Baba sorunu yaşayan var mı?

Iyi geceler arkadaşlar bi çözüm bulamadığım için en azından buraya yazıp rahatlamak istiyorum. Babam çok bencil sadece kendini düşünen bi adam. Biz 4 kardeşiz 10 yıl boyunca çalışmadı annemin sırtından geçidi ve o dönem sürekli şiddet uyguladı. Yıllar sonra benim psikolojim bozuk dedi çıktı işin içinden. Son 6 senedir düzenli bi işi var o da masa başında oturmak yani iş de denemez bekçilik. Halama karşı hayranlığı var o ne derse onu yapıyor halam da son derece fesat biri. Başka bi şehre taşınmamızı, babamın kendi dükkanını kurmasını ve annemin ağır bi işte çalışmasını tavsiye etmiş babam da bunu yapalım taşınalım diyo annemi manipüle etmeye çalışıyo ama annem herşeyin farkında olduğu için istemiyorum diyo. Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim ben bişey söylediğim zaman ezerim seni çarparım falan diyo ama saygısızlık da yapmıyorum sadece fikrimi söylüyorum. Annem 2 tane ameliyat geçirdi ve 50 yaşında çalışıcak gücü de yok artık cidden. Bu adamla ne yapabilirim bilmiyorum siz olsanız nasıl bi çözüm yolu bulurdunuz öneriniz var mı? Boşanmak şu an imkansız gibi bişey çünkü akıl hastalığı da var bu yüzden anneme zarar verir
Baba sorunu yaşayan var mı?