Sevgili ile arkadaş arasında kaldım kendimi anlatamıyorum ne yapıcam ?

arkadaşlar tam 1 buçuk senelik bir ilişkim var. sevgilimle aram çok iyi çok seviyoruz cook mutluyuz. ama ilişkimizin ilk zamanlarında biraz sorunlar vardı bana bir kaç sevmedigm asla istemedigm laflar kullandı salak aptal vs. gibi sonra konuştuk ve hallettik asla kullanmıyor artık. benim için kendini çok değiştiriyor hemde kendi isteğiyle. aileler biliyor artık. ve benim en yakın arkadaşım başta onu çok severken hiç ayrılmayın derken birden hiç birşey yokken ayrilin o kötü biri pskolojisi bozuk seni bizden koparıyor sana hakaret ediyor falan demeye başladı fakat bunlar 1sene öncesinde kalmıştı. ve sevgilim asla beni onlardan koparmaya çalışan ya da öyle biri değil aksine arkadaşlarnla çık gez hadi bugün hep birlikte bişeyler yapalm diyen biri. ayrıca onlarn ilişkisi çok daha kötü iken bana bunları söylüyor. önceden çok ıyıken şimdi ne oldu ? sürekli ayrıl diyor. oturduk sorunları konuştuk sevgilim arkadaşm ben yine düzelmiyor. ilişkim çok güzelken inandıramıyorvm onu. ne yapmalıyım yardm edin ?
Sevgili ile arkadaş arasında kaldım kendimi anlatamıyorum ne yapıcam ?