Merhaba.. Hayat içinde herkesin başına gelebilen bir durum. İlla ki Aşk meşk mevzuları değil. Bir dost kazığı, ihanet, nankörlük, arkadan iş çevirme, ailene ve/veya sana zarar verme. Liste uzar gider. Çünkü kalp kırmanın, hatta daha daha ötesi can yakmanın sınırı yok. Senin de çoook ca canını yakan bir insan, yıllar sonra karşına çıkıp "BENİ AFFET" dese, "ÖZÜR DİLERİM" dese, hatta ve hatta "HAKKINI HELAL ET" dese tavrın ne olur?
Canımı yakanın, Canını yakarım. Asla hakkımı helal etmem
Hangi konuda canımı yaktığına bağlı.
Affedici Allahtır. Ben helal ederim. Ama aynı zamanda Allaha havale ederim.
Kararsız kalırım. O anki duruma bağlı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Canınızı çok yakmış bir insan, yıllar sonra helallik istese ne yapardınız?
Çok sevdiğim ve hayal kırıklıgı yaşadigim tek bir insan var 20 yaşimda bir kadina aşik oldum tam 5 yil çıktık hayatımda en mutlu oldugum dönemlerdi sonra ayrılmak istedi çok üzüldüm vs neyse aradan 3 ay geçti başka biriyle nişanlandi o gün hiçkira hiçkira ağladigimi bilirim sonra ALLAHA havale ettim hakkımıda helal etmedim sonra öğrendim ki nişan atmiş şu an ne yapıyor bılmıyorum ama şu hayatta şuna inanarim kimsenin ahi kimsede kalmaz hakkımı hala helal etmıyorum ama bir güç çıkıpta hakkını helal et böyleyken böyle oldu derse helal ederim
kin tutmam büyük sorunlar yaşadıgım ve asla bir daha yanyana gelmeyecegim tek insan oldu hayatımda ki o da cocuklugumdan beri cok sevdigim bir aile dostu abi gibiydi genede herseyi yüzüne konustum bir hakkım varsa helal olsun ama simdilerde bile denk gelsek selam dahi vermem 40 senede bir kisi bu kadar da olur :)
ALLAH'u Teala bile bağışlayıcı olurken affetmemek benim ne haddime. Fakat burdan da şu anlaşılmasın; affetmek iyi davranmak demek değildir. Tamam helallik isterse helal edilir ama eskisi gibi olmaz hiç bişey
Benim en gıcık olduğum şeylerden birisi ise "hakkını helal et" demeleri. Önce her haltı ye, millette acı çektir, sonra da "hakkını helal et" de. Oh be, ne rahat. Etmiyorum ulan, var mı? Zorla mı? Etmiyorum!!! Eşek gibi ödeyeceksin lan. Ben de birinin hakkını yediysem ben de eşek gibi ödeyeceğim.
Helal etmem... O kadar çok canımı yaktı ki bu insanlar... Ne olursa olsun ne hakkımı helal ederim ne de önümde düşsünler yardım ederim... Bu dünyada şu an zaten cezalarını çekiyorlar , kıyamatten sonra da iki elim iki yakalarında olmaya devam edecek...
olay önemli... cok sert ve ters biri oldugumdan dolayi... benden özür dilemeye korkarlar genelde. kolay affetmem... gidene gel demem.. gitdiysem dönmem. ama hakkini helel etmemek icin ciddi bir durum olmali.
Eh sevgi diye bir şet var. Bırakın helallik istemeyi bir selam verse salak gibi sırıtırım her şeyimi veririm. Bu arada en güzel fotonuzu profil yapmissiniz yine 🌷
Biz ne günahlar işliyoruz bizi yaradan affediyorda, ben kim oluyorum ki affetmeyim.. Sırat köprüsünde kimseyle uğraşmak istemiyorum, kim gelirse gelsin hakkımı helal ederim..
Ne kadar büyük bir olay olduğuna göre değişir ama helal ederdim diye düşünüyorum. Tamam bir daha muhattap olmazdım hayatıma tekrar asla almazdım ama hakkımı helal eder bitirirdim.
En İyi Cevaplar