:D Evet öyle dökülüyor. Bana soracak olursan göğüsler gereksiz ağırlık. Bildiğin göbek gibi bir şey. Umarım ileride eşim koca göğüslü birisi olmaz. :D :D
Bebeyi doğurdun meme olmasa nasıl hayatta kalcak üremeyle ilgili bir bölge dedim üreme yeri demedim. ayrıca göğüs memenin altında kalan kısımdır buda toplum baskısı insanlar meme demeye çekiniyo. Mahrem bölge sayılıyo evet gizlenmeli
Yeni bir canlının hayatını devam ettirebilmesi üremeyle ne alaka onu soruyorum? Sen göğüs dedin diye dedim, adının meme olduğunu ben de biliyorum aynısı bende de var.
Niye sözelci gibi gerekçeler sunuyorsun bana ''memesiz'' arkadaşım? Meme erkekleri tahrik eder bu da üremeyi kolaylaştırır. Diyeceğin bu. Yani senle bir tartışmaya gireyim dedim senin yerine savunmayı ben yaptım. Hayret bir şey...
Erkeğin göğsünden tahrik olanda vardır bilimsel farkını söyledim isteyen üremesini kolaylaştırmak için açar buda beni bağlamaz tartışmaya girmen çok saçma
Tartışmada herkes kendi bilgisini savunur bilgi alışverişi yapılmaz sende zaten benim düşüncemi kabul etmedin laf dalaşına girmek amacın daha fazla uzatma
En İyi Cevaplar