İmamların 76.000 k maaş alması hakkında ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Cevap
8Cevap
kul hakkı
Sonra da fakirlikten bahsederler
Knk ben artık umursamıyorum ya
76 alan imam 28 alan vatandaşa şükür den bahsetmesin
Aynen öyle
Eyvallah kardeşim
Eig sende
Çok teşekkür ederim şimdiden
Ne demek
İmamlığı kaldırsınlar, gönüllülük olsun, maaşlı imam mı olur
Parası için yapıyorlar kank
Normal bence neticede 5 vakit ezan ve namaz kıldırıyolar
Oyyy 😭
Saçmalık ötesi başka bir şey değil.
Dimi kanka
Bencede yüksek bir maaş
Öğretmen maaşları da öyle
Hak etmiyor kusura bakma
76 bin ne yapıyor asgarî ücret 28 bin iken 😭
Öğretmen nie haketmiyor mesela
Sen ne mezunusun
Günde 8 saat ders anlatan öğretmen 70 bin TL alırken 1 saat bile çalışmayan imam 76 bin alması akıl işi mi
tamam he haklısın bye
Devam et bu kafayla
Sen hayatında en son ne zaman Camiye gittin
Bayram namazı dahi yillari ve adetleri saymadim da konunun ne alakası var
Gitmediğin yerdeki görevlinin aldığı maaş ile neden ilgileniyorsun? senede sadece hepi topu 15-20 defa sokaktaki itlerin toplandığı stadyumların bu ülkeye maliyetini neden görmüyorsun? çok mu gerekli bir şey o stadyumlar? oraya milyarlarca para dökülüyor hiçbirinizin gözüne batmıyor ama camideki imamın hiç gitmediğiniz camideki imamın inanmadığınız dinin imamının cebine giren maaş hepinizin ilgisini çekiyor neden? Ben söyleyeyim kanınız bozuk çünkü yahudisiniz çünkü sadece adınız Türk ama ruhunuz Yunan gavuru
Gitmediğimi kanıtlasana
Ben stadyum dahi bircok yere dökülen millet vergisinden maaşa karşıyım
Diğer yönü çok şükür Türk'ün Yunan değilim önce üslubuna dikkat et konuşmayı öğren de gel tamam mı senin seviyene düşecek değilim
Hadi çocuğum Hadi İslam ile kavgası olan bir Yahudi dölüsün sen başka bir şey değil. başka bir derdin yok mu lan senin bu ülkede başka hiç sorun yok mu da imamın maaşı ile ilgileniyorsun Eğer sen inansaydın sen bir Müslüman olsaydın camideki imamın maaşı seni ilgilendirmezdi Bunu gelip burada sormazdın da çünkü yahudisin fitre çıkarmak bozgunculuk çıkarmak ruhunuzda var kanınız bozuk çocuğum kanınız başka bir şey değil.
Sende seviyede Gezer lan sokak iti
Asgari ücret olmalı
İmamlara maaş verilmemeli.
Yeni mesleğimi buldum 😂😂
Kadından imam olmaz 😂😂😂
Hahhss kanka haram zaten boş ver haketmiyorlar
Polis 80 bin alıyor imam 76 ama polis az yine en az 100 almaları lazım
Günde 1 saat bile çalışmayan imam 76 bin maaş alması bence saçmalık
Kanka ben helal demedim asgarî ücret günlüğü 800 az zaten ben imamlar 2.500 TL günlük ayda 75 k asgarî ücret 28 bin ayda günde ise 800 çok az 😭😭🥺🥺
İyi ol o zaman 😂😂
Fakirligij gözü kör olsun
Hahhsss 😂 tam uymuş
Hocaya dedim bi ara şükür den çıktı asgarî ücretliye şükür den bahsetme hoca 28 ile şükür olmaz 😂😂
Belli oluyor hahhss onun farkındayım 🤣🤣
Diyemez popiş ister onu demesi
Hahh zaten kafadan birisi torpille imam olmuş kanka
Para için yapıyor maaş yatmasın bakem camiye girmezler
Ciddimi
Evet
Kıdemli olanlar 80 k ve üstü
Bekar olan 64 bin en düşük oda ama ortalama 71 bin
1 saat bile değil 3 saat diyon
##imamlarasgariucretalsin##
İmamlar 28 bin alsın şükür edin diyorsa
Çok mu sizce 76
Değil mi
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İmamların 76.000 TL maaş aldığı iddiası şu an için doğrulanmış, resmi bir bilgi değil gibi duruyor 🧐 Bu tarz rakamlar genelde sosyal medyada abartılı paylaşımlarla yayılıyor. Eğer gerçekten böyle yüksek maaşlar varsa; öğretmen, sağlıkçı, akademisyen gibi mesleklerle kıyaslandığında doğal olarak adalet tartışması çıkıyor 💭 Bence asıl mesele şeffaflık. Kim ne kadar maaş alıyor, hangi kritere göre alıyor, bunun açık olması gerekir. Sen bu iddiayı nerede gördün, kaynağı neydi? 🤔