiriyor
Yooo onları akademisyenler yetiştiriyo üniversitede
Ve iyilik olsun diye değil para kazanmak için öğretiyorlar
Akademisyenler yetiştiriyor diye yatiyo mu oluyorlar?
Evet hiçbişey yapmıyolar akşama kadar çay içip oturuyorlar zaten çalışma süreleri az ve 3 ay tatilleri var
İmamlardan daha çok çalışmaları gerekiyor birsuru sınava giriyorlar, bölüm daha zor. İmamlar ne işe yaramış boş insanların hepsi imam olup öğretmen kadar maaş alıyor
İkisi de boş
Cevap
7Cevap
İmamlar neden asgari ücret almıyor, anlamıyorum. Sabahtan akşama kadar hiçbir iş yapmıyorlar.
Ne kadar vasıfsız boş insan varsa hepsi imam oluyor bölümleri kolay iş hayatları kolay üstüne paraları da iyi sonra agliyorlar kul hakkı bilmemne diye
Öğretmenler çok vasıflı zaten bir milyona girip öğretmen oluyolar kendilerine hayırları yok adamların hhahah
Kppsden 85 alıp atanama da goriyim 1 milyonu
Arkadasim beynin yok mu? Bir sınavdan 85 alıp atanamiyorsan üstünde tabii insan vardır ama bu 85 alan kişiyi başarısız yapmaz ayrıca gel matematik bölümüne 4 yılda bitirirsen sana altın abaküs vericem
Yapar gayet amacın diğerlerini geçmek belli bir puan almak değil diğerlerini yeterince geçemiyosanda başarısızsındır bu kadar basit, ingilizce mühendislik çok kolay zaten haklısın. Bide beyinden bahsediyo 😁
“Goriyim” öğrencilerinede böyle konuşma yazık
Milletin maaşına göz dikmiş aynştayn dj
Ingilizce muhendislige kim kolay dedi? "Aynştayn" ne peki? Bana laf atanın dediğine bak😂
soruyu soran gizli üye haklı bence çünkü matematik bölümü çoğu bölümden zor söyleyim ve mühendislik okudum ve elbette zorlandım mühendislikte ama ingilizce mühendislik'in tek zorluğu her sene sana ingilizce anlatıyorlar ve ingilizce sınavına sokuyorlar. Ama matematik bölümünü Türkçe de okusan acayip zor ve gizli üye soran kardeş o halı bence.85 alan başarısız değildir.. vatandaşlık ve tarih çözdürüyorlar.. bu resmen haksızlık..
Ortaokul mezunu adamlar öğretmenden fazla alıyor demek istedim sanırım devletin öğretmeni zekidir.
@Nasyonal83 ticaret yapıyosa alır napalım sende yap
Ortaçağda yaşadığımız için din adamlarının geliri yüksek
haklısın ilk defa bir kızdan mantıklı bir soru gördüm
Bir şey derdim ama Silivri soğuk
İktidarın yerini sağlamlaştırıyorlar o yüzden
din en iyi kazanç kapısıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar