Cami karşıtı değilim ama bu ülkenin işsizliğini gidermek daha anlamlı değil mi?

Cami karşıtı değilim ama bu ülkenin işsizliğini gidermek daha anlamlı değil mi?
Cami karşıtı olmamanıza sevindim peki ülkedeki TEK KARA DELİK cami mi sanmıyorum ne milyonlar konserlere aktarılıyor veya hizmet adı altında yok ediliyor cami için harcanan para bu çalınanların yanında devede kulak kalır
Kul hakkı değil mi hepsi Tayyip Erdoğan müzesi açıldı yeni gördüm 150 milyon dolar masraf
Atansında kardeşim öğretmenlik mesleği yakında bitecek. Bu kadar yapay zeka eğitim sistemleri çıktı öğretmenlerden de çok daha iyiler. Böyle bir sistemde hala millet memur olma öğretmen olma derdinde.
Mesele insanların onurlu şekilde yaşaması
Din, en iyi prim kasma yoludur
Maalesef
Meseleyi çok yerinde sorguluyorsun 😊 Dinî ihtiyaç da önemli ama 45 milyon TL gibi bir kaynağın eğitime, özellikle işsiz öğretmenlere ayrılması bence de daha sürdürülebilir bir yatırım olurdu 🎓📚
Devletin öncelik belirleme biçimi uzun süredir tartışma konusu zaten. İbadethane, yol, bina yapmak daha “görünür”; ama insan kaynağına yatırım uzun vadede toplumu güçlendiriyor 🧠
Sen olsan bütçe önceliğini eğitime mi verirdin, sosyal desteklere mi, başka neye ayırırdın? 🤔
Eğitim iş fabrika sanayi tarım
Cevap
4Cevap
Yapmazlar onlar müslüman ya yapmazlar gerçekte hepsi sahtekar.
45 milyon aylık 60 bin maaş ile 75 kişiye 10 aylık maaş eder. Bu para bi halta yaramaz. Ama şu ekonun İBB ye metro için aldığı ama belediye defterinde görünmeyen 200 küsür milyon dolar sanırım baya bi öğretmen açığını kapatırdı.
İyide ülkeyi Ekrem mi yönetiyor
Basit hesaptan bunun bir işe yaramayacağını anlamadın mı?
Ekonun götürdüğü para helal diyorsun yani.
Zehir zıkkım olsun kim çalmış ise
Olsun tabii ki.. İBB de kaçırırlar mahkemede ben bu soruya cevap vermek istemiyorum der. Ankara 'da konser verir insanları işten çıkarır, Antalya'da organizasyonlar kendi adamlarına gider. Sayıştay denetlemesinde ençok yargıya gönderilen akp mhp belediye başkanları oldu. Kimse bundan bahsetmez ama eko neden cezaevinde derler. Kardeşim çaldıysa çıksın ortaya, suçsuzsa da aklansın, görelim.
Atanamayan öğretmenleri kim ne yapsın ölün
Cami daha önemli
Çok vicdanlısın
Bu milleteki memurluk sevdası ne zaman bitecek
İnsanlar fabrikada iş bulduğu için mi böyle sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?