Babasıyla problem yaşayanlar var mı aranızda?

Öncelikle herkese selam. Arkadaşlar saygı , etik kurallar çerçevesinde yorumlarınızı yaparsanız sevinirim. Şimdi benim babam oyle biri ki onun fikirleriyle hep ortak olmalı herkes. Birisi farklı bir fikir yürütüyorsa hemen kavga baslatlr. Yani anlayacaginiz o ki, kavgacı biri hep olayları uzatıp uzatıp büyütüyor. Bugün de iste tv izlerken santotiniyi gorduk tvde para bende proqramında. Dedim ki bak babaanne oraya gitmek isterim hep. hemen babam konuşmaya başladı işte "sen biliyosun ki durumumuz yok, borç içindeyiz bu hiçbi zaman gerceklesmeyecek neden bunu arzu ediyorsun falan. Ona bunun sadece hayal etdiyimi, talep etmediyimi soyledim yine konuştu konuştu. Agzindan bir laf cıktı ki şimdiye kadar eve hangi katkın oldu ki bu durumumuzu anlayasın? Çok kırıldım bu lafına. Kendisi zaten çalışmıyor diye bilirim, sadece ayda 1-2defa işi çıkıyor o kadar. Annem çalışıyor hep. Babam uyumaya o kadar alışmış ki şimdi düzenli bir işe girmeye üşeniyor. Kabullenmiş bu durumu. Konuşup bunları anlatamıyoruz hemen kavga ediyor, ben boyleyim napayım diye ((
Babasıyla problem yaşayanlar var mı aranızda?